TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Fakultetet

Gjobitet 500 dollarë vetëm për një mollë

Fakultetet - parë: 21 orë

Një grua thotë se është përballur me një gjobë prej 500 dollarësh nga agjencia amerikane e doganave, pasi një mollë, që asaj iu dha ndërsa ishte në avion, u gjet në çantën e saj.

8 artikuj të ndërlidhur »

Ja pse nuk duhet të hyni në shtëpi me këpucë

Fakultetet - 22.04.2018

Pas një dite të gjatë në punë, gjëja e parë që doni të bëni është të rehatoheni në shtëpi. Madje ndonjëherë dëshironi vetëm të futeni në shtëpi dhe as mos të hiqni këpucët fare.