TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Paraplegjikët: Na plotësoni kushtet

Top Channel - 17.04.2011

Presidenti i Këshillit Kombëtar të Aftësisë së Kufizuar, Sinan Tafaj i kërkon qeverisë të marrë menjëherë masat për tiu përgjigjur kërkesave të shoqatës së para dhe tetraplegjikëve të cilët kanë hyrë në ditën e katërt të grevës së tyre të ...

Greva, rëndohet gjendja e para dhe tetraplegjikëve

Gazeta Start - 16.04.2011

Tiranë – Gjendja shëndetësore e paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve është rënduar, që pas hyrjes së tyre në grevë urie ditën e enjte. Ata hynë në grevë urie pas protestave të shumta të zhvilluara para ministrisë së Punës, Çështjeve sociale ...

Topi interesohet për gjendjen e grevistëve para e tetraplegjik

ikub - 16.04.2011

Kreu i shtetit Bamir Topi është zyrtari i parë i cili interesohet për gjendjen e 23 personave me aftësi të kufizuar të cilët që nga pasditja e së enjtes kanë hyrë në grevë urie.

Rëndohet gjendja e invalidëve, në ditën e 3 të grevës së urisë

ikub - 16.04.2011

Në ditën e tretë të grevës së urisë të personave me aftësi të kufizuar, një tjetër grevist ka lenë grevën për arsye të rëndimit të shëndetit dhe aktualisht ndodhet i shtruar në qendrën spitalore Nënë Tereza.

Greva e invalidëve, dy persona rëndë

Top Channel - 16.04.2011

Edhe pse vetëm në ditën e tretë, ka shkuar në dy numri i grevistëve që largohen për të marrë mjekim në spital për shkak të gjendjes së rënduar shëndetësore.

Rëndohet gjendja e invalidëve, në ditën e 3 të grevës së urisë

BalkanWeb - 16.04.2011

TIRANË- Në ditën e tretë të grevës së urisë të personave me aftësi të kufizuar, një tjetër grevist ka lenë grevën për arsye të rëndimit të shëndetit dhe aktualisht ndodhet i shtruar në qendrën spitalore Nënë Tereza.

Greva e urisë, rëndohet gjendja e një prej grevistëve paraplegjikë

Shekulli - 15.04.2011

Gjendja shëndetësore e rënduar ka detyruar një prej grevistëve paraplegjikëve të lërë grevën për t'u ndjekur nga mjekët në spitalin "Nënë Tereza".

Tetraplegjikët në grevë urie

Gazeta Start - 15.04.2011

Tiranë – Mbi 20 tetraplegjikë kanë hyrë që prej së enjtes në grevë urie për më shumë mbështetje nga ana e qeverisë. Pak orë pas hyrjes në grevë, gjendja shëndetësore e njërit prej tyre është përkeqësuar gjatë ditës së sotme.

Greva e paraplegjikëve, rëndohet shëndeti i njërit

ikub - 15.04.2011

Në ditën e dytë të grevës së urisë të tetra dhe paraplegjikëve është rënduar gjendja shëndetësore e njërit prej grevistëve. Sipas informacioneve është rënduar gjendja shëndetësore e Sal Paçit i cili nuk është person me aftësi të kufizuar ...

Rëndohet gjendja e grevistëve paraplegjikë,i braktis krejt qeveria

Albnow - 15.04.2011

Në gjendje të rëndë shëndetësore janë disa nga grevistët paraplegjikë,të cilët kanë filluar grevë urie dy ditë më parë. Sipas gazetës “Shekulli”, një prej grevistëve paraplegjikëve të lërë grevën për t’u ndjekur nga mjekët në spitalin ...

Paraplegjikët në grevë urie

Top Channel - 15.04.2011

Pas protestave të njëpasnjëshme, dhjetra para dhe tetraplegjik kanë nisur grevën e urisë pa afat. Ata kërkojnë që t’u jepet 80 litra karburant në muaj, pagesa mujore për paaftësinë të jetë 10200 nga 9500 që është aktualisht dhe paketa ...

Rëndohet gjendja e invalidëve në grevë urie

BalkanWeb - 15.04.2011

TIRANË- Kanë kaluar tashmë 24 orë nga momenti kur 21 para dhe tetraplegjikë kanë hyrë në grevë urie. Ata hynë në grevë urie pas protestave të shumta para institucioneve shtetërore, si para Ministrisë së Punës dhe Cështjeve Socialie, por ...

Greva e tetraplegjikëve një grevist shtrohet në spital

BalkanWeb - 15.04.2011

TIRANE- Rëndohet shëndeti i njërit prej 21 pjesëmarrësve në grevën e urisë të invalidëve para dhe tetraplegjikë që nisën dje në zyrat e tyre në Laprakë.

Paraplegjikët, në grevë urie për kërkesat e paplotësuara

Shekulli - 14.04.2011

Ka përfunduar me vendimin për të hyrë në grevë urie protesta e sotme e paraplegjikëve dhe tetraplegjikëve para Kryeministrisë. Pas protestës gjysmëorëshe, e shtata para kryeministrisë për të plotësimin e kërkesave të tyre, paraplegjikët ...