TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

2010-01-11 - 2010-01-17

Jepen garanci se Rusino nuk shkakton probleme shëndetësore

Alsat - 17.01.2010

Banorët që jetojnë përreth ‘ Rusinos’ morën garancinë nga autoritetet lokale, se nga deponia nuk do të paraqiten probleme shëndetësore. Në një takim me këta banorë, dy kryetarët e Komunave të Gostivarit, Rufi Osmani dhe ai i Tetovës Sadi ...

Konkretizohet marrëveshja me banorët për deponinë

Ina

Qasje transparente ndaj problemit “Rusino”

Yll Press

Mbeturina komunale nga Tetova do të fillojë të bartet në deponinë e Gostivarit, Rusino

Idividi

Bllokohet transporti i mbeturinave nga Tetova në deponinë Rusino

Idividi

Alsat Ina Alsat Yll Press Fakti Ina Fakti Ina

13 artikuj të ndërlidhur »

Republika Islamike e Mauritanisë njohu Kosovën

Fakti - 14.01.2010

Republika Islamike e Mauritanisë njohu Kosovën Republika Islamike e Mauritanisë ka njohur Republikën e Kosovës. Siç thuhet në një komunikatë të Ministrisë së punëve të Jashtme të Kosovës, kjo njohje ka ardhur pas komunikimesh intensive ...

Mauritania njohu Republikën e Kosovës

Alsat

Mauritania njeh pavarësinë e Kosovës

SETimes

Mauritania njohu Republikën e Kosovës

Ina

Mauritania e njohu Kosovën

Evropaelire

Alsat Albeu.com Lajm Telegrafi Koha.net Botasot

11 artikuj të ndërlidhur »

Regjistrohen dy shkelje të Ligjit për mbrojtje nga pirja e duhanit

Idividi - 16.01.2010

Shkup, 16 janar (MIA) - Nga 1.350 inspektimet e kryera në objekte hotelierike (kafe bare, klube të natës, diskoteka dhe objekte tjera ku shërbehet dhe konsumohet ushqim) në më shumë qytete të Maqedonisë, inspektorët kanë regjistruar vetëm ...

Regjistrohen dy shkelje të Ligjit për mbrojtje nga pirja e duhanit

Yll Press

Qeveria nuk heq dorë nga ligji anti-duhan

Lajm

Qeveria maqedonase nuk dëshiron të ndryshojë ligjin për ndalimin e pirjes së duhanit

SETimes

Qeveria: Nuk e tërheqim ligjin antiduhan

Ina

Alsat Idividi Idividi Alsat Yll Press Alsat

11 artikuj të ndërlidhur »

Afganistan: Nga dhuna edhe dy ushtarë amerikanë të vrarë

Evropaelire - 13.01.2010

Dy ushtarë të Shteteve të Bashkuara dhe katër afganë janë vrarë sot në disa shpërthime me bomba në Afganistan. Dy ushtarët amerikanë, në kuadër të NATO-s, u vranë nga eksplodimi në lindje të Afganistanit, ndërsa katër ushtarë afganë u ...

Afganistan, forcat e huaja hapin zjarr ne demonstratë

VOA

Afganistan: Vriten 13 militantë

Evropaelire

ISAF, vriten 16 talebanë në Afganistan

Alsat

Afganistan: Gjshtë të vrarë në përleshjet me policinë

Evropaelire

Botasot Koha.net Botasot Evropaelire Evropaelire Botasot

11 artikuj të ndërlidhur »