TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Flaka

Sindikata kërcënon me grevë, fillimi i mësimit mund të shtyhet (video)

Flaka - 24.08.2019

Nëse deri më 1 shtator nuk harmonizohen qëndrimet mes Sindikatës për Arsim dhe Shkencë dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, 2 shtatori nuk do të jetë dita e parë e vitit të ri shkollor, por këtë ...

7 artikuj të ndërlidhur »

BDI: Jemi të shqetësuar nga lidhjet e bandave të dr.ogës me partitë

Flaka - 24.08.2019

Bashkimi Demokratik për Integrim përkrah aksionet policore anti-drogë në Gostivar dhe Tetovë dhe inkurajon institucionet e rendit që ta intensifikojnë edhe më tepër kontrollin e rreptë, në veçanti në ...

8 artikuj të ndërlidhur »

PTHP: Publikimi i dokumenteve nga hetimi për “Zhvatjen” është vepër penale

Flaka - 24.08.2019

Publikimi i dokumenteve jolegale nga hetimet për lëndën “Zhvatja”, ku përveç si sensacion momental, nuk kontribuon në realizimin e çfarëdo qëllimi tjetër, bënë të ditur sot nga Prokuroria Themelore ...

5 artikuj të ndërlidhur »

Zaev: Padi për shpifje ndaj gazetarëve që më përfshijnë në “Reket”

Flaka - 24.08.2019

Zoran Zaev, kryeministri i Maqedonisë së Veriut gjatë prezantimit të eko-busit në Prilep, edhe një herë premtoi se nuk është i përfshirë në rastin “Reket”, ndërsa premtoi edhe padi për shpifje, për ...

10 artikuj të ndërlidhur »

ASH-ja pyet MPB-në: Kush është inspektori që shet drogë?

Flaka - 24.08.2019

“Aleanca për Shqiptarët (ASH) shprehë shqetësimin e sajë për mungesën e informacionit nga ana e MPB-së lidhur me rastin e veturës së inspektorit me të cilën transportoheshin lëndë narkotike.

8 artikuj të ndërlidhur »

RIAKTIVIZOHET SËRISH PAS KATËR VITESH, REGJIA E TEATRIT NË FAKULTETIN E ARTEVE TË UT-së

Flaka - 24.08.2019

Katër vite pas regjistrimit të gjeneratës së parë të studentëve të regjisë së teatrit, në kuadër të fakultetit të artit dramatik në Universitetin e Tetovës, rihapet sërish i njëjti.