TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Alsat

Muharremi: Hetojmë edhe funksionarët aktual

Alsat - 12.08.2018

Drejtori i Policisë Financiare Arafat Muaharemi në një intervistë për Alsat-M bëri të ditur se vijojnë hetimet rreth parregullsive të mundshme në Komunën e Karposhit.

Tetovë, Lagja Drenoc probleme me kanalizimin

Alsat - 12.08.2018

Dhjetëra familje të Drenocit të poshtëm të Tetovës, për çdo ditë përballem me aromë të keqe, papastërti dhe kanalizimin fekale që shpesh përfundon në bodrumet e shtëpive të tyre.

Afaristët ankohen për procedura të gjata në kufi

Alsat - 12.08.2018

Biznesmenët nga Ohri dhe Struga reagojnë ndaj procedurave të gjata nëpër kufi dhe formalitetet e komplikuara rreth marrjes së dokumenteve të nevojshme gjatë marrëdhënieve tregtare me partnerët e tyre ...

Përkujtohet 17 vjetori i masakrës së Lubotenit

Alsat - 12.08.2018

Edhe sot si 17 vjet më parë, banorët e fshatit Luboten të Shkupit ndjejnë dhimbje për maltretimet dhe vrasjet që përjetuan gjatë operacionit të forcave policore mbi këtë fshat.

Shënon rritje shitja e apartamenteve

Alsat - 12.08.2018

Shitja e apartamenteve në vend është në rritje. Në periudhën nga prilli deri në qershor të këtij viti janë shitur 756 apartamente të reja, që është për 30 apartamente më shumë se tre muajt e parë të ...

2 artikuj të ndërlidhur »