TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2016-04-11 - 2016-04-17

FFK: Kosova do t’i ketë këto përfaqësuese në grup për Kampionatin Botëror

Lajmi.net - 15.04.2016

Sekretari i FFK-së, Eroll Salihu, është shprehur optimistë për pranimin e Kosovës në UEFA dhe FIFA në muajin maj. UEFA më 3 maj në Budapest do të votojë për pranimin e Kosovës, dhe në rast të ...

FFK: Kosova do t’i ketë këto përfaqësuese në grup për Kampionatin Botëror

Almakos

E kaluam provimin

Zeri

Ju mbetet hatri në FFK

Zeri

FFK-ja ka tri arsye pse pret raport pozitiv nga UEFA e FIFA

Koha.net

Telegrafi NOA Almakos Lajmi.net Koha.net Zeri Zeri Botasot

84 artikuj të ndërlidhur »