TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zgjedhjet lokale në Kosovë

Ina - 15.11.2009

Në Kosovë sot mbahen zgjedhjet lokale, ku marrin pjesë 74 subjekte politike. Mbi 1.5 milion qytetarë me të drejtë vote zgjedhin kryetarët e komunave dhe ...

KQZ: Ekipe mobile të votimit në veri të Kosovës

Alsat - 15.11.2009

Komisioni Qendror Zgjedhor bëri të ditur se pothuaj të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë në të gjithë Kosovën.

KQZ: Ekipe mobile të votimit në veri

Evropaelire - 15.11.2009

Komisioni Qendror Zgjedhor bëri të ditur se pothuaj të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë në të gjithë Kosovën.

KQZ: Ekipe mobile të votimit në veri

Ina - 15.11.2009

Komisioni Qendror Zgjedhor bëri të ditur se pothuaj të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë në të gjithë Kosovën.

KQZ: Asnje qender votimi e hapur ne veri

Albeu.com - 15.11.2009

Komisioni Qendror Zgjedhor bëri të ditur se pothuaj të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë në të gjithë Kosovën.

Votuan 45.36% e zgjedhesve

Albeu.com - 15.11.2009

Këto janë rezultatet përfundimtare të daljes së qytetarëve në zgjedhje, sipas Komisionit Qendror të Zgjedhjeve.

KQZ: Votuan rreth 45.36 për qind

Evropaelire - 15.11.2009

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi se rreth 45.36 për qind e elektoratit ka dalë në votime gjatë ditës së sotme, në nivel të Kosovës.

LDK shpalli fitoren në Prishtinë

Alsat - 15.11.2009

Simpatizantë të Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) kanë nisur të kremtojnë fitoren e kandidatit të kësaj partie për Prishtinë Isa Mustafa, i cili sipas të ...

Hapen zyrtarisht qendrat e votimeve

Botasot - 15.11.2009

Në Kosovë sot mbahen zgjedhjet lokale, ku marrin pjesë 74 subjekte politike. Mbi 1.5 milion qytetarë me të drejtë vote zgjedhin kryetarët e komunave dhe ...

Nuk hapen qendrat e votimit në veri

Telegrafi - 15.11.2009

KQZ ka njoftuar se thuajse të gjitha qendrat e votimit janë hapur me kohë në gjithë Kosovën, ndërsa kështu nuk ka ndodhur në veri.

Deri në orën 15:30 votuan 32,86 për qind e zgjedhësve

Koha.net - 15.11.2009

Prishtinë, 15 nëntor – Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri në orën 15:30 kanë votuar rreth 32.86 për qind e elektoratit në nivel të Kosovës.

KQZ konfirmon se shumica e vendvotimeve janë hapur

Botasot - 15.11.2009

Kryetarja e Komisionit e Qendror Zgjedhor, Nesrin Lushta ka bërë të ditur se sipas planifikimeve që në orën 7 të mëngjesit janë hapur për votim 98,49 për qind ...

Latife Bekteshi votuesja e parë në Prishtinë

Koha.net - 15.11.2009

Prishtinë, 15 nëntor - Në prani të kryetares së Komisionit Qendror Zgjedhor (KQZ), Nesrin Lushta dhe zyrtarëve të tjerë, qytetarja e parë Latife Bekteshi ka ...

Dalja në votim deri në orën 11.30

Koha.net - 15.11.2009

Në gjithë Kosovën deri në orën 13 raportohet të kenë votuar 15 .29 % e votuesve. Sipas komunave raportohen këto përqindje: Drenas: 16.30% , Gjilan 13.21%, ...

KQZ: Rreth 15.29 për qind kanë votuar

Telegrafi - 15.11.2009

Sipas të dhënave të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, deri në orën 11:30, në votime kanë dalë rreth 15.29 për qind të elektoratit, në nivel të Kosovës.

KQZ: Deri në ora 11.30 kanë votuar 15,29 për qind

Botasot - 15.11.2009

Drejtues të Komisionit Qendror Zgjedhor kanë bërë të ditur në konferencën e dytë për media se deri në ora 11.30 në gjithë Kosovën kanë votuar gjithsej 239.154 ...

"Demokracia në veprim"

Botasot - 15.11.2009

Drejtuesit e koalicionit të organizatave joqeveritare "Demokracia në veprim", kanë vlerësuar se procesi zgjedhor është duke shkuar mirë dhe se ka një fluks të ...

Deri në orën 15:30 votuan 32,86 % e votuesve

Telegrafi - 15.11.2009

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka njoftuar se deri në orën 15:30 kanë votuar rreth 32.86 për qind e elektoratit në nivel të Kosovës.

KQZ: Deri në ora 15.30 kanë votuar 32.86 për qind e votuesve

Botasot - 15.11.2009

Komisioni Qendror Zgjedhor ka bërë të ditur në konferencën e tretë për media se deri në ora 15.30 kanë votuar 513.805 votues ose 32.86 për qind në gjithsej 36 ...

Votime të dyfishta dhe tensione në disa komuna

Koha.net - 15.11.2009

Prishtinë, 15 nëntor — Rrjeti i organizatave joqeveritare “Demokracia në Veprim” ka bërë të ditur se gjatë së dielës ka pasur tentativë të votimeve të dyfishta ...

Votuan 45.36% e zgjedhësve

Telegrafi - 15.11.2009

Në zgjedhjet lokale, të dielën, të drejtën e tyre për të votuar e kanë shfrytëzuar 45.36% e numrit të përgjithshëm të votuesve.

KQZ: Pjesëmarrja në zgjedhje 45.36 për qind

Koha.net - 15.11.2009

Prishtinë, 15 nëntor - Kryetarja e Komisionit Qendror Zgjedhor, Nesrin Lushta në një konferencë për shtyp njoftoi se në zgjedhjet lokale të zhvilluara sot në ...

Votuan 45.36% e zgjedhësve

Botasot - 15.11.2009

Komisioni Qendror Zgjedhor e ka vlerësuar të suksesshëm organizimin e zgjedhjeve në Kosovë, vlerësim që - siç tha kryetarja e KQZ-së, Nesrin Lushta – është ...

KQZ: Votuan rreth 45.36 për qind

Botasot - 15.11.2009

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve njoftoi se rreth 45.36 për qind e elektoratit ka dalë në votime gjatë ditës së sotme, në nivel të Kosovës.

KQZ: Çdo gjë gati për mbajtjen e zgjedhjeve

Botasot - 14.11.2009

Kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Nesrin Lushta, ka vlerësuar se përgatitjet për ditën e zgjedhjeve kanë arritur të bëhen me sukses, duke ...

ANKETA: PDK e para me 33 për qind, AAK rritje të ndjeshme me 24 për qind

Ina - 12.11.2009

Në një anketë të realizuar nga agjencia e re e profilizuar për hulumtime të opinionit publik “Mediars” dhe në bashkëpunim me agjencinë e lajmeve INA nga ...

'Qytetarët janë të mirëinformuar për zgjedhjet'

DW - 11.11.2009

Për zgjedhjet komunale të 15 nëntorit në Kosovë qytetarët janë të informuar shumë mirë për votimin.

Kreu i komisionit zgjedhor të Kosovës: transparenca do të sigurohet

SETimes - 11.11.2009

11/11/2009 Zgjedhjet e së dielës në Kosovë ndeshen me disa sfida. Megjithatë, kreu i ri i Komisionit Qendror Zgjedhor thotë se votimi do të jetë i paanshëm dhe ...

KQZ ka bërë të gjitha përgatitjet

Fakti - 10.11.2009

Zyrtarë të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve thanë se kanë bërë të gjitha përgatitjet për zgjedhjet lokale të 15 nëntorit.

KQZ me plan alternativ për vendvotimet e serbëve

Koha.net - 09.11.2009

Objektet e postës, zyrat lokale për komunitete si dhe shtëpitë e kulturës do të jenë vende alternative për vendbanimet serbe, në rast se nuk do të mund të ...