TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomi

Urgjencat nuk kanë mjete

Top Channel - parë: 46 min

Kontrolli i Lartë i Shtetit (KLSH) ka publikuar raportin përfundimtar për Urgjencën Mjekësore. Në të janë konstatuar problematika të përsëritura. Në vendin tonë ka gjithsej 417 qendra shëndetësore, ...

Raporti i KLSH: Urgjenca mjekësore, sa problematike, autoambulancave u mungojnë dhe pajisjet bazë për të shpëtuar jetën e pacientëve

Medial

“Urgjenca katastrofë”, KLSH: Mungojnë pajisjet bazë për të shpëtuar pacientët

Gazeta Tema
3 artikuj të ndërlidhur »

Bruçaj: Lejimi i shërbimeve të reja për mikrofinancat sjell ulje të kamatave (Video)

Telegrafi - parë: 9 orë

Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Institucioneve Mikrofinanciare të Kosovës (AMIK), Arsim Bruçaj, në një intervistë për Telegrafin ka thënë se këto institucione financiare e kanë ndihmuar ...

Dita Evropiane e Mikrofinancës

Botasot

Bruçaj: Lejimi i shërbimeve të reja për mikrofinancat sjell ulje të kamatave

Botasot

Dita Evropiane e Mikrofinancës i gjen IMF-të e Kosovës të konsoliduara

Koha.net

Medial

5 artikuj të ndërlidhur »

OEK mirëpret miratimin e projektligjit për TVSH-në

Telegrafi - 19.10.2018

Pas miratimit të Projektligjit për Tatimin në të Ardhurat e Korporatave dhe Projektligjit për Tatimin në të Ardhurat Personale, Oda Ekonomike e Kosovës (OEK), mirëpret miratimin e Projektligjit për ...

Lajm i mirë për ekonominë e vendit, Miratohet Projektligji për Tatimin mbi Vlerën e shtuar

Lajmi.net

Qeveria miraton Projektligji për Tatimin mbi Vlerën e shtuar

Koha.net

Qeveria miraton Projektligjin për TVSh-në

Botasot

Koha.net Botasot Telegrafi Medial Telegrafi Lajmi.net

10 artikuj të ndërlidhur »

Sa është i sigurt sektori financiar në Kosovë?

Evropaelire - 19.10.2018

Rritja e shpejtë e kredive nëpër disa segmente, nuk paraqet shqetësim për sigurinë në sektorin financiar, thonë udhëheqës të Bankës Qendrore të Kosovës.

Sa është i sigurt sektori financiar në Kosovë?

Botasot

Sa është i sigurt sektori financiar në Kosovë?

Telegrafi
3 artikuj të ndërlidhur »

Libra me receta dhe këshilla rreth përgatitjes së ushqimit të shëndetshëm

Telegrafi - parë: 8 orë

Librat të cilët ofrojnë receta dhe këshilla të ndryshme rreth përgatitjes së ushqimit të shëndetshëm në stinën e vjeshtës/dimrit. Tani në stinën e vjeshtës për të pasur një shëndet të mirë duhet të ...

Për herë të parë në histori, KEK-u në prodhim me 3 Blloqe të 'Kosovës A'

Zeri - parë: 6 orë

Për herë të parë në historinë e re të Kosovës, KEK-u është duke prodhuar energji në të njëjtën kohë me tre blloqe të Termocentralit “Kosova A”, duke siguruar kështu energji elektrike vendore me kosto ...

Për herë të parë në Kosovë, KEK-u prodhon energji elektrike me tri blloqe

Lajmi.net
2 artikuj të ndërlidhur »

Më të lumtur ata që kanë para apo kohë?

Medial - parë: 3 orë

Paraja mund ta blejë lumturinë në njëfarë forme, por kjo nuk do të thotë që paraja është gjithçka.Një studim i fundit ka zbuluar se njerëzit që e vlerësojnë kohën më shumë sesa partë, janë më të ...

Mjaft e krahasuat jetën tuaj me të tjerëve!

Medial - parë: 4 orë

Mesa duket, fakti që ti ke vetëm një jetë është pikërisht arsyeja përse duhet të mos e krahasosh jetën dhe financat e tua me ato të tjerëve. Frika e humbjes, ose FOMO, është një fenomen i dokumentuar ...