TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomi

Apple dhe Google në nivelet më të ulëta të fitimeve

Telegrafi - 09.12.2018

Gjigantët e teknologjisë, Apple dhe Google, kanë fshirë të gjithë vlerën e shtuar brenda një viti, pasi që fitimet e tyre janë në nivele më të ulëta se ç’kanë qenë në fillit të vitit 2018.

Plani për reformimin e ndihmës ekonomike dhe trajtimin e personave me aftësi të kufizuara, deri në 2021 hiqen nga ...

SOT - 09.12.2018

Skema e ndihmës ekonomike si ajo e përfitimit nga personat me aftësi të kufizuara do të ndryshojnë sërish gjatë 3 viteve të ardhshme. Qeveria ka planifikuar që gjatë viteve 2019-2021, do të dalin ...

Vlera e Bitcoin bie nën 3,500 dollarë

Telegrafi - 09.12.2018

Kriptovaluta Bitcoin edhe pse pati rritje për 1.51 për përballë dollarit amerikan në 24 orët e fundit, prapë pati rënie masive e nisur që nga muaji nëntor, po ashtu edhe muaji dhjetor është treguar i ...