TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Gruevski dhe Besimi nuk përshëndeten

Ina - 19.08.2012

Kryeministri Nikolla Gruevski dhe ministri i Mbrojtjes, Fatmir Besimi nuk janë përshëndetur dhe nuk kanë qëndruar afër njëri tjetrit në ceremoninë e djeshme të shënimit të përvjetorit të 20 të Armatës së Republikës së Maqedonisë.

Kryeministri Gruevski dhe ministri Besimi nuk përshëndeten

Koha.net - 19.08.2012

Shkup, 19 gusht - Kryeministri Nikola Gruevski dhe ministri i Mbrojtjes, Fatmir Besimi, nuk janë përshëndetur dhe nuk kanë qëndruar afër njëri tjetrit në ceremoninë e djeshme të shënimit të përvjetorit të 20 të Armatës së Republikës së ...

Gruevski në 20-vjetorin e ARM fyen UÇK-në

Shekulli - 18.08.2012

SHKUP - Kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, në urimin e tij me rastin e 20-vjetorit të Armatës së Maqedonisë (ARM) ka drejtuar akuza fyese ndaj Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).

Parakalim ushtarak, sot ARM feston 20 vite

Portalb - 18.08.2012

Armata e Republikës së Maqedonisë sot kremton jubileun e vet – 20 vite nga ekzistimi. Solemniteti qendror me rastin e Ditës së ARM-së “18 gushti” do të mbahet në kazermën “Ilinden” në Shkup.

Gruevski në 20 vjetorin e ARM fyen UÇK-në

Ina - 18.08.2012

Kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski në urimin e tij me rastin e 20 vjetorit të Armatës së Maqedonisë (ARM) ka drejtuar akuza fyese ndaj Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).

Njëzet vjet ARM, 'shqipja krah për krah me maqedonishten'

Alsat - 18.08.2012

ARM-ja në 20 vjetorin e themelimit të saj hapi dyert për qytetarët e Maqedonisë. Në hyrje të kazermës qytetarëve kësaj radhe iu dëshirua mirëseardhje edhe në gjuhën shqipe, kjo si rezultat i asaj se dikasteri i Mbrojtjes në këtë jubile të ...

20 vjetori i ARM, Gruevski fyen UÇK-në

Albeu.com - 18.08.2012

20 vjetori i ARM, Gruevski fyen UÇK-në Kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski në urimin e tij me rastin e 20 vjetorit të Armatës së Maqedonisë (ARM) ka drejtuar akuza fyese ndaj Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).

Njëzet vjet ARM, 'shqipja krah për krah me maqedonishten'

Albeu.com - 18.08.2012

Njëzet vjet ARM, 'shqipja krah për krah me maqedonishten' ARM-ja në 20 vjetorin e themelimit të saj hapi dyert për qytetarët e Maqedonisë. Në hyrje të kazermës qytetarëve kësaj radhe iu dëshirua mirëseardhje edhe në gjuhën shqipe , kjo si ...

“Në krye të Armatës, një gjeneral shqiptar”

Panorama - 18.08.2012

SHKUP- Me urdhër të ministrit të mbrojtjes Fatmir Besimi dhe gjeneralit të shtatmadhorisë së Armatës të Maqedonisë, Goranço Kotevski, të premten oficeri shqiptar, Muhamed Raçaj është emëruar gjeneral.

Maqedoni, në krye të Armatës një gjeneral shqiptar

Ora news - 18.08.2012

Me urdhër të ministrit të mbrojtjes Fatmir Besimi dhe gjeneralit të shtatmadhorisë së Armatës të Maqedonisë, Goranço Kotevski, të premten oficeri shqiptar, Muhamed Raçaj është emëruar gjeneral.

Sot festohet njëzetori i ARM-së

Yll Press - 18.08.2012

Në paradë do të marrin pjesë eshalone nga të gjitha njësitet e ARM-së, mjete luftarake, teknikë dhe mjetet lundrimit ajror, të cilët janë në përbërjen formative të ARM-së, si dhe eshalone nga Forcat e armatosura të SHBA-së Armata e ...

Gruevski në 20 vjetorin e ARM fyen UÇK-në

Botasot - 18.08.2012

Kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski në urimin e tij me rastin e 20 vjetorit të Armatës së Maqedonisë (ARM) ka drejtuar akuza fyese ndaj Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).

20 vjet ARM, Gruevski fyen UÇK-në

Ora news - 18.08.2012

Kryeministri i Maqedonisë Nikolla Gruevski në urimin e tij me rastin e 20 vjetorit të Armatës së Maqedonisë (ARM) ka drejtuar akuza fyese ndaj Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).

Gruevski në 20 vjetorin e ARM fyen UÇK-në

Koha.net - 18.08.2012

Shkup, 18 gusht - Kryeministri i Maqedonisë, Nikolla Gruevski, në urimin e tij me rastin e 20 vjetorit të Armatës së Maqedonisë (ARM) ka drejtuar akuza fyese ndaj Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare (UÇK).

Gjuha shqipja krah për krah me maqedonishten në njëzet vjetorin ARM-së

Yll Press - 18.08.2012

Gjuha shqipe nuk ishte prezente vetëm në këtë tablo për mirëseardhje por edhe në revistën mujorë të ARM-së, revistë kjo e cila deri më tani publikohej vetëm në gjuhën maqedonase.

Kërkohet dorëheqja e ministrit Besimi

Shqiptar - 18.08.2012

Ministri i mbrojtjes i Maqedonisë, Fatmir Besimi dy ditët e fundit është në qendër të kritikave të institucioneve të larta shtetërore dhe partive politike maqedonase, pas pjesëmarrjes së tij shoqëruar me oficerë të lartë të ARM-së në ...

Gruevski: ‘Të mos keqpërdoret ARM-ja për qëllime politike’

Shqiptar - 18.08.2012

Kryeministri Gruevski në urimin e tij për anëtarët e Armatës, bëri thirrje siç tha të mos shndërrohet, mashë për të realizuar pikët të politikës ditore partiake të inspiruara nga interesa partiake dhe politikanë që për qëllime politike do ...

Maqedoni, në krye të Armatës vendoset një gjeneral shqiptar

Shekulli - 17.08.2012

Maqedonia ka zgjedhur një gjeneral shqiptar në krye të Armatës. Ditën e sotme në Maqedoni janë zhvilluar manifestime për 20-vjetorin e Armatës së Republikës së Maqedonisë, ku ministri i Mbrojtjes, Fatmir Besimi, dhe shefi i shtabit të ...

Solemnitet me rastin e ditëlindjes së 20-të të ARM-së

Idividi - 17.08.2012

Shkup, 17 gusht 2012 (MIA) - Me rastin e shënimit të 18 Gushtit - Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë, presidenti i shtetit dhe Komandant suprem, Gjorge Ivanov sot do ta presë personelin kyç dhe pjesëtaret e ARM-së të cilët e ...

Ftohen raportet midis partnerëve të koalicionit

Ina - 17.08.2012

Homazhet në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së me praninë e ushtarëve të ARM-së kanë ftohur marrëdhëniet midis partive të koalicionit qeveritar VMRO-DPMNE dhe BDI në Maqedoni.

Festohet 20-Vjetori i ARM-së

Albeu.com - 17.08.2012

Festohet 20-Vjetori i ARM-së Me rastin e shënimit të 18 Gushtit, Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë, presidenti i shtetit dhe Komandant suprem, Gjorge Ivanov sot do ta presë personelin kyç dhe pjesëtaret e ARM-së të cilët e ...

Gruevski-Ahmeti, koalicioni në krizë?

Albeu.com - 17.08.2012

Gruevski-Ahmeti, koalicioni në krizë? Homazhet në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së në Sllupçan në praninë e ushtarëve të ARM-së dhe ministrit të mbrojtjes Famtmir Besimi, kanë ftohur marrëdhëniet midis dy partive qeverisëse në Maqedoni, ...

Solemnitet me rastin e 20-të vjetorit të ARM-së

Alsat - 17.08.2012

Arkiv Me rastin e shënimit të 18 Gushtit - Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë, presidenti i shtetit dhe Komandant suprem, Gjorge Ivanov sot do ta presë personelin kyç dhe pjesëtaret e ARM-së të cilët e kryejnë obligimin në ...

Kremtohet 20-Vjetori i ARM-së

Portalb - 17.08.2012

Me rastin e shënimit të 18 Gushtit, Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë, presidenti i shtetit dhe kryekomandant, Gjorge Ivanov sot do ta presë personelin kyç dhe pjesëtarët e ARM-së të cilët e kryejnë obligimin në misionin ISAF në ...

Besimi: Do të krijojmë armatë moderne

Alsat - 17.08.2012

Ministri i Mbrojtjes Fatmir Besimi mbrëmë në Shtëpinë e ARM-së në Akademinë solemne me rastin e 20-vjetorit jubilar nga formimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë dha përqendrim në proceset reformuese në ARM me të cilat ajo u bë ...

Besimi: Do të krijojmë armatë moderne

Idividi - 17.08.2012

Shkup, 16 gusht 2012 (MIA) – Ministri i Mbrojtjes Besimi mbrëmë në Shtëpinë e ARM-së në Akademinë solemne me rastin e 20-vjetorit jubilar nga formimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë dha përqëndrim në proceset reformuese në ARM me të ...

Do të krijojmë armatë moderne

Ina - 17.08.2012

Ministri i Mbrojtjes Besimi mbrëmë në Shtëpinë e ARM-së në Akademinë solemne me rastin e 20-vjetorit jubilar nga formimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë dha përqëndrim në proceset reformuese në ARM me të cilat ajo u bë institucion i ...

Besimi: Maqedonia do ketë armatë moderne

Portalb - 17.08.2012

Ministri i Mbrojtjes Besimi mbrëmë në Shtëpinë e ARM-së në Akademinë solemne me rastin e 20-vjetorit jubilar nga formimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë dha përqëndrim në proceset reformuese në ARM me të cilat ajo u bë institucion i ...

Besimi: ARM moderne, e denjë për në NATO

Albeu.com - 17.08.2012

Besimi: ARM moderne, e denjë për në NATO Ministri i Mbrojtjes, Fatmir Besimi mbrëmë në Shtëpinë e ARM-së në Akademinë solemne me rastin e 20-vjetorit jubilar nga formimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë dha përqëndrim në proceset ...

20 vjet ARM, avancohen shqiptarët

Alsat - 17.08.2012

Fatmir Besimi, ministër i Mbrojtjes Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 20 vjetorit të ARM-së, ministri i mbrojtjes Fatmir Besimi dhe shefi i shtatmadhorisë Gorjanço Kotevski sot avancuan me gradën gjeneral oficerin shqiptar Muhamed ...

Gruevski: 'Të mos keqpërdoret ARM-ja për qëllime politike'

Alsat - 17.08.2012

Nikolla Gruevski, kryeministër i Maqedonisë Kryeministri Gruevski në urimin e tij për anëtarët e Armatës, bëri thirrje siç tha të mos shndërrohet, mashë për të realizuar pikët të politikës ditore partiake të inspiruara nga interesa ...

Gruevski thotë se ARM ka ndryshuar synimet e Ahmetit në vitin 2001

Lajm - 17.08.2012

"Me aksionet e guximshme që u ndërmorën, u penguan qëllimet fillestare të këtyre grupeve dhe të njëjtat u shndërruan në kërkesa për disa të drejta etnike.

Kotevski: Nuk do të lejojë politizimin e ARM-së

Ina - 17.08.2012

Shefi i shtabit të Armatës së Republikës së Maqedonisë, gjeneral- majori Goranço Kotevski ka deklaruar se nuk do të lejojë politizimin e pjesëtarëve të ushtrisë.

Solemnitet me rastin e ditëlindjes së 20-të të ARM-së

Yll Press - 17.08.2012

Siç paralajmëroi kabineti i tij, Ivanov do të realizojë edhe lidhje video-konferenciale me kontingjentet e ARM-së të cilëve personalisht do t'ua urojë 20-vjetorin jubilar të ARM-së.

Solemnitet me rastin e 20-të vjetorit të ARM-së

Botasot - 17.08.2012

Me rastin e shënimit të 18 Gushtit - Ditës së Armatës së Republikës së Maqedonisë, presidenti i shtetit dhe Komandant suprem, Gjorge Ivanov sot do ta presë personelin kyç dhe pjesëtaret e ARM-së të cilët e kryejnë obligimin në misionin ...

Ministri Besimi: Do të krijojmë armatë moderne

Yll Press - 17.08.2012

Ai dëshiroi që flamuri i Maqedonisë së shpejti, tashmë vitin e ardhshëm të valëvitet para selisë së Aleancës Veriatlantike në Bruksel. Ministri i Mbrojtjes Fatmir Besimi mbrëmë në Shtëpinë e ARM-së në Akademinë solemne me rastin e ...

Besimi: ARM-ja të shërbej si shembull për bashkëjetesë dhe respektim të ndërsjellë

Yll Press - 17.08.2012

Ju, porositi, jeni ambasadorët e tonë më të midhë për kauzën për të cilën angazhohen qytetarët e Republikës së Maqedonisë - paqe globale dhe zhvillim stabil.

Nderimi i dëshmorëve të UÇK-së ftoh raportet VMRO - BDI

Koha.net - 17.08.2012

Shkup, 17 gusht - Homazhet në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së me praninë e ushtarëve të Armatës së Maqedonisë kanë ftohur marrëdhëniet midis partive të koalicionit qeveritar VMRO-DPMNE dhe asaj BDI.

Përkulja ndaj UÇK-së përplasje në 20 vjetorin e ARM-së

Botasot - 17.08.2012

Solemnitetet me rastin e 20 vjetorit të Armatës së Republikës së Maqedonisë kanë sjellë përplasje të reja lidhur me aktin e përkuljes së ushtarakëve të ARM-së te varrezat e dëshmorëve të UÇK -së.

Edhe një gjeneral shqiptar në ARM

Yll Press - 17.08.2012

Ministri i Mbrojtjes Fatmir Besimi në ceremoninë e organizuar në oborrin e ministrisë, të pranishmëve iu drejtua në gjuhën shqipe. Ministri Besimi deklaroi se do të angazhohet për një Armatë moderne e cila do të jetë garancë për paqen dhe ...

Armata e Maqedonisë bëhet me një gjeneral shqiptar

Koha.net - 17.08.2012

Shkup, 17 gusht - Në kuadër të manifestimeve për shënimin e 20 vjetorit të Armatës së Republikës së Maqedonisë, ministri i Mbrojtjes, Fatmir Besimi, dhe shefi i shtabit të përgjithshëm, Gorjanço Kotevski, të premten avancuan me gradën ...

Kërkohet dorëheqja e ministrit Besimi

Ina - 16.08.2012

Ministri i mbrojtjes i Maqedonisë, Fatmir Besimi dy ditët e fundit është në qendër të kritikave të institucioneve të larta shtetërore dhe partive politike maqedonase, pas pjesëmarrjes së tij shoqëruar me oficerë të lartë të ARM-së në ...

Kërkohet dorëheqja e Besimit

Albeu.com - 16.08.2012

Kërkohet dorëheqja e Besimit Ministri i Mbrojtjes i Maqedonise, Fatmir Besimi dy ditët e fundit është në qendër të kritikave të institucioneve të larta shtetërore dhe partive politike maqedonase, pas pjesëmarrjes së tij shoqëruar me ...

Akademi solemne me rastin 20 vite ARM

Idividi - 16.08.2012

Shkup, 16 gusht 2012 (MIA) - Sonte në Shtëpinë e ARM-së do të mbahet akademi solemne me rastin e jubileut 20 vite nga formimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë.

Partia e Gruevskit qorton ministrin Besimi

Ina - 16.08.2012

Partia e udhëhequr nga kryeministri i Nikolla Gruevski vlerëson se, ngjarjet në Sllupçan dëmtojnë rëndë marrëdhëniet ndëretnike, tolerancën dhe mirëbesimin mes qytetarëve të Maqedonisë.

Maqedoni, nderoi dëshmorët e UÇK-së, ministrit Besimi i kërkohet dorëheqja

Lajmeshqip - 16.08.2012

Shkup – Presidenti i vendit, Gjorgje Ivanov ka kërkuar dje që të shqyrtohet keqpërdorimi i detyrës zyrtare nga ministri Besimi dhe prania e katër pjesëtarëve të uniformuar të ARM-së të hënën në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së.

Kërkohet dorëheqja e ministrit Besimi

Botasot - 16.08.2012

Ministri i mbrojtjes i Maqedonisë, Fatmir Besimi dy ditët e fundit është në qendër të kritikave të institucioneve të larta shtetërore dhe partive politike maqedonase, pas pjesëmarrjes së tij shoqëruar me oficerë të lartë të ARM-së në ...

Presione ministrit Besimi pse nderoi dëshmorët e UÇK-së

Koha.net - 16.08.2012

Shkup, 16 gusht - Ministri i Mbrojtjes i Maqedonisë, Fatmir Besimi, dy ditët e fundit është në qendër të kritikave të institucioneve të larta shtetërore dhe partive politike maqedonase, pas pjesëmarrjes së tij shoqëruar me oficerë të lartë ...

Reagim i Ministrisë së Mbrojtjes rreth ngjarjes për Sllupçanin

Idividi - 15.08.2012

Shkup, 14 gusht 2012 (MIA) - Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë ka lëshuar një kumtesë për media në lidhje me disa zëra të cilët reaguan për shkak të vendosjens së kurorës së luleve tek varrezat e dëshmorëve të UÇK-së në ...

Besimi takon shefat e ARM-së, në bisedime edhe Sllupçani

Albeu.com - 15.08.2012

Besimi takon shefat e ARM-së, në bisedime edhe Sllupçani Ministri i Mbrojtjes , Fatmir Besimi , sot në prag të kremtimit të 20-vjetorit të ARM-së do të takohet me ish ministrat e mbrojtjes dhe shefat e Shtabit Madhor të Armatës së ...

KBM: Qeveria të shkarkojë ministrat e BDI-së

Albeu.com - 15.08.2012

KBM: Qeveria të shkarkojë ministrat e BDI-së Kongresi Botëror Maqedonas (KBM), ka dalë me kumtesë në lidhje me pjesëmarrjen e ministrave shqiptarë në homazhet e bëra te varrezat e dëshmorëve si dhe pjesëmarrjen e përfaqësuesve të ARM-së në ...

Nderimi i "kundërshtarëve" të 2001-shit, pajtim apo marketing politik?

Portalb - 15.08.2012

Lajmi dhe fotografia e ministrit të mbrojtjes Fatmir Besimi duke vendosur lule mbi përmendoren e ushtarëve të ARM-së të rënë në vitin 2001, në ditën e rënies së dëshmorëve në krye me Komandant Telin, përshkoi mediumet dhe rrjetet sociale, ...

Ivanov: Në Sllupçan është keqpërdorur pozita zyrtare

Portalb - 15.08.2012

Presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov përmes një komunikate për shyp vlerësoi se nuk janë respektuar rregullat dhe procedurat institucionale. Personat me uniformë në shoqri të ministrit të Mbrojtjes, nuk janë në përbërje formacioni të ...

Aksion humanitar në kuadër të shënimit "Njëzet vite ARM"

Idividi - 15.08.2012

SHkup, 15 gusht 2012 (MIA) - Në pikën grumbulluese të Kryqit të Kuq të Qytetit të Shkupit në Momin Potok sot do të organizohet aksion humanitar për dhurimin e veshmbathjes nga ana e pjesëtarëve të ARM-së.

Ministri Besimi në takim me ish ministrat e mbrojtjes dhe shefat e SHM të ARM-së

Idividi - 15.08.2012

Shkup, 15 gusht 2012 (MIA) - Ministri i Mbrojtjes, Fatmir Besimi, sot në prag të shënimit qendror të jubileut "Njëzet vite ARM" do të realizojë takim me ish ministrat e mbrojtjes dhe shefat e SHM të ARM-së.

Aksion humanitar i pjesëtarëve të ARM-së me rastin e jubileut "20 vite ARM"

Idividi - 15.08.2012

Shkup, 15 gusht 2012 (MIA) - Pjesëtarët e ARM-së sot dhuruan 41 paketa veshmbathjenë suaza të programit për shënimin e jubileut "20 vite ARM" dhe me rastin e shënimit të Ditës së ARM-së, në pikën tubuese të Kryqit të Kuq në qytetin e ...

Takim i Besimit me ish ministrat e Mbrojtjes dhe shefat e Shtatmadhorisë

Idividi - 15.08.2012

Shkup, 15 gusht 2012 (MIA) - Formacioni i ri i ARM-së, progresi në integrimet euroatlantike - anëtarësimi në NATO, misionet paqëruajtëse dhe modernizimi i Armatës, ishin temat në të cilat u debatua në takimin e sotëm joformal të ministrit ...

Ivanov: ARM-ja të mos keqpërdoret për qëllime politike dhe partiake

Idividi - 15.08.2012

Shkup, 15 gusht 2012 (MIA) - Lidhur me ngjarjen e fundit në Sllupçan, presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov, pas marrjes së informatave relevante nga institucionet kompetente, vlerëson se nuk janë respektuar rregullat dhe ...

Ivanov kërkon përgjegjësi për Sllupçanin - Besimi:'Akti i nderimit, në frymën e MO-së'

Alsat - 15.08.2012

Fatmir Besimi dhe Gjorge Ivanov Sllupçani dhe përkulja e ushtarëve të ARM-së dhe ministrave para dëshmorëve dhe martirëve të vitit 2001 edhe sot kanë shkaktuar reagime.

LSDM pyet kryeministrin për nderimin e UÇK-së

Alsat - 15.08.2012

Stevo Pendarovski, LSDM LSDM-ja opozitare ka reaguar sot ndaj pjesëmarrjes së pjesëtarëve të ARM-së në varrezat e dëshmorëve dhe martirëve të 2001 në Sllupçan.

"Faleminderit për lulet, por njëherë ndërtoni përmendoren e nisur në 2004"

Albeu.com - 15.08.2012

"Faleminderit për lulet, por njëherë ndërtoni përmendoren e nisur në 2004" Themeli i Përmendores në Sllupçan As 8 vjet nuk mjaftuan për të ndërtuar një përmendore modeste për hirë të dëshmorëve.

Sllupçani, Ivanov i kërkon llogari Besimit

Albeu.com - 15.08.2012

Sllupçani, Ivanov i kërkon llogari Besimit Sllupçani dhe përkulja e ushtarëve të ARM-së dhe ministrave para dëshmorëve dhe martirëve të UÇK-së edhe sot kanë shkaktuar reagime.

Ivanov reagon për homazhet e ARM-së në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së

Ina - 15.08.2012

Presidenti i Maqedonisë, Gjorgje Ivanov deklaroi sot se Armata e Maqedonisë nuk duhet të keqpërdoret për qëllime politike dhe partiake. Ai këtë e theksoi përmes një komunikate lidhur me homazhet e kryera në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së ...

Ministri Besimi në takim me ish ministrat e mbrojtjes dhe shefat e SHM të ARM-së

Yll Press - 15.08.2012

Gjatë takimit, pritet që minsitri Besimi t'i informojë ish kolegët e tij për proceset në MM dhe në ARM, por edhe të shprehë falënderim për kontributin e tyre në avancimin, rritjen dhe zhvillimin e Ministrisë dhe të Armatës.

Aksion humanitar i pjesëtarëve të ARM-së me rastin e jubileut "20 vite ARM"

Yll Press - 15.08.2012

Për aksionin humanitar, në të cilën morën pjesë pjesëtarë nga të gjitha njësitë dhe komandat e ARM-së, përfaqësuesit e Kryqit të Kuq të qytetit të Shkupit edhe njëherë shprehën falënderim deri te ARM-ja për dhurimin e veshmbathje.

Ivanov kërkon përgjegjsi për "Sllupçanin"

Botasot - 15.08.2012

Në reagimin e sotëm nga kabineti i presidentit Gjorge Ivanov rreth rastit të Sllupçanit ku ushtarak të ARM-së nderuan dëshmorët e UÇK-së , kërkohet përgjegjësi për fajtorët.

Oficerët e ARM-së nderuan dëshmorët e UÇK-së, reagojnë mediat maqedonase

Ina - 14.08.2012

Ceremonia e homazheve pranë varrezave të dëshmorëve në fshatin Sllupçan të komunës së Likovës ka nxitur reagimet e mediave maqedonase. Reagimet kanë pasuar për shkak të pranisë për herë të parë të oficerëve të Armatës së Republikës së ...

Zëvendëskryeministri Xhaferi dhe ministri Besimi vizituan varrezat e dëshmorëve në Sllupçan të Likovës

Idividi - 14.08.2012

Likovë, 13 gusht 2012 (MIA) - Me rastin e 11 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjesë së Ohrit, delegacioni i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë i udhëhequr nga zëvendëskryetari i Qeverisë Musa Xhaferri, si dhe ministri i Mbrojtjes ...

Ivanov dekoroi Akademinë ushtarake turke

Alsat - 14.08.2012

Presidenti Gjorge Ivanov me rastin e shënimit të jubileut 20-vjeçar nga themelimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë, solli tre dekrete, me të cilët me dekoratë për merita ushtarake i dekoroi Regjimentin për operacione speciale, ...

Ivanov dekoron Akademinë turke të Ushtrisë

Albeu.com - 14.08.2012

Ivanov dekoron Akademinë turke të Ushtrisë Presidenti Gjorge Ivanov me rastin e shënimit të jubileut 20-vjeçar nga themelimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë, solli tre dekrete, me të cilët me dekoratë për merita ushtarake i dekoroi ...

Presidenti Ivanov i dekoroi Regjimentin për operacione speciale të ARM-së, gjeneralin Arsovski dhe Akademinë ushtarake ...

Idividi - 14.08.2012

Shkup, 14 gusht 2012 (MIA) - Presidenti Gjorge Ivanov me rastin e shënimit të jubileut 20-vjeçar nga themelimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë, solli tre dekrete, me të cilët me dekoratë për merita ushtarake i dekoroi Regjimentin për ...

Shtatmadhoria e ARM-së distancohet nga përkulja në Sllupçan

Alsat - 14.08.2012

Ndërkohë ka reaguar edhe Shtatmadhoria e ARM-së. Në reagimin e Shtatmadhorisë, thuhet se distancohen nga veprimi i djeshëm në Sllupçan. Në reagim gjithashtu thuhet se kryeshefi i Shtatmadhorisë së ARM-së, gjeneral-majori Goranço Koteski ...

VMRO-DPMNE kundër homazheve të dëshmorëve të UÇK-së nga oficerët e ARM

Ina - 14.08.2012

Partia VMRO-DPMNE e kryeministrit Nikolla Gruevski është deklaruar sot kundër veprimit të oficerëve të lartë të Armatës së Maqedonisë me vendosjen e kurorave të lules dhe homazheve në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së në fshatin Sllupçan të ...

Reagon MM: Akti i përuljes, kontribues në paqe

Albeu.com - 14.08.2012

Reagon MM: Akti i përuljes, kontribues në paqe Pas reagimeve të shumta për vendosjen e kurorës së luleve tek varrezat e dëshmorëve të UÇK-së në Sllupçan nga ana e oficerëve të ARM-së, ka reaguar edhe Ministria e Mbrojtjes .

MM-përkulja, ARM nuk ka shkelur ligjin

Alsat - 14.08.2012

Përkulja para bustit të dëshmorëve të UÇK në Sllupçan paraqet vendim politik ndërsa nuk është shkelur asnjë dispozit ligjore por përkundrazi është respektuar në tërësi ligji për mbrojtje i republikës së Maqedonisë, thuhet në reagimin me ...

Edhe VMRO kundër përuljes: Akt negativ

Albeu.com - 14.08.2012

Edhe VMRO kundër përuljes: Akt negativ Shtatmadhëria e Armatës së Republikës së Maqedonisë është distancuar nga ngjarja e djeshme ku u vendosën kurora në monumentet e ushtarëve të UÇK-së në Sllupçan, e ku ishin pjesëmarrës edhe ushtarë të ...

Ministria e mbrojtjes sqarohet për homazhet në varrezat e dëshmorëve

Ina - 14.08.2012

Ministria e Mbrojtjes së Republikës së Maqedonisë ka lëshuar një kumtesë për media në lidhje me disa zëra të cilët reaguan për shkak të për vendosjen e kurorës së luleve tek varrezat e dëshmorëve të UÇK-së në Sllupçan nga ana e oficerëve ...

Ushtarë të ARM-së nderuan dëshmorët e UÇK-së

Botasot - 14.08.2012

Në mënyrë institucionale për herë të parë në ditën e nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit sot në Sllupcan të Kumanovës iu bë homazh dëshmorëve dhe martirëve të luftës së 2001.

Oficerët e ARM-së nderuan dëshmorët e UÇK-së, reagojnë mediat maqedonase

Koha.net - 14.08.2012

Shkup, 14 gusht - Ceremonia e homazheve pranë varrezave të dëshmorëve në fshatin Sllupçan të komunës së Likovës ka nxitur reagimet e mediave maqedonase, raporton INA.

Ivanov dekoroi Akademinë ushtarake turke

Botasot - 14.08.2012

Presidenti Gjorge Ivanov me rastin e shënimit të jubileut 20-vjeçar nga themelimi i Armatës së Republikës së Maqedonisë, solli tre dekrete, me të cilët me dekoratë për merita ushtarake i dekoroi Regjimentin për operacione speciale, ...

Ndërtojmë paqen me respekt të ndërsjellët

Yll Press - 14.08.2012

Ky akt është vendim politik që është në pajtim të plotë me Ligjin për Mbrojtje dhe nuk është në kundërshtim me asnjë dispozitë ligjore, thonë nga Mbrojtja.

Homazhi te dëshmorët e UÇK-së, distancohen VMRO dhe Shtatmadhoria

Botasot - 14.08.2012

Shtatmadhoria e ARM-së është distancuar sot nga akti i vendosjes së luleve para varrezave të dëshmorëve të UÇK-së në Sllupçan, ku të pranishëm kishte edhe pjesëtarë të ushtrisë.

Reagon Mbrojtja: Akti i përkuljes, kontribut në ndërtimin e paqes

Botasot - 14.08.2012

Pas reagimeve të shumta për vendosjen e kurorës së luleve tek varrezat e dëshmorëve të UÇK-së në Sllupçan nga ana e oficerëve të ARM-së, ka reaguar edhe Ministria e Mbrojtjes (MM).

Ministri Besimi dhe shefi i SHM të ARM-së Kotevski në kros kantri vrapim në kuadër të "20 vjet ARM"

Idividi - 13.08.2012

Shkup, 11 gusht 2012 (MIA) - Në Plazhin e qytetit - skela e Vardarit te Stadiumi ushtarak, ministri i Mbrojtjes i Republikës së Maqedonisë, Fatmir Besimi dhe shefi i Shtatmadhorisë së ARM-së gjeneral-major Goranço Koteski e kanë hapur ...

Xhaferri dhe Besimi nderojnë dëshmorët e UÇK-së në Sllupçan

Ina - 13.08.2012

Një delegacion i lartë i Qeverisë së Maqedonisë sot do të qëndrojë në varrezat e dëshmorëve të UÇK-së në fshatin Sllupçan të komunës së Likovës.

Zëvendëskryeministri Musa Xhaferi dhe ministri i Mbrojtjes Fatmir Besimi sot do t'i vizitojnë varrezat e dëshmorëve në ...

Idividi - 13.08.2012

Shkup, 13 gusht 2012 (MIA) - Një delegacion i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë, i kryesuar nga zëvendëskryetari i Qeverisë, përgjegjës për implementimin e Marrëveshjes së Ohrit, Musa Xhaferi dhe ministri i Mbrojtjes, Fatmir Besimi, do ...

Në ditën e MO, ARM homazhe dëshmorëve të kombit në Sllupçan

Portalb - 13.08.2012

Delegacion i lartë i Qeverisë së Maqedonisë i udhëhequr nga zv/kryeministri Musa Xhaferi, i shoqëruar nga ministri i Mbrojtjes Fatmir Besimi , i Drejtësisë Blerim Bexheti dhe zv/ministri i MPB, Xhelal Bajrami, bënë homazhe tek varrezat e ...

Ushtarë të ARM-së nderuan dëshmorët e UÇK-së

Alsat - 13.08.2012

Fatmir Besimi duke u përkulur para dëshmorëve të UÇK-së Në mënyrë institucionale për herë të parë në ditën e nënshkrimit të Marrëveshjes së Ohrit sot në Sllupcan të Kumanovës iu bë homazh dëshmorëve dhe martirëve të luftës së 2001.

Ushtarët e ARM-së përkulen para dëshmorëve të UÇK-së (FOTO LAJM)

Albeu.com - 13.08.2012

Ushtarët e ARM-së përkulen para dëshmorëve të UÇK-së (FOTO LAJM) Pas 1 / 6 Para Dëshmorët e dëshmorët e luftës së 2001-shit në Sllupçan të Kumanovës, sot për herë të parë janë nderuar në mënyrë institucionale.

Sllupçan, ministrat e BDI-së nderuan dëshmorët e UÇK-së

Ina - 13.08.2012

Me rastin e 11 vjetorit të nënshkrimit të Marrëveshjesë së Ohrit, delegacioni i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë i udhëhequr nga Zëvendës kryetari i Qeverisë, z. Musa Xhaferri, si dhe Ministri i Mbrojtjes z.

Zëvendëskryeministri Musa Xhaferi dhe ministri i Mbrojtjes Fatmir Besimi sot do t'i vizitojnë varrezat e dëshmorëve në ...

Yll Press - 13.08.2012

Ata, me rastin e 13 Gushtit, Ditës së nënshkrimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit, do të vendosin kurora lulesh në Kompleksin e varezave të dëshmorëve.

Delegacioni Qeveritar nderon dëshmorët e UÇK-së

Yll Press - 13.08.2012

Para tyre u përkulën për herë të parë edhe pjesëtarë të ARM-së që shoqëroheshin nga zv kryeministri Musa Xhaferi, ministri i Mbrojtjes Fatmir Besimi, ai i drejtësisë Blerim Bexheti dhe zv.ministri i punëve të brendshme Xhelal Bajrami.