TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Events in

Workshop - Network Administration & Database

TechSpace.al

Friday, Dec 13 at 10:00h - 16:30h Hosted by:

WIT Albania

67 going   165 interested

Si i shpenzuan parate universitetet publike ne 1 vit akademik?

Qëndresa Qytetare

Friday, Dec 13 at 10:00h - 13:00h Hosted by:

Qëndresa Qytetare

51 going   50 interested

Prezantimi i Raportit "Krimet Seksuale Ndaj Femijeve dhe Grave"

Tirana International Hotel & Conference Centre

Friday, Dec 13 at 10:30h - 13:30h Hosted by:

CRCA / ECPAT Albania

24 going   170 interested

EUnderground

Teatri Eksperimental Kujtim Spahivogli

Friday, Dec 13 at 19:00h - Dec 14 at 21:00h Hosted by:

Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit

31 going   100 interested

Mbrëmje e letrarëve të rinj

Logu i Shkëndijës

Friday, Dec 13 at 17:30h Hosted by:

Logu i Shkëndijës

38 going   46 interested

REMIX Tirana

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

Friday, Dec 13 at 10:00h - 13:00h Hosted by:

Teatri Metropol - Qendra Kulturore Tirana

17 going   109 interested

Zbuloni sekretin e nje lekure te lemuar!

Globe

Friday, Dec 13 at 17:00h - 21:00h Hosted by:

Globe

3 going   151 interested

Dren Abazi 13 Dhjetor Blue Bird Music Club

BlueBird Music Club

Friday, Dec 13 at 22:00h - 01:00h Hosted by:

BlueBird Music Club

19 going   54 interested

Forumi “Djemtë dhe Burrat që Inspirojnë”

Tulla - Culture Center

Friday, Dec 13 at 10:30h - 13:30h Hosted by:

Qendra Po

18 going   54 interested

Screening | Art Girls

Zeta Gallery

Friday, Dec 13 at 18:00h - 20:00h Hosted by:

Zeta Gallery

14 going   28 interested

DITA e Mikpritjes

TOSKA Travel

Friday, Dec 13 at 10:30h - 19:30h Hosted by:

TOSKA Travel

15 going   20 interested

Tryezë e Rrumbullakët: Konvergjenca Ekonomike & Sociale

Libraria Tirana Times

Friday, Dec 13 at 11:00h - 13:00h Hosted by:

Cooperation and Development Institute

12 going   21 interested

Eksperienca e Philips në Globe

Globe

Friday, Dec 13 at 16:00h - 20:00h Hosted by:

Philips

4 going   55 interested

Peter Pan Quartet Tribute - Waits, Cohen, Cave & more

PeterPan Quartet

Friday, Dec 13 at 22:00h - 02:30h Hosted by:

PeterPan Quartet

9 going   29 interested

Started events

Konferencë Shkencore Ndërkombëtare, 13-14 dhjetor 2019, Tiranë

Friday, Dec 13 at 08:30h - Dec 14 at 17:00h Hosted by:

Ornela Hasrama

124 going   752 interested

International Conference

Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

Friday, Dec 13 at 08:30h - Dec 14 at 16:30h Hosted by:

Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

61 going   264 interested

Vjeshte ne Stamboll - Udhetim ne Grup

Albtours D

Friday, Dec 13 at 07:00h - Dec 15 at 20:00h Hosted by:

Albtours D

20 going   287 interested

Edicioni i 2-te, Safety & Security Expo 2019

Expocity Albania

Thursday, Dec 12 at 10:00h - Dec 13 at 20:00h Hosted by:

Expocity Albania

49 going   391 interested

FIA Sport Regional Congress 2019

Rogner Hotel

Thursday, Dec 12 at 09:30h - Dec 14 at 23:00h Hosted by:

Automobile Club Albania - ACA

4 going   30 interested