TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2011-11-28 - 2011-12-04

Doganierët e Kosovës do të jenë vetëm vëzhgues

Albeu.com - 04.12.2011

Presidenti i Serbisë, Boris Tadic, i ka porositur serbët në veri të Kosovës, sidomos liderët e tyre politikë, që të mos e bllokojnë zbatimin e marrëveshjes së arritur në Bruksel. "Unë këtë e kërkoj nga ata, ka thënë Tadic.

Tadic: Doganierët e Kosovës do të jenë vëzhgues

Telegrafi

Kryetari i strukturave paralele kërkon referendum

Albeu.com

Ristic kërkon referendum

Telegrafi

Drews: Nuk tolerojmë më!

Lajmetsot

Gazeta Start Shekulli Idividi Lajm Albeu.com Top Channel Albeu.com Lajmeshqip

204 artikuj të ndërlidhur »

Marrëveshjet e arritura, shkurt ‘IMB’

Gazeta Start - 04.12.2011

Prishtinë – Bashkimi Evropian ua ka dërguar delegacioneve të Kosovës dhe të Serbisë tekstin e plotë të konkluzioneve të arritura për menaxhimin e integruar të kufirit, për të cilin dy palët kishin dhënë pëlqimin gjatë bisedimeve intensive ...

Marrëveshja tregon se Serbia i ka njohur kufijtë e Kosovës

Albeu.com

LDK: Mos theksimi i kufijve shtetërorë të Kosovës, akt kundërkushtetues

Alsat

Me marrëveshje, Kosova i ndihmoi Serbisë

Albeu.com

Marrëveshja Kosovë-Serbi, pa simbole kombëtare

Alsat

Telegrafi Botasot Ora news Telegrafi VOA Gazeta Start Evropaelire Shqipmedia

113 artikuj të ndërlidhur »

Maqedoni: Korrupsioni në rritje

Evropaelire - 04.12.2011

Përderisa nuk flitet hapur, si dhe nuk denoncohet para organeve kompetente, korrupsioni si dukuri që kërcënon vlerat demokratike, edhe një kohë të gjatë do të jetë i pranishëm në Maqedoni, thekson Sllagjana Taseva, nga organizata ...

Lëvizja FOL del me kritika e rekomandime për Strategjinë kundër korrupsionit

Evropaelire

Korrupsioni në Maqedoni në rritje

Shqipmedia

FOL: Strategji pa strategji në luftën kundër korrupsionit

Telegrafi

Maqedoni: Korrupsioni në rritje

Botasot

Botasot 24 orë Shekulli Gazeta Start Top Channel Top Channel Albeu.com Lajmetsot

58 artikuj të ndërlidhur »