TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rajon

PVD dhe PDSH fillojnë bisedimet për koalicion në KNSH, a do ti bashkohet edhe PD?

Ina - parë: 12 orë

Nga zgjedhjet e Këshillit Nacional që u zhvilluan në fillim të muajit, rezultati nxjorri fitues të zgjedhjeve Partin për Veprim Demokratik. Nga këto zgjedhje PVD fitoi 6 këshilltarë të kuvendit, 4 ...

Në Preshevë për herë të parë qytetarët mund të marrin pjesë në hartimin e buxhetit për vitin 2019

Ina - parë: 12 orë

Të nderuar qytetarë të Komunës së Preshevës, ftoheni që nëpërmes platformës online të merrni pjesë në hartimin e buxhetit të Komunës për vitin 2019, duke i propozuar idetë dhe nevojat tuaja për ...

Tekstet që iu premtuan banorëve të Luginës nga MASHT-i, por kurrë nuk i morën

Zeri - parë: 15 orë

Ka vite që drejt Luginës së Preshevës janë nisur tekstet shkollore shqip, por ato nuk kanë arritur akoma atje. Zyrtar nga Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë për Indeksonline kanë thënë se ...

Lugina pa libra në gjuhën shqipe, MASHT pa zgjidhje!

Ina
2 artikuj të ndërlidhur »

Tradhëtia e fshehur ndaj Medvegjës

Ina - parë: 20 orë

Naser Pajaziti/ “Çka duhet Medvegja, nuk lidh shumë punë…s’ka shumë njerëz atje…nuk ka nevojë me u bashku me planin e këmbimit të territoreve të lansuar nga Hashim Thaçi”, janë këto disa nga ...

Tronditëse/Greqia keqtrajton emigrantët, më pas i kthen mbrapsht

SOT - 14.11.2018

Banorët e fshatit turk pranë Edirnesë gjetën një grup prej 14 emigrantëve të paregjistruar nga Palestina, të cilët në trup kishin gjurmë të dhunës. Ata tregojnë se në fillim janë dhunuar dhe pasataj ...

Greqia keqtrajton emigrantët pastaj i kthen në Turqi

Ina
2 artikuj të ndërlidhur »

Ali Ahmeti takohet me veprimtarët e Luginës në Prishtinë

Ina - 13.11.2018

Këto ditë veprimtarët nga Lugina e Preshevës të përfaqësuar nga Fatmir Arifi, në një takim joformal në Prishtinë i ka vizituar lideri i shqiptarëve nga Maqedonia, Ali Ahmeti.

Dom Gjergj Simoni dëshmon për krimet e komunizmit

VOA - 13.11.2018

Muzeu i kujtesës së krimeve të komunizmit në qytetin e Shkodrës është ngritur në një nga ish burgjet e viteve të para të komunizmit dhe ish ndertesën e sigurimit të shtetit.