TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

PC World

OnePlus 8 Pro do të sjellë ndryshime në kamerën selfie

PC World - 18.10.2019

Një raport i ri thotë se OnePlus do të zëvendësojë kamerën selfie “pop-up” përdorur në OnePlus 7 Pro dhe 7T Pro me një kamër hole-punch në modelin e ardhshëm OnePlus 8 Pro.

3 artikuj të ndërlidhur »

Jack Ma kishte vendosur 10 vite përpara ditën kur do të largohej nga Alibaba

PC World - 18.10.2019

Kur themeluesi i Alibaba Jack Ma u tërhoq nga drejtimi i kompanisë muajin e kaluar, nuk ishte një vendim që e mori lehtë. 55 vjeçari në fakt tha në Shtator të 2018-ës se do të tërhiqej si kryetari i ...

3 artikuj të ndërlidhur »

Inovacioni gjen pak mbështetje në Shqipëri

PC World - 18.10.2019

Më pak se 6% e ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme që investojnë në inovacion mbështeten me fonde publike. Institucioni që e ka mbështetur më shpesh këtë pakicë ndërmarrjesh nuk është qeveria ...

2 artikuj të ndërlidhur »

Libani tarifon edhe thirrjet në WhatsApp

PC World - 18.10.2019

Çudia ka ndodhur në Liban ndërsa parlamenti miratoi një vendim kontrovers i cili imponon tarifimin e thirrjeve në WhatsApp dhe aplikacione të tjera të ngjashme në përpjekje për të rritur të ardhurat ...

9 artikuj të ndërlidhur »