TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2017-01-09 - 2017-01-15

Pena që la gjurmët e një epoke

Koha.net - 14.01.2017

Thoshim e shkruanim edhe për të gjallë të tij: Mjafton të përmendet vetëm emri Ramiz Kelmendi dhe ai secilit dashamir të librit do t’i vinte përpara, në mendje e para syve, me tregimet e rrëfimet e ...

Astari i kohës

Koha.net

Një shëtitje me Ramiz Kelmendin

Koha.net

Njeriu i ditarit të plotë

Koha.net

Postmortum nga Shqipëria: Vepra e Kelmendit, një dalje nga qelia jonë kulturore, plot errësirë

Almakos

BalkanWeb Zeri Zeri Mapo Telegrafi Zhurnal Lajmi.net Portalb

94 artikuj të ndërlidhur »