TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Obama: Hollbruk ka bërë ndryshime në botë

Yll Press - 16.01.2011

Presidenti Barak Obama, duke iu drejtuar të pranishmëve, tha se Hollbruku “ka bërë ndryshime në botë”. Ai e quajti Hollbrukun “dritë udhëheqëse të një brezi të diplomatëve”.

Udhëheqësit botërorë nderojnë kujtimin e Hollbruk-ut

Gazeta Start - 15.01.2011

Udhëheqësit e Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe të disa vendeve të botës kanë nderuar kujtimin e Riçard Hollbruk-ut, diplomatit amerikan që vdiq muajin e shkuar në moshën 69-vjeçare, duke e cilësuar si gjigant të politikës së jashtme.

Obama: Hollbruk ka bërë ndryshime në botë

Evropaelire - 15.01.2011

Qindra njerëz kanë marrë pjesë në ceremoninë përkujtimore për nder të diplomatit veteran, Riçard Hollbruk, i cili vdiq në dhjetor. Presidenti Barak Obama, duke iu drejtuar të pranishmëve, tha se Hollbruku “ka bërë ndryshime në botë”.

Obama: 'Hollbruk ka bërë ndryshime në botë'

Alsat - 15.01.2011

Qindra njerëz kanë marrë pjesë në ceremoninë përkujtimore për nder të diplomatit veteran, Riçard Hollbruk, i cili vdiq në dhjetor. Presidenti Barak Obama, duke iu drejtuar të pranishmëve, tha se Hollbruku “ka bërë ndryshime në botë”.

Obama: Hollbruk ka bërë ndryshime në botë

Botasot - 15.01.2011

Qindra njerëz kanë marrë pjesë në ceremoninë përkujtimore për nder të diplomatit veteran, Riçard Hollbruk, i cili vdiq në dhjetor. Presidenti Barak Obama, duke iu drejtuar të pranishmëve, tha se Hollbruku “ka bërë ndryshime në botë”.

Obama: Holbrooke, kolos i vërtetë i diplomacisë

Koha.net - 15.01.2011

Washington, 15 janar (e Plotësuar) - Qindra njerëz kanë marrë pjesë në ceremoninë përkujtimore në Kennedy Center në Washington për nder të diplomatit veteran, Richard Holbrooke, i cili vdiq më 13 dhjetor.

Përkujtohet diplomati Riçard Hollbruk

Evropaelire - 14.01.2011

Presidenti i Pakistanit Asif Ali Zardari dhe presidenti i Gjeorgjisë Mihail Saakashvili, janë në mesin e burrështetasve që do të marrin pjesë sot në shërbimin memorial në Uashington për nder të diplomatit veteran Riçard Hollbruk, i cili ...

Përkujtohet në Uashington, diplomati Hollbruk

Zhurnal - 14.01.2011

Uashington, 13 janar - Në shërbimin memorial në Uashington, sot do të organizohet një ceremoni përkujtimore në ndër të diplomatit amerikan, Riçard Hollbruk, i cili vdiq në dhjetor të vitit të kaluar.

Përkujtohet diplomati Riçard Hollbruk

Alsat - 14.01.2011

Presidenti i Pakistanit Asif Ali Zardari dhe presidenti i Gjeorgjisë Mihail Saakashvili, janë në mesin e burrështetasve që do të marrin pjesë sot në shërbimin memorial në Uashington për nder të diplomatit veteran Riçard Hollbruk, i cili ...

Obama takon presidentin e Pakistanit

Evropaelire - 14.01.2011

Presidenti i Pakistanit, Asif Ali Zardari, ka arritur në Uashington për bisedime me presidentin Barak Obama. Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Robert Gibs, u tha gazetarëve se dy homologët do të diskutojnë “aspektet e partneritetit ...

Përkujtohet diplomati Riçard Hollbruk

Botasot - 14.01.2011

Presidenti i Pakistanit Asif Ali Zardari dhe presidenti i Gjeorgjisë Mihail Saakashvili, janë në mesin e burrështetasve që do të marrin pjesë sot në shërbimin memorial në Uashington për nder të diplomatit veteran Riçard Hollbruk, i cili ...

Përkujtohet diplomati Richard Holbrook

Koha.net - 14.01.2011

Washington,14 janar- Presidenti i Pakistanit Asif Ali Zardari dhe presidenti i Gjeorgjisë Mihail Saakashvili, janë në mesin e burrështetasve që do të marrin pjesë sot në shërbimin memorial në Washington për nder të diplomatit veteran, ...

Obama takon presidentin e Pakistanit

Botasot - 14.01.2011

Presidenti i Pakistanit, Asif Ali Zardari, ka arritur në Uashington për bisedime me presidentin Barak Obama. Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Robert Gibs, u tha gazetarëve se dy homologët do të diskutojnë “aspektet e partneritetit ...

Presidenti i Pakistanit u takua me presidentin Obama në Shtëpinë e Bardhë

VOA - 14.01.2011

Presidenti i Pakistanit Asif Ali Zardari u takua me presidentin Barak Obama sot në Shtëpinë e Bardhë. Zoti Zardari ndodhet në Uashington për të marrë pjesë në shërbimet mortore për të dërguarin amerikan në Pakistan dhe Afganistan Riçard ...

Zardari viziton Washingtonin

Telegrafi - 14.01.2011

Presidenti i Pakistanit, Asif Ali Zardari, ka arritur në Washington për bisedime me presidentin amerikan, Barack Obama. Zëdhënësi i Shtëpisë së Bardhë, Robert Gibbs, u tha gazetarëve se dy homologët do të diskutojnë aspektet e ...