TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sejdiu, Bentler: Reduktimi i KFOR-it- gradual

Ina - 10.09.2009

Procesi i reduktimit të trupave të KFOR-it në Kosovë do të jetë i lidhur me stabilitetin dhe me ngritjen e kapaciteteve të sigurisë në vend, është thënë në një ...

Sejdiu, Bentler: Reduktimi i KFOR-it- gradual

Evropaelire - 10.09.2009

Procesi i reduktimit të trupave të KFOR-it në Kosovë do të jetë i lidhur me stabilitetin dhe me ngritjen e kapaciteteve të sigurisë në vend, është thënë në një ...

Sejdiu: KFOR-i ndihmon stabilitetin e Kosovës

Botasot - 10.09.2009

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr. Fatmir Sejdiu priti në takim komandantin e ri të KFOR-it, gjeneralin gjerman Markus Bentler.

Reduktimi i KFOR-it krahas ngritjes së sigurisë

Telegrafi - 10.09.2009

Procesi i reduktimit të trupave të KFOR-it në vendin tonë do të jetë i lidhur me stabilitetin në Republikën e Kosovës dhe me ngritjen e kapacitete të sigurisë ...

Reduktimi i KFOR-it, pasojë e gjendjes së mirë të sigurisë

Telegrafi - 10.09.2009

Kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi ka pritur të enjten në takim komandantin e ri të KFOR-it Markus Bentler, të cilit i shprehu mbështetjen e fuqishme të tij ...

Bentler i Gjermanisë merr komandën e KFOR

SETimes - 09.09.2009

09/09/2009 PRISHTINE, Kosovë -- Gjeneral-Lejtnanti gjerman Markus Bentler mori përsipër të martën (8 shtator) komandën e KFOR nga paraardhësi i tij italian, ...

Kosovë: Ndërrohet komanda e KFOR-it dhe konfirmohen shkurtimet

VOA - 09.09.2009

Zyrtarë të lartë të NATO-s thanë sot në Prishtinë se Aleanca është e vendosur të shkurtojë praninë e saj ushtarake në Kosovë në pajtim me gjendjen e sigurisë ...

Komandanti i ri i KFOR-it

Botasot - 09.09.2009

Në përurimin e tij të pardjeshëm u tha se KFOR-i në Kosovë e ka ruajtur stabilitetin, etj. Etj. etj.

Komanda e KFOR-it i kalon Gjermanisë

Evropaelire - 08.09.2009

Sot zhvillohet ceremonia e ndërrimit të komandës së trupave paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë. Komanda e KFOR-it i kalon gjeneralit gjerman Markus Bentler.

Komanda e KFOR-it i kalon Gjermanisë

Alsat - 08.09.2009

Komanda e KFOR-it në Kosovë i kalon gjeneralit gjerman Markus Bentler Sot zhvillohet ceremonia e ndërrimit të komandës së trupave paqeruajtëse të NATO-s në ...

Gjermania merr komandën e KFOR-it

Evropaelire - 08.09.2009

Gjeneral-Lejtnant Markus Bentler nga Gjermania, merr sot komandën e KFOR-it nga gjeneral-koloneli italian Emilio Gaj, i cili është në këtë detyrë prej 29 ...

Gjermania merr komandën e KFOR-it

Ina - 08.09.2009

Gjeneral-Lejtnant Markus Bentler nga Gjermania, merr sot komandën e KFOR-it nga gjeneral-koloneli italian Emilio Gaj, i cili është në këtë detyrë prej 29 ...

Gjenerali gjerman në krye të KFOR-it

Evropaelire - 08.09.2009

Gjenerallejtënant Markus Bentler nga Gjermania, ka marrë komandën e KFOR-it. Ceremonia e dorëzim-pranimit të detyrës është bërë në komandën e KFOR-it, në ...

Komanda e KFOR-it i kalon Gjermanisë

Botasot - 08.09.2009

Sot zhvillohet ceremonia e ndërrimit të komandës së trupave paqeruajtëse të NATO-s në Kosovë. Komanda e KFOR-it i kalon gjeneralit gjerman Markus Bentler.

Gjermania merr komandën e KFOR-it

Telegrafi - 08.09.2009

Gjeneral-Lejtënant Markus Bentler nga Gjermania, merr sot komandën e KFOR-it nga gjeneral-koloneli italian Giuseppe Emilio Gai, i cili është në këtë detyrë ...

Gjermania merr komandën e KFOR-it

Botasot - 08.09.2009

Ceremonia e dorëzim-pranimit të detyrës bëhet në komandën e KFOR-it në Prishtinë, nën udhëheqjen e komandantit të forcave të bashkuara të NATO-s në Napoli, ...

Presidenti Sejdiu e dekoroi gjeneralin Giuseppe Emilio Gay me Medaljen Ushtarake për Shërbim në Kosovë

Botasot - 08.09.2009

Sot, në ceremoninë e organizuar me rastin e ndërrimit të komandës së trupave të KFOR-it në Kosovë, Presidenti i Republikës së Kosovës, dr.Fatmir Sejdiu e ...

Fitzgerald mburret me komandantin e ri të KFOR-it

Botasot - 08.09.2009

Kosova do të vazhdojë të jetë në qendër të vëmendjes së NATO-s, ndërsa zvogëlimi i pranisë së saj është rezultat i të arriturave në Kosovë.

Hyrja e NATO-s në Kosovë solli lirinë e shumëpritur

Botasot - 08.09.2009

Presidenti i Republikës së Kosovës, dr.Fatmir Sejdiu ka mbajtur sot një fjalë në ceremoninë e ndërrimit të Komandantit të KFOR-it.Po ju përcjellim më poshtë ...