TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Britani, qytetarët nuk e përkrahin Cameron

Shekulli - 14.08.2011

Përgjigja që kryeministri David Cameron i ka dhënë trazirave që përfshinë këtë javë disa lagje të Londrës dhe qytete si Manchester, Birmingham e Liverpool nuk i ka bindur qytetarët britanikë.

Londër, gjykimet e para për vrasje

Evropaelire - 14.08.2011

Autoritetet britanike kanë njoftuar se dy persona do të paraqiten para gjykatës në lidhje me vrasjet gjatë trazirave. Ata akuzohen se kanë goditur për vdekje tre njerëz, të cilët përpiqeshin të mbronin lagjen e tyre nga plaçkitjet.

Gjykimet e para për vrasje në Londër

Botasot - 14.08.2011

Autoritetet britanike kanë njoftuar se dy persona do të paraqiten para gjykatës në lidhje me vrasjet gjatë trazirave. Ata akuzohen se kanë goditur për vdekje tre njerëz, të cilët përpiqeshin të mbronin lagjen e tyre nga plaçkitjet.

Trazirat në Londër: Nisin gjykimet e para për vrasje

Telegrafi - 14.08.2011

Autoritetet britanike kanë njoftuar se dy persona do të paraqiten para gjykatës në lidhje me vrasjet gjatë trazirave. Ata akuzohen se kanë goditur për vdekje tre njerëz, të cilët përpiqeshin të mbronin lagjen e tyre nga plaçkitjet.

Londër: Gjykimet e para për vrasje

Koha.net - 14.08.2011

Londër, 14 gusht - Autoritetet britanike kanë njoftuar se dy persona do të paraqiten para gjykatës në lidhje me vrasjet gjatë trazirave. Ata akuzohen se kanë goditur për vdekje tre njerëz, të cilët përpiqeshin të mbronin lagjen e tyre nga ...

Policia britanike, shkurtime pavarësisht trazirave

Shekulli - 13.08.2011

Reformimi i policisë britanike përmes reduktimit të numrit të efektivëve do të vazhdojë, pavarësisht valës së trazirave që përshinë Britaninë e Madhe gjatë ditëve të fundit.

Mbi 1.900 të arrestuar në Angli

24 orë - 13.08.2011

Policia britanike tha se janë arrestuar më shumë se 1,900 persona, ndërsa rreth gjysma e tyre akuzohet për trazirat e kësaj jave në vend. Gjykatat në Londër, Birmingham dhe Mançester kanë qëndruar hapur për të dytën natë me radhë për t'u ...

Policia britanike e gatshme për të penguar trazirat

Evropaelire - 13.08.2011

Policia britanike ka bllokuar rrugët në këtë fundjavë, për të siguruar rend. Stiven Kavanagi, zëvendës-asistent i komisionerit të Policisë Metropolitane, tha se 16,000 oficerë, dhe 2,500 policë të zakonshëm, do të jenë në detyrë në Londër ...

Policia britanike e gatshme për të penguar trazirat

Alsat - 13.08.2011

Policia britanike ka bllokuar rrugët në këtë fundjavë për të siguruar rend. Stiven Kavanagi, zëvendës-asistent i komisionerit të Policisë Metropolitane, tha se 16 mijë oficerë dhe 2.500 policë të zakonshëm do të jenë në detyrë në Londër, ...

Britani, masa të larta për rend dhe siguri

Top Channel - 13.08.2011

Policia britanike ka bllokuar rrugët në këtë fundjavë, për të siguruar rendin dhe qetësinë. Stiven Kavanagi, zëvendësasistent i komisionerit të Policisë Metropolitane, tha se 16 mijë oficerë, dhe 2,500 policë të zakonshëm, do të jenë në ...

Policia britanike në gjendje gatishmërie

24 orë - 13.08.2011

Policia britanike ka bllokuar rrugët në këtë fundjavë, për të siguruar rendin. Steven Cavanaghi, zëvendës-asistent i komisionarit të Policisë Metropolitane, tha se 16 mijë oficerë dhe 2.500 policë të zakonshëm do të jenë në detyrë në ...

Policia britanike e gatshme për të penguar trazirat

Botasot - 13.08.2011

Policia britanike ka bllokuar rrugët në këtë fundjavë, për të siguruar rend. Stiven Kavanagi, zëvendës-asistent i komisionerit të Policisë Metropolitane, tha se 16,000 oficerë, dhe 2,500 policë të zakonshëm, do të jenë në detyrë në Londër ...

Policia britanike e gatshme për të penguar trazirat

Koha.net - 13.08.2011

Londër, 13 gusht -Policia britanike ka bllokuar rrugët në këtë fundjavë, për të siguruar rend. Stiven Kavanagi, zëvendës-asistent i komisionerit të Policisë Metropolitane, tha se 16,000 oficerë, dhe 2,500 policë të zakonshëm, do të jenë në ...

Policia britanike e gatshme për të penguar trazirat

Telegrafi - 13.08.2011

Policia britanike ka bllokuar rrugët në këtë fundjavë për të siguruar rend. Stephen Kavanagh, zëvendës-asistent i komisionerit të Policisë Metropolitane, tha se 16 mijë oficerë dhe 2.500 policë të zakonshëm do të jenë në detyrë në Londër, ...

Londër, arrestohet një nga vajzat e Olimpiadës

Botasot - 13.08.2011

Një vajzë adoleshente, e cila është një nga ambasadoret e Lojërave Olimpike “Londër 2012”, është arrestuar gjatë trazirave në kryeqytetin anglez pasi ka shkatërruar një makinë policie.

Londër, 5 të vdekur 600 të akuzuar

Shekulli - 12.08.2011

Nata e djeshme ishte e qetë në Londër, ndërkohë që sot ka vdekur në spital dhe viktima e pestë e trazirave. Autoritetet londineze thonë se rreth 600 persona akuzohen në lidhje me trazirat e kësaj jave në kryeqytetin britanik.

Kryeministri Cameron: Dhuna nuk do të ketë vend në Britani të Madhe

LajmiFundit - 12.08.2011

Pas trazirave dhe incidenteve të rënda në pesë ditët e fundit, kryeministri britanik David Cameron ka bërë të ditur se do të ndërmirren masa rigoroze për ndalimin e dhunës.

Londër, 600 të akuzuar për trazirat

Evropaelire - 12.08.2011

Autoritetet londineze thonë se rreth 600 persona akuzohen në lidhje me trazirat e kësaj jave në kryeqytetin britanik. Mbi 1,700 njerëz janë arrestuar në gjithë Britaninë për plaçkitje dhe zjarrvënie për katër net të tëra.

Trazirat në Angli, 600 të akuzuar

Top Channel - 12.08.2011

Autoritetet londineze thonë se rreth 600 persona akuzohen në lidhje me trazirat e kësaj jave në kryeqytetin britanik. Mbi 1,700 njerëz janë arrestuar në gjithë Britaninë për plaçkitje dhe zjarrvënie gjatë katër netëve të tërë.

Economist: Anarki në Britaninë e Madhe

Evropaelire - 12.08.2011

"Economist" Përgjigjja e parë e shumë njerëzve në Britani ndaj trazirave - që filluan në lagjen Totenhem të Londrës, më 6 gusht, dhe u përhapën në Mançester, Birmingen dhe në shumë qytete të tjera - ishte: “Kjo është e turpshme”.

Londër, arrestohet një nga vajzat e Olimpiadës

Top Channel - 12.08.2011

Një vajzë adoleshente, e cila është një nga ambasadoret e Lojërave Olimpike “Londër 2012”, është arrestuar gjatë trazirave në kryeqytetin anglez pasi ka shkatërruar një makinë policie.

Londër, mbi 1.900 të arrestuar

Evropaelire - 12.08.2011

Policia britanike tha se janë arrestuar më shumë se 1,900 persona, ndërsa rreth gjysma e tyre akuzohet për trazirat e kësaj jave në vend. Gjykatat në Londër, Birmingham dhe Mançester kanë qëndruar hapur për të dytën natë me radhë për t'u ...

Trazirat në Londër, 1900 të arrestuar

LajmiFundit - 12.08.2011

Policia britanike tha se janë arrestuar më shumë se 1,900 persona, ndërsa rreth gjysma e tyre akuzohet për trazirat e kësaj jave në vend. Gjykatat në Londër, Birmingham dhe Mançester kanë qëndruar hapur për të dytën natë me radhë për t`u ...

Britani, Scotland Yard: Shumica e protestuesve janë të mitur

Ora news - 12.08.2011

Scotland Yard deklaroi sot se mbi gjysma e 240 personave të dalë para trupit gjykues, me akuzën se ishin përfshirë në trazirat dhe dhunën që shpërtheu në Londër dhe disa qytete britanike, janë të mitur.

Londër: 16 mijë policë shtesë

Telegrafi - 12.08.2011

Kryeministri britanik, David Cameron ka thënë se 16 mijë policë shtesë janë vendosur në Londër, për të penguar protestat që do të mbahen në rrugë gjatë gjithë fundjavës.

Londër, 600 të akuzuar për trazirat

Botasot - 12.08.2011

Autoritetet londineze thonë se rreth 600 persona akuzohen në lidhje me trazirat e kësaj jave në kryeqytetin britanik. Mbi 1,700 njerëz janë arrestuar në gjithë Britaninë për plaçkitje dhe zjarrvënie për katër net të tëra.

Trazirat në Angli, 600 të akuzuar

Ora news - 12.08.2011

Autoritetet londineze thonë se rreth 600 persona akuzohen në lidhje me trazirat e kësaj jave në kryeqytetin britanik. Mbi 1700 persona janë arrestuar në gjithë Britaninë për plaçkitje dhe zjarrvënie gjatë katër netëve të tërë.

Rreth 600 të akuzuar për trazirat në Londër

Koha.net - 12.08.2011

Londër, 12 gusht - Autoritetet londineze thonë se rreth 600 persona akuzohen në lidhje me trazirat e kësaj jave në kryeqytetin britanik. Mbi 1,700 njerëz janë arrestuar në gjithë Britaninë për plaçkitje dhe zjarrvënie gjatë katër netëve të ...

Anarkia në Britani

Botasot - 12.08.2011

"Economist" Përgjigjja e parë e shumë njerëzve në Britani ndaj trazirave - që filluan në lagjen Totenhem të Londrës, më 6 gusht, dhe u përhapën në Mançester, Birmingen dhe në shumë qytete të tjera - ishte: “Kjo është e turpshme”.

Denoncohet nga prindërit, arrestohet ambasadorja e LO

Koha.net - 12.08.2011

Londër, 12 gusht - Një vajzë adoleshente, e cila është një nga ambasadoret e Lojërave Olimpike “Londër 2012”, është arrestuar gjatë trazirave në kryeqytetin anglez pasi ka shkatërruar një makinë policie.

Trazirat në Londër, mbi 1.900 të arrestuar

Ora news - 12.08.2011

Policia britanike tha se janë arrestuar më shumë se 1,900 persona, ndërsa rreth gjysma e tyre akuzohet për trazirat e kësaj jave në vend. Gjykatat në Londër, Birmingham dhe Mançester kanë qëndruar hapur për të dytën natë me radhë për t`u ...

Londër, mbi 1.900 të arrestuar

Botasot - 12.08.2011

Policia britanike tha se janë arrestuar më shumë se 1,900 persona, ndërsa rreth gjysma e tyre akuzohet për trazirat e kësaj jave në vend. Gjykatat në Londër, Birmingham dhe Mançester kanë qëndruar hapur për të dytën natë me radhë për t'u ...

Mbi 1.900 të arrestuar në Angli

Koha.net - 12.08.2011

Londër, 12 gusht - Policia britanike tha se janë arrestuar më shumë se 1,900 persona, ndërsa rreth gjysma e tyre akuzohet për trazirat e kësaj jave në vend.

Londër, dënohen pjesëmarrësit në trazira

Alsat.tv - 11.08.2011

Jo vetëm dislokimi i forcave të shumta të policisë, e jo vetëm njerzit e thjeshtë që zbritën nëpër rrugët kryesore në mbrotje të dyqaneve, automjeteve e pronës private, por edhe shiu rebesh ndali zhvillimin e një tjetër nate vandalizmi në ...

Trazirat në Londër, Kamerun aktivizon ushtrinë

Shekulli - 11.08.2011

Ndërkohë që në Londër vazhdon gjendja e tensionuar gjatë fjalës së mbajtur sot në mbledhjen e jashtëzakonshme të Parlamentit kryeministri britanik, Dejvid Kamerun, tha se qeveria e tij po vepron me vendosmëri për të ndaluar trazirat më të ...

Londër, mbi 170 milionë euro humbje nga trazirat

Gazeta Start - 11.08.2011

Londër - Fatura e trazirave që tronditën Londrën dhe qytete të tjera angleze prej fundjavës mund të jetë mbi 150 milionë stërlina (170 milionë euro), sipas vlerësimeve paraprake të kompanive të sigurimeve.

Dhuna në Britani, dënohen disa persona

Top Channel - 11.08.2011

Pas katër netëve të trazirave të dhunshme, në Britaninë e Madhe u dënuan të rinjtë e parë huliganë. Dy burra duhet të qëndrojnë në burg për shkak të pjesëmarrjes së tyre në trazirat në Mançester.

Britani: Parlamenti diskuton për trazirat në disa qytete

Evropaelire - 11.08.2011

Parlamenti i Birtanisë sot e mban një seancë speciale për të disktuar për trazirat në disa qytete, me ç’rast ndodhën plaçkitje dhe zjarrvënie. Kryeministri Dejvid Kamerun, i cili i ftoi ligjvënësit që të kthehen nga pushimet verore, ka ...

Britani, dënohen disa persona

Albeu.com - 11.08.2011

Pas trazirave të dhunshme që përfshinë Britaninë e Madhe,janë dënuar edhe dy personat e pare. Ndërkohë që janë arrestuar 1200 njerëz të arrestuar, 850 nga ata në Londër.

Trazirat, Parlamenti britanik mblidhet në seancë

LajmiFundit - 11.08.2011

Parlamenti i Britanisë sot e mban një seancë speciale për të disktuar për trazirat në disa qytete, me ç’rast ndodhën plaçkitje dhe zjarrvënie. Kryeministri Dejvid Kamerun, i cili i ftoi ligjvënësit që të kthehen nga pushimet verore, ka ...

"Dhuna nuk është e pranueshme" - Parlamenti britanik debatoi për trazirat e fundit në vend

DW - 11.08.2011

Pas katër netë protestash, nata e kaluar në Britani të Madhe ishte kryesisht e qetë. Në rrugë vërehej prania e madhe e policisë. Ndërsa në Londër u mblodh parlamenti për të debatuar gjendjen më të re.

Kamerun: Trazirat nuk kanë të bëjnë me politikë ose protesta

Evropaelire - 11.08.2011

Kryeministri britanik, Dejvid Kamerun, tha sot në Parlament, se qeveria e tij po “vepron me vendosmëri” lidhur me trazirat më të këqia në Britani në historinë aktuale.

Cameron: Trazirat nuk kanë lidhje me politikën

Top Channel - 11.08.2011

Kryeministri britanik, David Cameron deklaroi sot në seancën e jashtëzakonshme parlamentare pas zhvillimeve të fundit në vend, se qeveria e tij po vepron me vendosmëri për të rikthyer qetësinë.

Kamerun: Trazirat nuk kanë të bëjnë me politikë ose protesta

LajmiFundit - 11.08.2011

Kryeministri britanik, Dejvid Kamerun, tha sot në Parlament, se qeveria e tij po “vepron me vendosmëri” lidhur me trazirat më të këqia në Britani në historinë aktuale.

Kujdes, ka ardhur David Cameron (VIDEO)

Albeu.com - 11.08.2011

Kryeministri britanik David Cameron është kthyer nga pushimet e tij për të zgjidhur trazirat civile që kanë përfshirë vendin. Ai shihet rrugëve i armatosur dhe i veshur me jelek anti-plumb.

Dënimet e para për personat e dhunshëm në Britaninë e Madhe

Telegrafi - 11.08.2011

Pas katër netëve të trazirave të dhunshme, në Britaninë e Madhe u dënuan të rinjtë e parë huliganë. Dy burra duhet të qëndrojnë në burg dhjetë, përkatësisht 16 javë për shkak të pjesëmarrjes së tyre në trazirat në Manchester.

Dhuna në Britani, dënohen disa persona

Ora news - 11.08.2011

Pas katër netëve të trazirave të dhunshme, në Britaninë e Madhe u dënuan të rinjtë e parë huliganë. Dy burra duhet të qëndrojnë në burg për shkak të pjesëmarrjes së tyre në trazirat në Mançester.

Britani: Parlamenti diskuton për trazirat në disa qytete

Botasot - 11.08.2011

Parlamenti i Birtanisë sot e mban një seancë speciale për të disktuar për trazirat në disa qytete, me ç’rast ndodhën plaçkitje dhe zjarrvënie. Kryeministri Dejvid Kamerun, i cili i ftoi ligjvënësit që të kthehen nga pushimet verore, ka ...

Fatura e trazirave në Londër, mund të jetë mbi 170 milionë euro

Botasot - 11.08.2011

Fatura e trazirave që tronditën Londrën dhe qytete të tjera angleze prej fundjavës mund të jetë mbi 150 milionë paund (170 milionë euro), sipas vlerësimeve paraprake të kompanive të sigurimeve dhe grupimeve profesionale.

Kamerun: Trazirat nuk kanë të bëjnë me politikë ose protesta

Botasot - 11.08.2011

Kryeministri britanik, Dejvid Kamerun, tha sot në Parlament, se qeveria e tij po “vepron me vendosmëri” lidhur me trazirat më të këqija në Britani në historinë aktuale.

Kamerun: Ndërhyrje të ushtrisë nëse është e nevojshme

Ora news - 11.08.2011

Kryeministri britanik, Dejvid Kamerun, tha sot në Parlament, se qeveria e tij po vepron me vendosmëri për të ndaluar trazirat më të këqija të ndodhura në Britani.

Kamerun: Trazirat, s’kanë lidhje me politikën

Panorama - 11.08.2011

Kryeministri britanik, Dejvid Kamerun, tha sot në Parlament se qeveria e tij po “vepron me vendosmëri” lidhur me trazirat që kanë përfshirë Anglinë ditët e fundit.

Seancë e jashtëzakonshme e parlamentit britanik

VOA - 11.08.2011

Kryeministri britanik David Kameron tha sot se qeveria britanike është e angazhuar që të mos lejojë ekzistencën e kulturës së frikës nëpër rrugët e Londrës dhe se keqëbërësit do të ndëshkohen.

Angli, trazirat vazhduan gjatë natës

Gazeta Start - 10.08.2011

Londër - Trazirat në disa qytete angleze kanë vazhduar edhe gjatë natës së djeshme, e katërta që pas fillimit në kryeqytetin Londër. Raportohet se dhuna më e madhe ka qenë në Mançester, qyteti i tretë më i madh në Britani.

3 viktima në trazirat në Birmingham

Shekulli - 10.08.2011

Tre persona mbetën të vdekur në trazirat e dhunshme të orëve të para të mëngjesit të sotëm në Birmingham. Tre viktimat, dy prej të cilëve vëllezër të moshës 25 dhe 21, sapo kishin dalë nga një xhami dhe ndodheshin në rrugë për të mbrojtur ...

Britani, shkon në 4 numuri i viktimave.

Alsat.tv - 10.08.2011

Protestat e dhunshme të të rinjve në Britaninë e Madhe kanë vazhduar edhe më tej, në natën e katërt. Forcat e sigurisë kanë arritur të vendosin kontrollin në kryeqytet, por në Manchester, Salford, Wolverhampton, Nottingham, Leicester dhe ...

Anglia në kaos

Top Channel - 10.08.2011

Pas trazirave që përfshinë Londrën episode dhune u shënuan dje në mbrëmje edhe në Manchester. Një natë më parë një valë plackitjes, djegiesh të dyqaneve, bizneseve, restoranteve dhe ndërtesave të banimit pranë tyre, e detyruan ...

Kanë vazhduar trazirat gjatë natës në Londër

Evropaelire - 10.08.2011

Trazirat në disa qytete angleze kanë vazhduar edhe në natë e katërt. Raportohet se dhuna më e madhe që ka ndodhur gjatë natës është thënë të ketë ndodhur në Manchester , qyteti i tretë më i madh në Britani.

Gjermani, paralajmërohen trazira

Top Channel - 10.08.2011

Pas trazirave në Londër, shefi i sindikatave të policië gjermane Reiner Wendt paralajmëroi për rrezikun e problemeve të ngjashme në Gjermani dhe kërkoi masa për taktikën e policisë.

Vazhdojnë trazirat në Britani

Albeu.com - 10.08.2011

Britania e Madhe ka kaluar natën e katërt të protestave të dhunshme të të rinjve. Trazira, zjarrvënie dhe grabitje ka pasur në Manchester, Salford, Wolverhampton, Nottingham, Leicester dhe Birmingham.

Kanë vazhduar trazirat gjatë natës në Londër

Alsat - 10.08.2011

Trazirat në disa qytete angleze kanë vazhduar edhe në natën e katërt. Raportohet se dhuna më e madhe gjatë natës ka ndodhur në Mançester, qyteti i tretë më i madh në Britani.

Trazirat përfshijnë edhe Mançesterin

DW - 10.08.2011

Trazirat në Britani të Madhe kanë përfshirë të martën në orët e para të ditës së mërkurë për herë të parë edhe qytetin Mançester. Policia njofton se me qindra të rinj, pjesërisht të maskuar, kanë vrapuar në qendër të qytetit dhe kanë ...

Britani, vijojnë trazirat në disa qytete

Top Channel - 10.08.2011

Trazirat që përfshinë Londrën janë përhapur në disa qytete të tjera të Anglisë, ndonëse vetë kryeqyteti mbrëmjen e kaluar e pati pergjithësisht të ...

Trazirat në Britaninë e Madhe vazhduan edhe në natën e katërt – VIDEO

Shqipmedia - 10.08.2011

Protestat e dhunshme të të rinjve në Britaninë e Madhe kanë vazhduar edhe më tej, në natën e katërt. Para së gjithash në Manchester, Salford, Wolverhampton, Nottingham, Leicester dhe Birmingham ka pasur trazira dhe zjarrvënie.

Kamerun: Situata në qytetet e përfshira nga trazirat po stabilizohet

Alsat - 10.08.2011

Situata në qytetet angleze të përfshira me trazirat po stabilizohet dhe autoritetet britanike do të vazhdojnë të veprojnë me vendosshmëri, deklaroi sot kryeministri britanik, Dejvid Kamerun.

Trazirat në Londër janë rrezik për fillimin e Premierligës

Mnogoo - 10.08.2011

Për shkak të protestave, që po mbahen këto pesë ditët e fundit në kryeqytetin anglez, Londër, është vënë në rrezik fillimi i Premierligës. Për të njëjtën arsye dje është anuluar ndeshja miqësore midis Anglisë dhe Holandës, që duhej të ...

Angli, 1200 arrestime

Top Channel - 10.08.2011

Forcat e rendit të Mbretërisë së Bashkuar, sipas bilancit të fundit, kanë arrestuar 1200 persona në të gjithë Anglinë, pas përleshjeve të dhunshme që kanë përfshirë Londrën dhe qytetete të tjera angleze netët e kaluara.

Britania e Madhe ndodhet në kaos pas trazirave

Ora news - 10.08.2011

Pas trazirave që përfshinë Londrën episode dhune u shënuan dje në mbrëmje edhe në Manchester. Një natë më parë një valë plackitjes, djegiesh të dyqaneve, bizneseve, restoranteve dhe ndërtesave të banimit pranë tyre, e detyruan ...

Sërish protesta në Britani

Ora news - 10.08.2011

Protestat e dhunshme të të rinjve në Britaninë e Madhe kanë vazhduar edhe natën mbrëmshme. Në Manchester, Salford, Wolverhampton, Nottingham, Leicester dhe Birmingham ka pasur trazira ndërsa bandat e të rinjëve kanë grabitur dyqanet, u ...

Edhe gjatë natës kanë vazhduar trazirat në Londër

Botasot - 10.08.2011

Trazirat në disa qytete angleze kanë vazhduar edhe në natë e katërt. Raportohet se dhuna më e madhe që ka ndodhur gjatë natës është thënë të ketë ndodhur në Manchester, qyteti i tretë më i madh në Britani.

Gjermani, paralajmërohen trazira

Ora news - 10.08.2011

Pas trazirave në Londër, shefi i sindikatave të policië gjermane Reiner Wendt paralajmëroi për rrezikun e problemeve të ngjashme në Gjermani dhe kërkoi masa për taktikën e policisë.

Kanë vazhduar trazirat gjatë natës në Londër

Telegrafi - 10.08.2011

Trazirat në disa qytete angleze kanë vazhduar edhe në natën e katërt. Raportohet se dhuna më e madhe që ka ndodhur gjatë natës është thënë të ketë ndodhur në Manchester, qyteti i tretë më i madh në Britani.

Gjermani: Paralajmërohet rrezik për trazira sociale

Telegrafi - 10.08.2011

Pas trazirave në Londër, shefi i sindikatave të Policisë gjermane, Rainer Wendt paralajmëroi për rrezikun e problemeve të ngjashme në Gjermani. Trazirat janë rezultat i energjisë kriminale, i përbuzjes ndaj shtetit dhe përjashtimeve ...

Vazhdojnë trazirat në Angli, Londra e qetë

Panorama - 10.08.2011

Dhunë sporadike është shënuar në disa qytetë të Anglisë, ndërsa Londra ka kaluar një natë relativisht të qetë, raporton BBC. Natën e shkuar disa qytete u prekën nga trazirat, Salford, Liverpool, Nottingham and Birmingham ku pati plaçkitje ...

Britania pas 4 ditësh trazira, 685 persona në pranga

ABC News - 10.08.2011

16 mijë policët e zbarkuar në Londër kanë vënë nën kontroll situatën gjatë natës. Por ndryshe ka qenë gjendja në qytete të tjera, ku kanë vazhduar episodet e dhunshme.

Zgjerohen protestat, Londra në kaos

Panorama - 10.08.2011

Protestat në Londër kanë hyrë në ditën e pestë në formën më të dhunshme që nga trazirat e viteve ‘80, duke detyruar kryeministrin David Kameron që të mbledhë Parlamentin në përpjekje për të gjetur një zgjidhje.Policia në Londër njoftoi se ...

Përshkallëzojnë trazirat në Britani

Koha.net - 10.08.2011

Londër, 10 gusht - Trazirat në disa qytete angleze kanë vazhduar edhe në natën e katërt.Raportohet se dhuna më e madhe gjatë natës ka ndodhur në Mançester, qyteti i tretë më i madh në Britani.Thuhet se bandat e të rinjve kanë plaçkitur ...

Cameron fajëson shoqërinë "e sëmurë" për vrasjet e trazirave

Koha.net - 10.08.2011

Londër, 10 gusht – Të rinj të rebeluar janë përleshur në natën e katërt me policinë angleze edhe në natën e katërt me radhë në trazirat që janë shpërndarë në të gjitha qytetet, derisa kryeministri David Cameron ka fajësuar shpqërinë “e ...

1200 arrestime në Angli

Koha.net - 10.08.2011

Londër, 10 gusht - Forcat e rendit të Mbretërisë së Bashkuar, sipas bilancit të fundit, kanë arrestuar 1200 persona në të gjithë Anglinë, pas përleshjeve të dhunshme që kanë përfshirë Londrën dhe qytete të tjera angleze netët e kaluara.

Britani, trazirat shtrihen edhe në 2 qytete

Shekulli - 09.08.2011

Trazirat e nisura në Londër pas vrasjes nga policia të një të riu që po përpiqej t’i shpëtonte arrestit janë shtrirë edhe në Manchester e Bristol.

Britani, vazhdojnë trazirat. Përleshje në Birmingam dhe Liverpul

Alsat.tv - 09.08.2011

Trazirat e ditëve të fundit në Londër kanë detyruar kryeministrin David Cameron të mbledhë urgjentisht parlamentin. Në një dalje për mediat, kreu i qeverisë britanike tha se shkaktarët e protestave do të japin llogari përpara ligjit.

Trazira në Londër

Evropaelire - 09.08.2011

Dhuna dhe grabitjet janë ende duke vazhduar në Londër dhe në të paktën edhe në tri qytete të tjera angleze. Përveç në Londër, trazira u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.

Trazirat në Britaninë e Madhe zgjerohen edhe në qytete të tjera

LajmiFundit - 09.08.2011

Trazirat në Britaninë e Madhe sa vjen e zgjerohen më shumë. Pas Londrës në natën e së martës plaçkitje, zjarrvënie dhe trazira kishte edhe në Birmingham dhe Liverpool.

Trazirat nga Londra kalojnë edhe në qytete të tjera

24 orë - 09.08.2011

Dhuna dhe grabitjet janë ende duke vazhduar në Londër dhe në të paktën edhe në tri qytete të tjera angleze. Përveç në Londër, trazira u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.

Trazira në Londër

Alsat - 09.08.2011

Dhuna dhe grabitjet janë ende duke vazhduar në Londër dhe në të paktën edhe në tri qytete të tjera angleze. Përveç në Londër, trazira u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.Dhunë, grabitje dhe përleshje të mëdha ...

Trazira në Londër

Lajm - 09.08.2011

Kryeministri britanik, Dejvid Kamerun, ka bërë thirrje për mbajtjen e bisedimeve urgjente mbi krizën, pas tre ditësh me trazira, plaçkitje dhe zjarrvënie, që përfshinë shumë qendra tregtare në disa pjesë të Londrës.

Protestat në Londër, sjellin të tjera dëme në natën e tretë të dhunës

DW - 09.08.2011

Më shumë se 200 persona janë arrestuar tashmë në Londër, gjatë protestave të dhunshme që kanë kthyer në zonë luftë, kryeqendrën britanike. Por trazirat janë përhapur edhe në qytete të tjera si Birmingham, Bristol dhe Liverpool.

Vazhdojnë trazirat në Londër

Albeu.com - 09.08.2011

Në Londër dhe në tre qytete të tjera angleze vazhdon dhuna dhe grabitjet janë ende duke vazhduar. Trazirat u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.

Vazhdojnë trazirat në Londër – FOTO & VIDEO

Shqipmedia - 09.08.2011

Nata e tretë e dhunës në rugët e Londrës ka mbjellë sërish panik dhe frikë në radhët e qytetarëve ndërsa kryeministri Cameron, është detyruar të ndërpresë pushimet për të tentuar rivendosjen e rendit.

Shënohet viktima e parë nga trazirat e dhunshme në Londër

LajmiFundit - 09.08.2011

Në trazirat e ndodhura ditët e fundit në kryeqytetin britanik është shënuar viktima e parë. Siç bëri të ditur policia, një 26 vjeçar, i cili qe plagosur një natë më parë, vdiq në spital nga plagët e rënda.

Trazira të dhunshme në Londër

VOA - 09.08.2011

Nik Kleg është zv/kryeministër i Britanisë. “ Ishte një situatë e panevojshme. As më pak e as më shumë se dhunë dhe vjedhje... kjo është e papranueshme”.

Sërish trazira në Londër

Ora news - 09.08.2011

Dhuna dhe grabitjet janë ende të pranishme në Londër dhe në tre qytete të tjera angleze. Përveç në Londër, trazira u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.

Trazira në Londër

Telegrafi - 09.08.2011

Dhuna dhe grabitjet janë ende duke vazhduar në Londër dhe në të paktën edhe në tri qytete të tjera angleze. Përveç në Londër, trazira u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.

Trazirat nga Londra kalojnë edhe në qytete të tjera

Koha.net - 09.08.2011

Londër, 9 gusht - Dhuna dhe grabitjet janë ende duke vazhduar në Londër dhe në të paktën edhe në tri qytete të tjera angleze. Përveç në Londër, trazira u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.

Trazirat përfshijnë qytetet angleze

Botasot - 09.08.2011

Në Angli, dhuna dhe grabitjet janë ende duke vazhduar në Londër dhe në të paktën edhe në tri qytete të tjera angleze. Përveç në Londër, trazira u raportuan sot herët edhe në Birmingham, Liverpool dhe Bristol.

Situatë alarmante në Londër

ABC News - 09.08.2011

Përleshjet e të rinjve me policinë dhe trazirat e shpërthyera të shtunën e kaluar në Londër janë përshkallëzuar edhe në qytete të tjera si Manchester, Bristol e Liverpool.

Cameron premton vendosjen e rendit

Telegrafi - 09.08.2011

Kryeministri britanik, David Cameron tha se qeveria e tij do të bëjë gjithçka është e mundur që të kthejë rendin, pas dhunës më të keqe në rrugë që Britania nuk kishte parë në dekada.

Policia britanike në përpjekje për të vënë nën kontroll situatën në Londër

VOA - 09.08.2011

Vala e dhunës dhe plaçkitjeve që ka pushtuar lagje të tëra në Londër është përhapur tani edhe në tre qytete të tjera të mëdha në Britani. Autoritetet po përpiqen të vënë nën kontroll situatën, pas shpërthimit të trazirave më të rënda që ...

Trazirat në Londër anulojnë ndeshjen Angli-Holandë

Koha.net - 09.08.2011

Londër, 9 gusht - Ndeshja miqësore ndërmjet kombëtares së Anglisë dhe Holandës, e paraparë të zhvillohet nesër mbrëma në stadiumin Uembli, është anuluar.

Londër, 16 mijë policë për ruajtjen e sigurisë

Ora news - 09.08.2011

Vala e dhunës dhe plaçkitjeve që ka pushtuar lagje të tëra në Londër është përhapur tani edhe në tre qytete të tjera të mëdha në Britani. Autoritetet po përpiqen të vënë nën kontroll situatën, pas shpërthimit të trazirave më të rënda që ...

Dhuna në Londër, vdes 26-vjeçari

Ora news - 09.08.2011

Sot është shënuar viktima e parë pas trazirave të ndodhura në Londër ditët e fundit. Një i ri 26-vjeçar, i cili mbeti i plagosur në makinën e tij, ka vdekur në spital.

Londër, 16 mijë policë për ruajtjen e sigurisë

Yll Press - 09.08.2011

Policia është përpjekur të largojë me forcë njerëzit nga rrugët. Megjithatë, në shumë zona trazirat kanë vazhduar thuajse pa asnjë sfidë nga forcat e rendit. Vandalët kanë qenë të lirë të plaçkisin dyqane e të uzurpojnë banesa.

Trazirat në Londër. 100 të arrestuar

Alsat.tv - 08.08.2011

Policia ka dënuar valën e "veprimtarisë kriminale" në Londër ndërsa plaçkitjet e trazirat hyjnë në natën e dytë. Më shumë se 100 persona janë arrestuar nga Policia Metropolitane e cila thotë se oficerët e saj janë sulmuar, ndërsa një numër ...

Londër, vazhdojnë përleshjet

Evropaelire - 08.08.2011

Policia ka dënuar “veprimtaritë kriminale” në Londër, në natën e dytë të plaçkitjeve dhe trazirave. Policia Metropolitane tha se oficerët e saj janë sulmuar, ndërsa një numër i makinave policore janë dëmtuar.

Mbi 100 të arrestuar në Londër

Evropaelire - 08.08.2011

Policia britanike ka arrestuar mbi 100 persona, pas një fundjave trazirash dhe plaçkitjesh në Londër. Autoritetet e rendit thanë se grupet e të rinjve kanë plaçkitur dyqane në disa pjesë të kryeqytetit, ndërsa kanë sulmuar policët dhe u ...

Trazirat e fundjavës, mbi 100 të arrestuar në Londër

LajmiFundit - 08.08.2011

Policia britanike ka arrestuar mbi 100 persona, pas një fundjave trazirash dhe plaçkitjesh në Londër. Autoritetet e rendit thanë se grupet e të rinjve kanë plaçkitur dyqane në disa pjesë të kryeqytetit, ndërsa kanë sulmuar policët dhe u ...

Trazira të reja dhe vënie zjarri në Londër – VIDEO

Shqipmedia - 08.08.2011

Policia ka dënuar “veprimtaritë kriminale” në Londër, në natën e dytë të plaçkitjeve, vënieve të zjareve dhe trazirave. Policia Metropolitane tha se oficerët e saj janë sulmuar, ndërsa një numër i makinave policore janë dëmtuar.

Trazirat në Londër, 100 të tjerë përfundojnë pas hekurave

DW - 08.08.2011

Policia metropolitane ka arrestuar 100 persona të tjerë në trazirat që kanë shpërthyer në Londër, pas vdekjes së një burri gjatë një aksion policie.

Mbi 100 të arrestuar në Londër

Alsat - 08.08.2011

Më shumë se 100 të arrestuar është bilanci i incidenteve të tjera të dhunës, natën e kaluar në disa zona të Londrës, ku grupe të rinjsh u përleshën me policinë si edhe grabitën dhe dogjën një numër të konsiderueshëm dyqanesh.

Britani, vazhdojnë përleshjet në Londër

Ora news - 08.08.2011

Policia ka dënuar “veprimtaritë kriminale” në Londër, në natën e dytë të grabitjeve dhe trazirave. Policia e Londrës ka deklaruar se oficerët e saj janë sulmuar, ndërsa një numër i makinave të policisë janë dëmtuar.

Vazhdojnë përleshjet në Londër

Botasot - 08.08.2011

Policia britanike ka dënuar “veprimtaritë kriminale” në Londër, në natën e dytë të plaçkitjeve dhe trazirave. Policia Metropolitane tha se oficerët e saj janë sulmuar, ndërsa një numër i makinave policore janë dëmtuar.

Londër, vazhdojnë përleshjet

Telegrafi - 08.08.2011

Policia ka dënuar “veprimtaritë kriminale” në Londër, në natën e dytë të plaçkitjeve dhe trazirave. Policia metropolitane tha se oficerët e saj janë sulmuar, ndërsa një numër i makinave policore janë dëmtuar.

Vazhdojnë përleshjet në Londër

Koha.net - 08.08.2011

Londër, 8 gusht - Policia ka dënuar “veprimtaritë kriminale” në Londër, në natën e dytë të plaçkitjeve dhe trazirave. Policia Metropolitane tha se oficerët e saj janë sulmuar, ndërsa një numër i makinave policore janë dëmtuar.

Trazira të reja dhe vënie zjarri në Londër

Yll Press - 08.08.2011

Një dyqani në jug të Londrës i është vënë zjarri, kurse lokalët e tjera pranë janë plaçkitur. - Policia ka dënuar "veprimtaritë kriminale" në Londër, në natën e dytë të plaçkitjeve, vënieve të zjareve dhe trazirave.

Mbi 100 të arrestuar në Londër

Ora news - 08.08.2011

Policia britanike ka arrestuar mbi 100 persona, pas një fundjave trazirash dhe grabitjesh në Londër. Autoritetet britanike thanë se grupet e të rinjve kanë grabitur dyqanet në disa pjesë të kryeqytetit, ndërsa kanë sulmuar policët dhe u ...

Mbi 100 të arrestuar në Londër

Botasot - 08.08.2011

Policia britanike ka arrestuar mbi 100 persona, pas një fundjave trazirash dhe plaçkitjesh në Londër. Autoritetet e rendit thanë se grupet e të rinjve kanë plaçkitur dyqane në disa pjesë të kryeqytetit, ndërsa kanë sulmuar policët dhe u ...

Në Londër 160 të arrestuar gjatë trazirave të fundjavës

VOA - 08.08.2011

Autoritetet britanike thanë se të paktën 160 persona janë arrestuar në Londër gjatë trazirave dhe plaçkitjeve të fundjavës. Rreth 35 oficerë të policisë u plagosën gjatë dhunës – përfshi tre policë që u goditën nga një makinë ndërsa po ...

Trazirat në Londër, 215 të arrestuar

Ora news - 08.08.2011

Ministrja e Brendshme britanike, Theresa May ka deklaruar se numri i personave të arrestuar për trazirat e ndodhur ditët e fundit në vend, ka arritur në 215. “Besoj se kemi të bëjmë me krim të qartë”, ka deklaruar.

Në Londër 160 të arrestuar gjatë trazirave të fundjavës

Koha.net - 08.08.2011

Londër, 8 gusht - Autoritetet britanike thanë se të paktën 160 persona janë arrestuar në Londër gjatë trazirave dhe plaçkitjeve të fundjavës.Rreth 35 oficerë të policisë u plagosën gjatë dhunës – përfshi tre policë që u goditën nga një ...