TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Kryetari Osmani priti një delegacion të MASH-it

Ina - 14.01.2011

Kryetari i komunës së Gostivarit prof.dr. Rufi Osmani, priti sot një delegacion të Ministrisë së arsimit dhe shkencës të udhëhequr nga shefi i kabinetit të ministrit Nikolla Todorov.

Kryetari i Gostivarit Osmani, priti një delegacion të MASH-it

Yll Press - 14.01.2011

“Në funksion të sqarimit të mënyrës së tenderimit dhe punëve të kryera, do të duhet të formojmë një grup të përbashkët pune me përfaqësuesit e Ministrisë së arsimit dhe shkencës, përfaqësues të Komunës së Gostivarit si dhe kryerësit të ...

Osmani para banorët e Çajlës premton sallë sportive dhe zgjidhjen e problemit me kanalizimin.

Zhurnal - 12.01.2011

Gostivar 11 janar 2011 - Kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani takoi banorët e Çajlës, para të cilëve ai shpalosi të arriturat e komunës në periudhën e shkuar dhe planet për pjesën e mbetur të mandatit.

Investimet në arsimin e Gostivarit

Koha e Re - 12.01.2011

Zëdhënësi i Komunës së Gostivarit Jeton Aliu ka thënë se akoma nuk ka program specifik se cilat shkolla do të rikonstruktohen gjatë këtij viti, megjithatë siç shton,” do të ketë rinovime të shumta”.

Të gjithë në Qeveri

Koha e Re - 12.01.2011

Gjatë takimeve me banorët e fshatit Balindoll, numri një i komunës së Gostivarit ka hedhur idenë rreth përbërjes së Qeverisë së ardhshme pas zgjedhjeve parlamentare.

Kryetari Osmani takon banorët e Çajlës

Yll Press - 12.01.2011

Kryetari Osmani para banorëve të Çajlës, foli edhe për problemet me të cilat ballafaqohet Komuna e Gostivarit, sidomos në relacion pushtet lokal-pushtet qendror.

Kryetari i Gostivarit, takim me banorët e Balindollit

Yll Press - 12.01.2011

U sanua dhe u asfaltua rruga në drejtim të fshatit Çajlë. U asfaltuan edhe disa rrugë jo kryesore të fshatit, si dhe u ndërtua kanalizimi. Vlen të përmendet gjithashtu edhe ndërtimi i shkollës, projekt ky i cili u përmbyll dhe në pjesën më ...

Kreu i Gostivarit me ide për unitet të partive shqiptarë

Koha.net - 11.01.2011

Shkup, 11 janar - Kreu i komunë së Gostivarit, Rufi Osmani ka deklaruar se pas zgjedhjeve parlamentare në Maqedoni, të gjitha partitë shqiptare duhet të jenë pjesë e Qeverisë.

Gostivari apo Rufi Osmani ?

Koha e Re - 10.01.2011

Dilema se kujt i drejtohet ministri aktual i ambientit jetësor z. Nexhat Jakupi është evidente, por edhe konfuze dhe me gabime shumë të mëdha për një ministër! Zotëria në fjalë i drejtohet kryetarit të komunës së Gostivarit me një letër të ...

Do t’i fitojë zgjedhjet e ardhshme parlamentare në Maqedoni

Ina - 10.01.2011

Kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani thotë se skena politike shqiptare në Maqedoni, ka nevojë për një opsion të ri i cili jo vetëm që do të merr pjesë, por edhe do të fitojë në zgjedhjet e ardhshme parlamentare.

Rufi Osmani: Tregu politik është si tregu ekonomik

Shqipmedia - 10.01.2011

Kryetari i komunës së Gostivarit prof.dr.Rufi Osmani Në vazhdën e takimeve me qytetarët, para të cilëve ai shpalos të arriturat e komunës në periudhën e shkuar dhe planet për pjesën e mbetur të mandatit, është përgjigjur në pyetjet në ...

Osmani takim me banorët e Balindollit

Zhurnal - 10.01.2011

Balindoll - Gostivar, 10 janar 2011 - Turi i takimeve të kryetarit të Gostivarit, Rufi Osmani me qytetarët e vendbanimeve më të mëdha të Gostivarit, përfundoi në fshatin Balindoll.

Do t’i fitojë zgjedhjet e ardhshme parlamentare në Maqedoni

Botasot - 10.01.2011

Kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani sërish paralajmëroi formimin e shpejt të partisë politike, duke konfirmuar se themelimi është çështje kohe.

Osmani takim me banorët e Balindollit

Botasot - 10.01.2011

Turi i takimeve të kryetarit Osmani me qytetarët e vendbanimeve më të mëdha të Gostivarit, përfundoi në fshatin Balindoll. Këshilltari komunal nga Balindolli, Fejsal Jakupi, në pika të shkurta përmendi disa nga projektet të cilat ...

Osmani takon banorët e Çajlës

Botasot - 10.01.2011

Kryetari i komunës së Gostivarit, Rufi Osmani takoi banorët e Çajlës, para të cilëve ai shpalosi të arriturat e komunës në periudhën e shkuar dhe planet për pjesën e mbetur të mandatit.