TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2014-10-06 - 2014-10-12

Tarik Ramadani: ISIS nuk ka të bëj asgjë me Islamin

Albtime - 12.10.2014

'Kalifat Islamik', 'Kalif' – terma aktual në gjithë botën, në saje të një grupi ekstremist, Shteti Islamik i Irakut dhe Levant (ISIL). Veprimet e grupit janë duke shkaktuar një reagim të ashpër në ...

​Turqia ia jep Amerikës bazat ushtarake për ta sulmuar ISIS'in

Lajm

​McCain: ISIS'i po fiton

Lajm

McCain: ISIS-i po fiton

Telegrafi

Amerika do ta sulmojë ISIS-in nga bazat ushtarake në Turqi

Telegrafi

Shqiptarja Gazeta Idea Ilirida Ilirida Shkupi24 Ilirida Republika Gazeta Start

161 artikuj të ndërlidhur »