Rajon

Presidenti serb tërheq vërejtjen se “Amerika pret nga ne pranimin”

Botasot - parë: 3 orë

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq mund të takohet me 23 shtator me njeriun e parë të Shtëpisë së bardhë Donalt Tramp në Nju Jork, por ende ky takim është pasigurt dhe nuk dihet nëse do ndodhë, ...

7 artikuj të ndërlidhur »

Liqeni fantazëm në Greqi, gjenden me mijëra peshq të ngordhur

ABC News - parë: 13 orë

Një liqen në Greqi është kthyer në një liqen fantazëm pasi niveli i ujit ka rënë në 60 centimetra si pasojë e thatësirës. Për këtë arsye rreth zonës së liqenit janë gjetur me mijëra peshq të ngordhur ...

8 artikuj të ndërlidhur »

150 organizata mjedisore kërkojnë mbrojtjen e Vjosës nga digat

VOA - 20.09.2019

Në Ditën Botërore të Lumenjve 150 organizata kombëtare dhe ndërkombëtare mjedisore i kërkuan qeverisë shqiptare mbrojtjen e Lumit Vjosa nga digat e hidrocentraleve.

6 artikuj të ndërlidhur »

Tirana dhe Prishtina duhet ta kthejnë vëmendjen nga Medvegja

Ina - 20.09.2019

“Medvegja duhet të jetë prioritet për institucionet e Kosovës dhe Shqipërisë. Duhet të bëjmë projekte konkrete në përmirësimin e pozitës së shqiptarëve në këtë komunë”.

Nderimi i të persekutuarve në Mursi të Sarandës

VOA - parë: 6 orë

Dy zona në jug të Shqipërisë, Konispoli dhe Mursia, u persektuan rëndë pasi që në fillesat e komunizmit votuan kundërtë ashtuquajturit Fronti Demokratik.

Kalaja e Artanës dhe trashëgimia kulturore në Kosovë

VOA - parë: 6 orë

Kosova ka të regjistruara më shumë se një mijë e 500 objekte të trashëgimisë kulturore të periudhave të ndryshme historike të saj. Por, ruajtja dhe shfrytëzimi i tyre, posaçërisht të monumenteve ...

Më të rejatMarketingContact