TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ekonomi

Ulet interesi që do t’u paguhet kompanive, miratohen Milot-Balldren dhe Dukat-Orikum

Java News - parë: 19 orë

Ndryshe nga projektet e tjera, kontratat e ndërtimit në Partneritetin Publik Privat të dy akseve kombëtare Milot-Balldren dhe Dukat-Orikum do të miratohen në parlament, duke i dhënë mundësi Kuvendit ...

Qeveria miraton kontratat koncesionare Milot-Balldren e Orikum-Dukat

BalkanWeb

Nesër qeveria miraton dy rrugë të tjera me koncesion

Mapo

Milot-Balldren, rruga që do të kushtojë 161 milion euro për 17.2 km

ABC News
4 artikuj të ndërlidhur »

Tkurret punësimi në bujqësi, hov zhvillimi turizmi dhe ndërtimi

BalkanWeb - 22.05.2019

Gjithashtu pesha e sektorit të prodhimit pësoi gjithashtu rritje nëstrukturën e punësimit. Më 2018 tëpunësuarit në fabrika zonë 10.6 për qind të totalit nga 10.1 për qind që ishte një vit më parë.

Tkurret punësimi në bujqësi, hov zhvillimi turizmi dhe ndërtimi

Durres Lajm

Tkurret punësimi në bujqësi, hov ndërtimi

Mapo
3 artikuj të ndërlidhur »

Shqipëria renditet e 14-a në Europë për çmimin e energjisë

Java News - 22.05.2019

Familjet shqiptare paguajnë për 1,140 lekë për 100 kWh energji të shpenzuar. E matur sipas fuqisë blerëse, të dhënat e Eurostat bëjnë të ditur se ata e paguajnë energjinë më shtrenjtë se Islanda, ...

Çmimi i energjisë, Shqipëria renditet tek vendet më të shtrenjta

Mapo

Energjia, shqiptarët paguajnë çmimin më të lartë në rajon

Albeu.com
3 artikuj të ndërlidhur »

'Eurokoha' mbi 150 mijë turistë nga Gjermania e Zvicra i dërgoi në Shqipëri

Zeri - 22.05.2019

Kompania e njohur “Eurokoha” përmes partnereve të saj, njërës prej kompanive më të mëdha në botë në fushën e aviacionit, kompanisë “Eurowings”, nga viti 2006 e deri në fund të vitit 2018 nga ...

Njeriu më i pasur në histori nuk është Jeff Bezos

Gazeta Tema - parë: 12 orë

Jeff Bezos, njeriu më i pasur në botë, ka një vlerë prej 117 miliardë dollarësh. Bettencourt Meyers, gruaja më e pasur, ka 54 miliardë dollarë. Por si krahasohen pasuritë e tyre me ato të ...

Njeriu më i pasur në histori të botës nuk është Jeff Bezos, por dikush tjetër

Telegrafi
2 artikuj të ndërlidhur »

Mbahet aktiviteti "Verërat e Kosovës, kualitet për tregun e BE-së”

Botasot - parë: 4 orë

Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Europe House, sot në Rahovec organizojnë aktivitetin "Verërat e Kosovës: kualitet për tregun e BE-së, standardet e BE-së, prodhimi dhe mundësitë e eksportit”.

Mbahet aktiviteti “Verërat e Kosovës, kualitet për tregun e BE-së”

Telegrafi
2 artikuj të ndërlidhur »

Mbahet konferenca “Korrupsioni nga ana e ofertës: Perspektiva e bizneseve”

Telegrafi - parë: 3 orë

Instituti Riinvest sot organizon konferencën “Korrupsioni nga ana e ofertës: Perspektiva e bizneseve”. Në këtë konferencë do të prezantohen gjetjet e studimit “Korrupsioni nga ana e ofertës: ...

Sot prezantohet Shoqata e Inovacionit Financiar të Kosovës

Botasot - parë: 2 orë

Në mënyrë që të punohet bashkërisht drejtë unifikimit të standardeve të cilësisë dhe ndërtimit të dialogut konstruktiv me autoritet legjislative dhe mbikëqyrëse, institucionet financiare jo-bankare ...

Sot prezantohet Shoqata e Inovacionit Financiar të Kosovës

Telegrafi
2 artikuj të ndërlidhur »