TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gazeta Tema

Erjon Braçe: Zgjedhjet e 30 qershorit ishin të rregullta, të hapen kutitë. 13 tetori, ditë vrapi

Gazeta Tema - 20.07.2019

Erion Braçe është i sigurt në rregullsinë e zgjedhjeve të 30 qershorit, aq sa i bashkohet thirrjes së Bindjes Demokratike për të rihapur kutitë: “Pyesni KQZ pse nuk i hapën.

16 artikuj të ndërlidhur »

Burrnesha e Kelmendit: Nuk jam bërë pishman për zgjedhjen që bëra

Gazeta Tema - 20.07.2019

Gjystina Grishaj është burrnesha e vetme në Malësinë e Kelmendit. 54 vitet e jetës i ka kaluar në Lëpushë, aty ku u betua të bëhej shtylla e shtëpisë.

Aktivistë të KRIIK vëzhgojnë zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Ukrainë, u thirrën nga presidenti Zelensky

Gazeta Tema - 20.07.2019

Ditën e nesërme datë 21 korrik 2019, Ukraina do të mbajë Zgjedhjet e Parakohshme Parlamentare. Edhe këto zgjedhje do të vëzhgohen prej Misionit Ndërkombëtar të Vëzhgimit të organizuar nga Rrjeti ...

36 artikuj të ndërlidhur »

Tensionet: Prag lufte SHBA – Iran

Gazeta Tema - 20.07.2019

Atmosferë lufte në Lindjen e Mesme. Incidentet e njëpasnjëshme në ngushticën e Hormuzit, kanë rritur ndjeshëm tensionet mes Shteteve të Bashkuara dhe Iranit.