TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kulturë

Serbia nuk po lejon largimin e kodit +381 nga Kosova

Ina - parë: 24 min

Pas njoftimit të Telekomit të Kosovës se nga 24 marsi pushojnë prefikset +381 (Serbia), +377 (Monako), +386 (Sllovenia) dhe se do të shfrytëzohet vetëm prefiksi +383 ka reaguar Zyra për Kosovën në ...

Serbia nuk po lejon largimin e kodit +381 nga Kosova

Gazeta Express

Zyra e Kosovës në Beograd: Prefiksi 381 nuk është hequr nga përdorimi

Koha.net
3 artikuj të ndërlidhur »

Nestor Kraja: Krijuesit po zhduken, ja zgjidhja për financimin e projekteve me vlera në muzikë

SOT - parë: 44 min

Kompozitori Nestor Kraja pohon se Ministria e Kulturës financon vetëm festivale duke mos pasur në vëmendje ansamblet muzikore. Në intervistën për “SOT” prof. asc.

Erion Kame kthen në film komedinë “Një jetë me ty”, nisin xhirimet e projektit të financuar nga QKK

SOT - parë: 44 min

Regjisori Erion Kame ka nisur xhirimet për filmin artistik me metrazh të gjatë, kategoria indipendent “Një jetë me ty”. Me skenar dhe regji nga Erion Kame, filmi është një prodhim i shtëpisë ...

AKP-ja mbyll në Lipjan lokalet me konteste pronësore

Koha.net - I sapo botuar

Lipjan, 22 mars - Agjencia Kosovare e Privatizimit në bashkëpunim me Policinë e Kosovës ka nisur një aksion për mbylljen e disa lokaleve në qendër të Lipjanit ende pa përfunduar kontestet pronësore ...

Murtaja e re e shekullit 21

Koha.net - parë: 35 min

Lajmet e rrejshme janë rreziku më i madh për demokracinë. Lufta kundër tyre duhet të jetë obligim parësor i mediave. Komunikimi digjital është një zhvillim fantastik.