TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Virus kundër programit bërthamor të Iranit

Gazeta Start - 16.01.2011

Nju Jork - Ekspertë izraelitë janë përfshirë në testimin e një virusi kompjuterik që besohet se ka sabotuar centrifugat bërthamore të Iranit dhe ka ndërprerë potencialin e tij për zhvillimin e armëve atomike.

Virus kundër programit bërthamor të Iranit

Evropaelire - 16.01.2011

Ekspertë izraelitë janë përfshirë në testimin e një virusi kompjuterik që besohet se ka sabotuar centrifugat bërthamore të Iranit dhe ka ndërprerë potencialin e tij për zhvillimin e armëve atomike.

SHBA, virus kundër programit bërthamor të Iranit

LajmiFundit - 16.01.2011

Ekspertë izraelitë janë përfshirë në testimin e një virusi kompjuterik që besohet se ka sabotuar centrifugat bërthamore të Iranit dhe ka ndërprerë potencialin e tij për zhvillimin e armëve atomike.

Shërbimet sekrete të SHBA-së dhe Izraelit kanë bashkëpunuar në krijimin e virusit informues Staksnet

Zhurnal - 16.01.2011

Uashington, 16 janar 2011 - Shërbimet zbuluese të Izraelit dhe SHBA-së së bashku e kanë përpunuar virusin informues Staksnet (Stuxnet), përmes të cilin do ta sabotojnë programin bërthamor iranian, bëri të ditur sot gazeta "Nju-Jork tajms".

Virus kundër programit bërthamor të Iranit

Botasot - 16.01.2011

Ekspertë izraelitë janë përfshirë në testimin e një virusi kompjuterik që besohet se ka sabotuar centrifugat bërthamore të Iranit dhe ka ndërprerë potencialin e tij për zhvillimin e armëve atomike.

Virus kundër programit bërthamor të Iranit

Yll Press - 16.01.2011

Ekspertë izraelitë janë përfshirë në testimin e një virusi kompjuterik që besohet se ka sabotuar centrifugat bërthamore të Iranit dhe ka ndërprerë potencialin e tij për zhvillimin e armëve atomike.

Virus kundër programit bërthamor të Iranit

Koha.net - 16.01.2011

New York, 16 janar - Ekspertë izraelitë janë përfshirë në testimin e një virusi kompjuterik, që besohet se ka sabotuar centrifugat bërthamore të Iranit dhe ka ndërprerë potencialin e tij për zhvillimin e armëve atomike.

Fuqitë e mëdha s'marrin pjesë në "turneun atomik" të Iranit

Evropaelire - 15.01.2011

Përfaqësuesit e disa vendeve anëtare të Agjencisë Ndërkombëtare për Energji Atomike kanë mbërritur në Iran për të vizituar dy centrale bërthamore.

Fuqitë e mëdha s'marrin pjesë në “turneun atomik” të Iranit

Botasot - 15.01.2011

Përfaqësuesit e disa vendeve anëtare të Agjencisë Ndërkombëtare për Energji Atomike kanë mbërritur në Iran për të vizituar dy centrale bërthamore.

Fuqitë e mëdha bojkotojnë “turneun atomik” të Iranit

Koha.net - 15.01.2011

Teheran, 15 janar - Përfaqësuesit e disa vendeve anëtare të Agjencisë Ndërkombëtare për Energji Atomike kanë mbërritur në Iran për të vizituar dy centrale bërthamore.

OKB-ja monitoron lokacionet bërthamore të Iranit

Koha.net - 15.01.2011

Teheran, 15 janar – Një grup i ambasadorëve të shteteve anëtare të Agjencisë Ndërkombëtare të Energjisë Bërthamore të Kombeve të Bashkuara (IAEA) kanë vizituar të shtunën disa fabrika bërthamore të Iranit, ka raportuar televizioni ...

Vazhdon trysnia ndaj Iranit që të ndalë programin e pasurimit të uraniumit

VOA - 16.01.2011

Komuniteti ndërkombëtar ende vazhdon përpjekjet për të bindur Iranin të ndalë programin e tij të pasurimit të uraniumit që mund të shërbejë për prodhimin e armëve bërthamore.

Lavrov: Ftesa e Iranit nuk zëvendëson inspektimet

Evropaelire - 13.01.2011

Oferta e fundit nga Irani për një numër diplomatësh që të vizitojnë uzinat bërthamore të Iranit nuk mund të zëvendësojë inspektimet ndërkombëtare apo bisedimet rreth programeve bërthamore, tha Sergei Lavrov.

Lavrov: Ftesa e Iranit nuk zëvendëson inspektimet

Botasot - 13.01.2011

Oferta e fundit nga Irani për një numër diplomatësh që të vizitojnë uzinat bërthamore të Iranit nuk mund të zëvendësojë inspektimet ndërkombëtare apo bisedimet rreth programeve bërthamore, tha Sergei Lavrov.

Iran: Bisedimet, “shansi i fundit” për Perëndimin

Koha.net - 12.01.2011

Teheran, 12 janar – Bisedimet javën e ardhshme midis Iranit dhe fuqive kryesore perëndimore për programin e saj bërthamor mund të jenë “shansi i fundit” për Perëndimin, ka deklaruar një zyrtar i lartë iranian.