TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ina

Profesor Muhamet Shatri dhe brezi në Normalen e Prishtinës

Ina - 20.04.2019

Nga Skender Karaçica/Çikago Shkolla Normale e Prishtinës më të drejtë është “Universiteti i Kosovës” ndonëse në këtë vatër të dijes nëpër vite kanë dalur breza e breza të mësuesve,që me ditar në ...

3 artikuj të ndërlidhur »

“Liria e Kosovës është më e bukur me Batalionin Atlantiku”

Ina - 20.04.2019

Të premten në Prishtinë, në kuadër të “Udhëtimit të Lirisë”, u shfaq filmi dokumentar ‘Batalioni i Atlantikut’, dedikuar këtij batalioni me rastin e 20 vjetorit të saj një prodhim i Radio ...

13 artikuj të ndërlidhur »

Mbi 100 gra e fëmijë shqiptarë janë kthyer mbrëmë nga Siria në Kosovë

Ina - 20.04.2019

Një grup i grave dhe fëmijëve kanë mbërritur mbrëmë në Kosovë. Mediat raportojnë se janë rreth 100 familjarë të xhihadistëve të cilët kanë mbërritur në Aeroportin e Prishtinës “Adem Jashari”.

179 artikuj të ndërlidhur »