TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Love

Seksi në punë – privilegj i cili nuk refuzohet

Idividi - parë: 11 orë

Rregullat për shmangien e lidhjeve dashurore në punë dhe në ambientet e punës të gjithëve u janë të njohura, mirëpo nga pak edhe monotone. Meqenëse molla e ndaluar gjithmonë është më e shijshme, po ...

Ka femra të cilat janë të lindura të kenë shumë orgazma! Shikoni a jeni edhe ju në mesin e tyre

Idividi - parë: 11 orë

Një hulumtim i botuar në revistën shkencore "The Journal of Sexual Medicine" ka treguar që femrat leshatake kënaqen me seksin më të mirë sesa femrat të cilat janë më pak leshatake.

Orgazma shton fekondimin?

Idividi - parë: 11 orë

Gjatë shërimit të shumë çifteve nga steriliteti është vërejtur se kualiteti i marrëdhënieve të partnerëve ka lidhje edhe me shtatzënësinë. Nuk është krejtësisht e sigurt, mirëpo mendohet se ka më së ...

Gruaja rrëfen ngjarjen e ‘tmerrshme’: I theva penisin burrit tim, tani ai ka nevojë për kirurgji

Lajmi.net - 17.06.2018

Seksi supozohet të jetë një moment kënaqësie, por mund të shkojë keq. Ne të gjithë kemi dëgjuar histori të tmerrshme në të kaluarën për burrat që thyejnë peniset e tyre ose po bëheshin të verbër në ...

Robotët e seksit fitojnë aftësinë për të thënë ‘Jo’ gjatë marrëdhënies

Lajmi.net - 17.06.2018

Sëmundjet e seksit në ditët e sotme duket se janë bërë kaq të përgjegjshme ndaj ndërveprimit të jashtëm që ata e konsiderojnë shumë ofendues dhe mosrespektues, duke fituar në mënyrë efektive aftësinë ...

Shenjat që tregojnë se partneri juaj është një psikopat emocional

Lajmi.net - 17.06.2018

Ndërsa çdokush mund ta lidhë veten me një eksperiencë të keqe, jo çdokush e kupton ç’do të thotë të takohesh me dikë emocionalisht të paqëndrueshëm dhe abuziv.

10 shenja që tregojnë se partneri juaj është një psikopat emocional

Bota.al
2 artikuj të ndërlidhur »