TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2015-09-07 - 2015-09-13

Samsung e Sony ironizojnë kompaninë Apple

Top Channel - 13.09.2015

Rivaliteti mes Apple dhe Samsung tashmë nuk është ndonjë gjë e re dhe kompanitë mezi presin ndonjë lëshim të njëra tjetrës për të bërë ironi dhe për të fituar pikë për ...

Kosova me emotikon në iPhone (Foto)

Lajmi.net

Kosova me emotikon në iPhone dhe iPad

Telegrafi

Samsung e Sony ironizojnë kompaninë Apple

Botasot

Ndiqni ngjarjen e "Apple" drejtpërdrejtë

Fakultetet

Albeu.com Lajmi.net Top Channel Zhurnal SOT Botasot PC World Albeu.com

50 artikuj të ndërlidhur »