TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Presidenti Sejdiu priti një delegacion të shqiptarëve të Kroacisë

Botasot - 22.01.2010

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu priti sot një delegacion të shqiptarëve të Kroacisë, të cilit i prinin z. Tom Kaçinari, kryetar i Bashkimit të Shoqatave të Vullnetarëve të Luftës së Kroacisë, dhe z.

Presidenti Sejdiu çmon lart kontributin e luftëtarëve shqiptarë për lirinë e Kroacisë

Koha.net - 22.01.2010

Prishtinë, 22 janar 2010 - Presidenti i Republikës së Kosovës, Dr. Fatmir Sejdiu priti sot një delegacion të shqiptarëve të Kroacisë, që kryesohej nga Tom Kaçinari, kryetar i Bashkimit të Shoqatave të Vullnetarëve të Luftës së Kroacisë, ...

Kelmendi takoi përfaqësueset e Këshillit të Evropës në Kosovë

Koha.net - 21.01.2010

Prishtinë, 21 janar - Ministrja e Drejtësisë, znj. Nekibe Kelmendi, priti në një takim njohës të dërguarën e re të Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë, znj. Orsolya Szekely dhe znj.

Sejdiu: Integrimi euroatlantik është vizioni i vetëm i Kosovës

Telegrafi - 21.01.2010

“Secili njeri në Kosovë e ka të garantuar të drejtën e kthimit në pronën e tij, pavarësisht etnisë apo besimit”, theksoi presidenti i Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiu, gjatë një takimi që pati të enjten me Claudia Luciani, drejtoreshë ...

Kelmendi takoi përfaqësueset e Këshillit të Evropës në Kosovë

Botasot - 21.01.2010

Ministrja e Drejtësisë, znj. Nekibe Kelmendi, priti në një takim njohës të dërguarën e re të Zyrës së Këshillit të Evropës në Kosovë, znj. Orsolya Szekely dhe znj.

Sejdiu: Integrimi euroatlantik është vizioni i vetëm i Kosovës

Koha.net - 21.01.2010

Prishtinë, 21 janar - “Secili njeri në Kosovë e ka të garantuar të drejtën e kthimit në pronën e tij, pavarësisht etnisë apo besimit”, theksoi Presidenti i Republikës së Kosovës, dr.

Sejdiu: Integrimi euroatlantik është vizioni i vetëm i Kosovës

Botasot - 21.01.2010

Prishtinë 21 janar - “Secili njeri në Kosovë e ka të garantuar të drejtën e kthimit në pronën e tij, pavarësisht etnisë apo besimit”, theksoi Presidenti i Republikës së Kosovës, dr.

Sejdiu shtroi darkë për korin diplomatik

Koha.net - 20.01.2010

Prishtinë, 20 janar - Presidenti i Kosovës, Fatmir Sejdiu ka shtruar një darkë për korin diplomatik të akredituar në Kosovë. Në darkën e fillimvitit, Sejdiu ka falënderuar të gjitha ambasadat në Kosovë për kontributin e dhënë në proceset ...

Viti i kaluar kishte peshë të veçantë për Kosovën

Telegrafi - 20.01.2010

Presidenti i Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiu shtroi mbrëmë darkën tradicionale për Korin Diplomatik të akredituar në Prishtinë. Presidenti Sejdiu i falënderoi institucionet ndërkombëtare për punën që kanë bërë dhe për angazhimin e ...

Presidenti Sejdiu shtroi darkën tradicionale për Korin Diplomatik

Botasot - 20.01.2010

Presidenti Sejdiu i falënderoi institucionet ndërkombëtare për punën që kanë bërë dhe për angazhimin e tyre për Kosovën. Ai tha se viti që lamë pas ishte vit i sukseseve dhe arritjeve të mëdha për Kosovën, duke uruar kështu që edhe viti ...

Sejdiu në shkurt do të vizitojë Turqinë

Koha.net - 20.01.2010

Prishtinë, 20 janar - Presidenti i Republikës së Kosovës, Fatmir Sejdiu do të qëndrojë në një vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë më 2 e 3 shkurt, me ftesë të Presidentit të Turqisë Abdullah ...

Sejdiu më 2 shkurt viziton Turqinë

Botasot - 19.01.2010

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu do të qëndrojë në një vizitë zyrtare në Republikën e Turqisë, më 2 e 3 shkurt 2010, me ftesë të Presidentit të Turqisë, Abdullah Gyl.

Kandidati i vetem per Kryetar te LDK-se

Albeu.com - 18.01.2010

Fatmir Sejdiu duket se do ta kërkojë edhe një mandat në krye të LDK’së. Udhëheqësit e saj nuk kanë gjë kundër dhe deklarojnë se ai është kandidati i vetëm.