TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2014-01-13 - 2014-01-19

Evropa i pret ftohtë premtimet e Obamës mbi përgjimet: Presim veprat

Botasot - 19.01.2014

Evropianët i përshëndetën ftohtë angazhimet e Barak Obamës për kufizimin e kompetencave të NSA-së që përgjoi liderët e tyre, dhe kërkojnë nga presidenti amerikan vepra konkrete përpara samitit ...

Reformat në programet amerikane të përgjimit

VOA

Obama premton ndalimin e përgjimeve

Koha.net

Kucherena: Obama reflektoi për punën e Snowden

Botasot

Obama reflektoi për punën e Snowden

Yll Press

Panorama Koha.net Ilirida TechSot Gazeta Idea Shekulli Gazeta Start Top Channel

80 artikuj të ndërlidhur »