TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mitrovicë, gjykata vetëm me ndërkombëtarë

Top Channel - 15.04.2011

Edhe pse godina e Gjykatës se Mitrovicës, që ndodhet në veri të qytetit pritet të hapet në 18 prill pas rikonstruksionit të saj, gjyqtarët vendorë, vendosen të mos rikthehen.

Kush investon më shumë në veri?!

Evropaelire - 15.04.2011

Investimet në veri të Kosovës janë të nevojshme dhe ato po bëhen në vazhdimësi, thonë përfaqësuesit e institucioneve komunale të Mitrovicës, por edhe përfaqësuesit e serbëve lokalë në veri të vendit.

Sparks i EULEX njofton kthimin e gjyqtarëve në veri

SETimes - 15.04.2011

15/04/2011 PRISHTINE, Kosovë -- Zëvendës/kryetari i EULEX-it Andi Sparks njoftoi të enjten (14 prill) se gjyqtarët dhe prokurorët ndërkombëtarë do të kthehen shpejt në ndërtesën e gjykatës në Mitrovicën e veriut.

Rikonfirmohet moskthimi i gjyqtarëve shqiptarë në veri

Botasot - 15.04.2011

Deklaratat e zv.shefit të EULEX-it, Endi Sparks i cili ka thënë se edhe pas renovimit të ndërtesës, nuk do të ndodhë kthimi i gjyqtarëve e prokurorëve vendës në gjykatë, i kanë konfirmuar edhe drejtues të institucioneve të Kosovës.

Kush investon më shumë në veri?!

Koha.net - 15.04.2011

Prishtinë, 15 prill - Veriu i Kosovës ka pasur dhe ende ka nevojë për investime, edhe pse ato nuk kanë munguar deri më tash, thonë zyrtarët komunalë në Mitrovicë, por edhe përfaqësues të serbëve lokalë në veri të vendit.

Sparks: Në veri të Mitrovicës kthehen vetëm gjyqtarët ndërkombëtarë

Botasot - 14.04.2011

Zëvendësshefi i EULEX-it, Endi Sparks, ka deklaruar se ditëve të ardhshme në objektin e gjykatës në pjesën veriore të Mitrovicës do të kthehen gjyqtarët dhe prokurorët ndërkombëtarë.

Gjykatat në veri - pezull

Evropaelire - 13.04.2011

Përfaqësues të gjykatave në veri të Kosovës thonë se ende nuk janë krijuar kushtet për rifunksionalizimin e tërësishëm të këtyre institucioneve dhe kthimin e gjykatësve e prokurorëve vendorë në objektet e gjykatave në veri.

Gjykatat në veri - pezull

Ina - 13.04.2011

Hyrja drejt Gjykatës së Qarkut në Mitrovicë... Përfaqësues të gjykatave në veri të Kosovës thonë se ende nuk janë krijuar kushtet për rifunksionalizimin e tërësishëm të këtyre institucioneve dhe kthimin e gjykatësve e prokurorëve vendorë ...

Gjykatat në veri – pezull

Telegrafi - 13.04.2011

Përfaqësues të gjykatave në veri të Kosovës thonë se ende nuk janë krijuar kushtet për rifunksionalizimin e tërësishëm të këtyre institucioneve dhe kthimin e gjykatësve e prokurorëve vendorë në objektet e gjykatave në veri.

Gjykatat në veri - pezull

Botasot - 13.04.2011

Përfaqësues të gjykatave në veri të Kosovës thonë se ende nuk janë krijuar kushtet për rifunksionalizimin e tërësishëm të këtyre institucioneve dhe kthimin e gjykatësve e prokurorëve vendorë në objektet e gjykatave në veri.

Gjykata në Mitrovicë ende pa gjyqtarë

Koha.net - 13.04.2011

Prishtinë, 13 prill - Përfaqësues të gjykatave në veri të Kosovës thonë se ende nuk janë krijuar kushtet për rifunksionalizimin e tërësishëm të këtyre institucioneve dhe kthimin e gjykatësve e prokurorëve vendorë në objektet e gjykatave në ...

Në veri vetëm gjyqtarët e EULEX-it

Koha.net - 13.04.2011

Në veri vetëm gjyqtarët e EULEX-it Mitrovicë, 13 prill – Zëvendësi i shefit të EULEX-it, Andy Sparks, i ka deklaruar sot radios Kontakt plus se gjatë disa ditëve të ardhshme në objektin e gjykatës në pjesën veriore të Mitrovicës do të ...

Javën që vjen, gjykatësit shqiptarë do kthehen në punë në veri

Botasot - 12.04.2011

Javën që vjen, gjykatësit dhe punëtorët shqiptarë do të kthehen në vendet e tyre të punës në veri të Mitrovicës. Gjykata do të hapet më 18 prill dhe kjo do të bëhet e mundur me ndihmën e njësive të shumta speciale policore.

Më 18 prill do të hapet Gjykata në Veri ?

Koha.net - 11.04.2011

Mitrovicë, 11 prill - Javën që vjen, gjykatësit dhe punëtorët shqiptarë do të kthehen në vendet e tyre të punës në veri të Mitrovicës. Klan Kosova raporton se gjykata do të hapet më 18 prill dhe kjo do të bëhet e mundur me ndihmën e ...