TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2016-12-05 - 2016-12-11

Ja si duhet të veproni para fletëvotimit

Albeu.com - 11.12.2016

Procesi zgjedhor për zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Republikën e Maqedonisë që mbahen këtë të dielë, proces i cili ka nisur zyrtarisht në orën 7:00 dhe përfundon në orën 19:00, përmban disa ...

Në Strugë në kohë janë hapur të gjitha vendvotimet

Zhurnal

Strugë, të gjitha vendvotimet nisin procesin në kohë

Albeu.com

Policia e Maqedonisë e pranishme në të gjitha 3,840 vendvotimet

Ina

Në Strugë, votimi po zhvillohet pa pengesa

Ina

Almakos Zhurnal DW Zhurnal Albeu.com Almakos Almakos Ina

167 artikuj të ndërlidhur »

Maqedonia sot voton, hapen të gjitha qendrat e votimit

Albeu.com - 11.12.2016

Zgjedhjet e jashtëzakonshme parlamentare në Maqedoni kanë nisur ditn e djeshme me votimin e diasporës, personave me nevoja të veçanta, të sëmurëve dhe atyre që janë duke vuajtur dënimin me burgim, të ...

Maqedonia voton, hapen të gjitha vendvotimet

Zhurnal

Zgjedhjet në Maqedoni, votojnë mbi 1.7 milionë qytetarë

Lajmi.net

Maqedonia voton

Ina

Risitë e votimit në këto zgjedhjeve

Ina

SOT Albeu.com Top Channel SOT Albeu.com SOT Evropaelire Almakos

151 artikuj të ndërlidhur »