TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomi

Rebalanci i buxhetit, Bytyqi: Me këtë ribalanc këndellen komunat

Flaka - parë: 2 orë

Mos arritja e zhvillimit ekonomik të paraparë prej 3.2 përiqnd dhe huamaarrja e re prej 18 milionë euro, nuk japin sinjale të mira për stabilitetin e përgjithshëm ekonomik të vendit.

Ndryshime në paraqitjen e të papunëve

Alsat - parë: 5 orë

Do të fillojmë me trajnim për të punësuarit që punojnë në vendet e punës për ndërmjetësim gjatë punësimit, dhe paraqitjes së parë, apo paraqitje të të papunësuarve.

Ndryshime në paraqitjen e të papunëve

Flaka
2 artikuj të ndërlidhur »

Kosto e jetesës për një familje në Kosovë

Botasot - parë: 2 orë

Kosova, Maqedonia dhe më pas Shqipëria janë vendet që kanë kosto më të ulët jetese në rajon dhe çmime më të lira të produkteve ushqimore. Më e lira është Kosova, me koston e jetesës 16.06% më të ulët ...

Si të kuptoni çfarë nuk shkon në kompaninë tuaj

Medial - parë: 56 min

Steve Jobs e kaloi pjesën më të madhe të jetës në Apple. Por ai nuk po drejtonte thjesht një kompani teknologjike, ai ishte gjithashtu një drejtues dhe investitori kryesor i Pixar.Kur u njoh me ...

Niveli i varfërisë në Kosovë ende i lartë, mbi 25 mijë familje me social

Botasot - parë: 1 orë

Kosova është ndër vendet me nivel ende të lartë të varfërisë në rajonin e Ballkanit. Ndonëse, autoritet e Kosovës vite më parë janë zotuar se do të përmbushin objektivat për Zhvillim të Mijëvjeçarit ...

10 thënie të Obamas për punën, suksesin, motivimin…

Medial - I sapo botuar

Keni shumë për të mësuar nga Barack Obama, presidenti i 44-të i Shteteve të Bashkuara. Si presidenti i parë me ngjyrë i Amerikës, fitorja presidenciale e Obama’s ndryshoi botën në të cilën jetojmë, ...

100 kompanitë me fitimet më të larta

Medial - parë: 22 orë

Si u nda torta e fitimeve në ekonominë shqiptare në vitin 2017. Mbizotërojnë koncesionet, bankat dhe kompanitë e lojërave të fatit. Ndërsa për bankat, fitimet e larta lidhen më së shumti me rimarrjen ...

100 kompanitë me fitimet më të larta në Shqipëri

Gazeta Tema
2 artikuj të ndërlidhur »

Fibank Albania dhe punonjësit e saj në mbështetje të Qendrës Sociale Tiranë

Mapo - 19.10.2018

Në Ditën Ndërkombëtare Kundër Varfërise, Fibank Albania u angazhua në një aktivitet human në Qendrën Sociale Tirane, e sapohapur nga Kryqi i Kuq Shqiptar.

Fibank Albania dhe punonjesit e saj ne mbeshtetje te Qendres Sociale Tirane

Gazeta Tema
2 artikuj të ndërlidhur »

Bau Market hap pikën e re në Ferizaj (Video)

Telegrafi - 19.10.2018

Pas pikave të suksesshme të shitjes në Prishtinë, në Fushë Kosovë dhe në Drenas, Bau Market ka hapur pikën e saj në qytetin e Ferizajit. Me një hapësirë prej 5000 metra katrorë, që ndodhët ne ...

Lluka: Jam një gjakovar i vërtetë

Medial - 19.10.2018

Instituti GAP ka publikuar raportin “Shpenzimet e reprezentacionit për vitin 2017” , pjesë e të cilit është edhe raporti për shpenzimet e ministrave të qeverisë.Për periudhën tetor-dhjetor 2017, ...

Ministri që shpenzoi më së paku, Lluka: Kjo tregon që jam gjakovar i vërtetë!

Botasot
2 artikuj të ndërlidhur »