TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Antpress

Infeksionet bakteriale të thonjve

Antpress - parë: 16 orë

Paronychia acuta është infeksion akut i indeve të buta rreth thoit. Staphylococcus aureus dhe streptokokët e grupit A janë shkaktarët më të shpeshtë. Zakonisht paraqiten pas prishjes së integritetit ...

Kivi i mirë për zemrën

Antpress - 21.06.2018

Sipas një studimi të bër rrethë ndikimit të kivit në organizem janë gjetur rrezultate se kivi është shumë i mirë për zemrën. Në këtë studim kanë marrë pjesë 43 vullnetarë me nivel të lartë të ...

Verona Murtezi – Make Up Tutorial për FemraSot

Antpress - 21.06.2018

Verona Murtezi, anëtare e grupit Maniakë të Grimit ka realizuar një make-up tutorial për lexueset e FemraSot. Duke shpresuar që do ju ndihmojë, ju dëshirojmë shikim të ...

Partnerët kontrollojnë fshehurazi email-at dhe sms-at

Antpress - 21.06.2018

Një hulumtim më i ri tregon se 1/5 e njerëzve kontrollojnë e-mailin dhe sms-at e partnerit. Në çdo të pestën lidhje, së paku njëri nga partnerët kontrollon postën elektronike, celularin, por edhe ...