TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Regjistrim i popullsisë apo manipulim antishqiptar?

Shqipmedia - 17.04.2011

Nga Valon Kurtishi Problemi Viti 2011 do të sjellë regjistrimin e popullsisë, banesave dhe ekonomive familjare në vendet tona në Ballkan: Shqipërinë, shtetin amë të gjithë shqiptarëve kudo janë, Republikën shqiptare të Kosovës dhe në Ish ...

Përfunon regjistrimi i popullsisë në Malin e Zi

SETimes - 17.04.2011

17/04/2011 PODGORICË, Mali i Zi -- Regjistrimi i popullsisë dhe familjeve në vend përfundoi pa probleme dhe u krye sipas ligjit, lajmëroi të shtunën (16 prill) zyra e Statistikave MONSTAT.

Kosova zgjat afatin e regjistrimit të popullsisë

SETimes - 17.04.2011

17/04/2011 PRISHTINË, Kosovë -- Autoritetet kanë zgjatur afatin e regjistrimit të popullsisë në disa komuna deri të martën (19 prill), ka njoftuar Instituti i Statistikave.

Në Deçan përfundon regjistrimi, habitën me kohën shtesë

Koha.net - 17.04.2011

Deçan, 17 prill - Pavarësisht që i është dhënë afat shtesë Komuna e Deçanit nuk është duke u marrë më me procesin e regjistrimit pasi që konsideron se dje e ka përmbyllur këtë obligim.

Shtyhet regjistrimi në Kosovë

Shqipmedia - 16.04.2011

Komisioni Qendror i Regjistrimit ka vendosur të shtyjë edhe për disa ditë, në Prishtinë dhe disa komuna të tjera, regjistrimin e popullsisë, të ekonomive familjare dhe të banesave.

AAK, kritika qeverisë reth regjistrimit të popullsisë

Alsat - 16.04.2011

Zyrtarë të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) kanë kritikuar Qeverinë e Kosovës, siç janë shprehur, për mos planifikim të duhur të regjistrimit të popullsisë, duke thënë se kanë pasur katër vite afat që t’i bëjnë përgatitjet e ...

Regjistrim me gabime elementare

Evropaelire - 16.04.2011

Mospërfshirja e veriut, defektet në regjistrimin e diasporës dhe shtyrja e regjistrimit në disa komuna deri të martën, sipas përfaqësuesve të opozitës, tregojnë se institucionet nuk u përgatitën si duhet për procesin e regjistrimit.

Nuk jemi as 2 milionë?!

Koha.net - 16.04.2011

Prishtinë, 16 prill - Kur të përfundojë mbledhja e të dhënave nga procesi i regjistrimit, duket se të gjithë do të mbetemi të habitur. Nuk jemi as 2 milionë! “Zbulimin” e ka bërë zyrtari i Entit të Statistikave të Kosovës, Ismail Sahiti, ...

Kosovë: Shtyhet afati i procesit të regjistrimit të popullsisë

BalkanWeb - 16.04.2011

PRISHTINE- Në Kosovë autoritetet thanë se procesi i regjistrimit të popullsisë, është shtyrë deri të martën, meqë ai nuk është përmbyllur në një pjesë të vendit, ndërsa nuk ka filluar fare në veriun e banuar me shumicë serbe.

Nuk jemi as 2 milionë?!

Telegrafi - 16.04.2011

Duket se të gjithë do të mbetemi të habitur kur do të përfundojë mbledhja e të dhënave nga procesi i regjistrimit. Nuk jemi as 2 milionë banorë?! “Zbulimin” e ka bërë zyrtari i Entit të Statistikave të Kosovës, Ismail Sahiti, në emisionin ...

Tërmkolli: Regjistrimi në baza etnike

Telegrafi - 16.04.2011

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka vlerësuar të shtunën se regjistrimi i popullsisë në Kosovë është bërë në baza etnike, ashtu siç është sipas tyre edhe decentralizimi.

AAK kritikon Qeverinë për procesin e regjistrimit

Botasot - 16.04.2011

Zyrtarë të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) sërish kanë kritikuar Qeverinë e Kosovës, siç janë shprehur, për mos planifikim të duhur të regjistrimit të popullsisë, duke thënë se kanë pasur katër vite afat që t’i bëjnë përgatitjet e ...

Tërmkolli: Bisedimet për regjistrim në veri janë pranim i strukturave paralele

Koha.net - 16.04.2011

Prishtinë, 16 prill - “Bisedimet e ndërkombëtarëve dhe të Qeverisë së Kosovës me strukturat paralele në veri për çështjen e regjistrimit të popullsisë janë shkelje e Kushtetutës”, deklaroi anëtarja e kryesisë e AAK-së, Melihate Tërmkolli.

Sa banorë në të vërtetë ka Kosova?

Botasot - 16.04.2011

Duket se të gjithë do të mbetemi të habitur kur do të përfundojë mbledhja e të dhënave nga procesi i regjistrimit. Nuk jemi as 2 milionë banorë?! “Zbulimin” e ka bërë zyrtari i Entit të Statistikave të Kosovës, Ismail Sahiti, në një ...

Në Prizren u regjistruan edhe kinezë, danezë, çekë...

Koha.net - 16.04.2011

Prizren, 16 prill - Një ditë pas përfundimit të regjistrimit, zyrtarët prizrenas përkundër që nuk dhanë shifra, e vlerësuan si të suksesshëm projektin për regjistrimin e popullsisë, ekonomive familjare dhe të banesave në këtë komunë, ...

Regjistrim me gabime elementare

Botasot - 16.04.2011

Regjistrimi i parë pas tridhjetë vjetësh nuk garanton se do të prodhojë statistika të sakta për numrin e banorëve të Kosovës. Autoritetet e Kosovës nuk janë të sigurta se serbët e veriut do të përfshihen në këtë proces, edhe pse për ta ...

Regjistrim me mangësi

Koha.net - 16.04.2011

Prishtinë, 16 prill - Regjistrimi i parë pas tridhjetë vjetësh nuk garanton se do të prodhojë statistika të sakta për numrin e banorëve të Kosovës.

Regjistrimi: gotë gjysmë e zbrazët apo gjysmë e mbushur

Koha.net - 16.04.2011

Lumir Abdixhiku E habitshme se si na shkon mendja të bëjmë pyetje se a është i ndërtuar objekti ynë banues me blloqe të kuqe apo të bardha e nuk pyesim se sa para marrim në muaj e nga na vijnë ato, një pyetje kjo thelbësore në çdo ...

Prishtina me vetëm 200 mijë banorë?!

Gazeta Start - 15.04.2011

Prishtinë – Numri i banorëve rezidentë në Prishtinë mendohej të ishte dicka më shumë se gjysmë milioni, por një e tillë nuk vërtetohet nga procesi i regjistrimit që po zhvillohet në vend.

Në disa komuna të Kosovës zgjatet regjistrimi

Gazeta Start - 15.04.2011

Prishtinë - Komisioni Qendror i Regjistrimit ka vendosur të shtyjë procesin e regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave, edhe për disa ditë në Prishtinë dhe në disa komuna të tjera.

Sot përfundon regjistrimi i popullsisë

Paragrafi - 15.04.2011

Sot përfundon regjistrimi i popullsisë Postuar më : 15 April, 2011 11:00:00 Kosova si shtet për herë të parë do të zbatojë dhe do të prodhojë statistika mbi popullësinë, ekonomitë familjare dhe banesat të cilat do të jenë valide, të ...

Shtyhet regjistrimi

Evropaelire - 15.04.2011

Autoritetet përgjegjëse për regjistrimin e popullsisë kanë bërë të ditur se në përpjekje që procesi të jetë më gjithëpërfshirës, regjistrimi është shtyrë deri të martën në disa komuna të Kosovës – në Prishtinë, Deçan, Partesh, Kllokot dhe ...

Kosovë, shtyhet në disa komuna regjistrimi i popullsisë

LajmiFundit - 15.04.2011

Autoritetet përgjegjëse për regjistrimin e popullsisë kanë bërë të ditur se në përpjekje që procesi të jetë më gjithëpërfshirës, regjistrimi është shtyrë deri të martën në disa komuna të Kosovës – në Prishtinë, Deçan, Partesh, Kllokot dhe ...

Statistika dhe politikë - merr fund regjistrimi i popullsisë në Mal të Zi

DW - 15.04.2011

Në Mal të Zi përfundoi regjistrimi i popullsisë. Të dhënat rreth përkatësisë kombëtare, fesë e gjuhës do të publikohen më 15 korrik. Regjistrimi i parë në shtetin e pavarur u politizua nga subjekte të ndryshme politike.

Regjistrimi shtyhet deri të martën në disa komuna

Ina - 15.04.2011

Autoritetet përgjegjëse për regjistrimin e popullsisë kanë bërë të ditur se në përpjekje që procesi të jetë më gjithëpërfshirës, regjistrimi është shtyrë deri të martën në disa komuna të Kosovës – në Prishtinë, Deçan, Partesh, Kllokot dhe ...

Regjistrimi i popullsisë në Kosovë - serbët refuzojnë

DW - 15.04.2011

Në Kosovë do të vazhdojë regjistrimi i popullsisë edhe disa ditë. Serbët e veriut të Kosovës nuk janë regjistruar. Përfaqësuesit e tyre thonë se ata do të regjistrohen vetëm nga institucionet e Serbisë.

Nuk u regjistruan të gjithë

Koha e Re - 15.04.2011

Autoritetet përgjegjëse për regjistrim kanë bërë të ditur se në përpjekje që procesi të jetë më gjithëpërfshirës, regjistrimi është shtyrë deri të martën në disa komuna të Kosovës, në Prishtinë, Deçan, Partesh, Kllokot dhe në disa komuna ...

Kosovë, shtyhet regjistrimi i popullsisë

Top Channel - 15.04.2011

Ndonëse ishte parashikuar që më 15 prill të përfundojë regjistrimi i popullsisë në të gjithë Kosovën, megjithatë ky proçes do të zgjasë deri të martën më 19 prill në disa komuna, si në Prishtinë, Graçanicë, Ferizaj, Partesh, Deçan dhe ...

Nuk përfundon sot regjistrimi i popullsisë

Telegrafi - 15.04.2011

Regjistrimi i popullsisë nuk do të përfundojë sot në të gjitha komunat. Prishtina dhe komunat me shumicë serbe do të vazhdojnë regjistrimin deri të martën.

Në disa komuna zgjatet regjistrimi

Koha.net - 15.04.2011

Prishtinë, 15 prill –(E plotësuar) Komisioni Qendror i Regjistrimit ka vendosur të shtyjë edhe për disa ditë, në Prishtinë dhe disa komuna të tjera, regjistrimin e popullsisë, të ekonomive familjare dhe të banesave.

Regjistrimi shtyhet deri të martën në disa komuna

Botasot - 15.04.2011

Autoritetet përgjegjëse për regjistrimin e popullsisë kanë bërë të ditur se në përpjekje që procesi të jetë më gjithëpërfshirës, regjistrimi është shtyrë deri të martën në disa komuna të Kosovës – në Prishtinë, Deçan, Partesh, Kllokot dhe ...

Regjistrimi i popullsisë në Kosovë - serbët refuzojnë

Yll Press - 15.04.2011

Serbët thonë se regjistrimi përjashton afro 250 mijë serbë, që u larguan dhunshëm nga shtëpitë e tyre në Kosovë - serbë në foto gati për t'u larguar në vitin 2004Bildunterschrift: Großansicht des Bildes mit der Bildunterschrift: Serbët ...

Shtyhet regjistrimi në Kosovë

Yll Press - 15.04.2011

Një gjë e këtillë nuk ka ndodhur fare në zonat e veriut të Kosovës dhe në këtë drejtim, përfaqësuesi i Zyrës Ndërlidhëse të Komisionit Evropian, Kjartan Bjornson, tha se ambienti politik ka bërë që në veri të mos jetë realizuar regjistrimi.

Pejë: mbi 50 për qind e serbëve janë regjistruar

Koha.net - 15.04.2011

Pejë, 15 prill - Procesi i regjistrimit të popullsisë, banesave dhe ekonomive familjare në Pejë pritet që të përmbyllet suksesshëm dhe sipas parashikimeve, vlerësuan zyrtarë e regjistrimit në këtë komunë.

Kosovë: Shtyhet afati i procesit të regjistrimit të popullsisë

VOA - 15.04.2011

Në Kosovë autoritetet thanë se procesi i regjistrimit të popullsisë, është shtyrë deri të martën, meqë ai nuk është përmbyllur në një pjesë të vendit, ndërsa nuk ka filluar fare në veriun e banuar me shumicë serbe.

Mal i Zi, regjistrim te pavarur te shqiptareve ne diaspore

ikub - 14.04.2011

Enti Statistikor i Malit të Zi e vlerësoi si të suksesshëm procesin e regjistrimit të popullsisë në këtë republikë. Edhe në zonat ku komuniteti shqiptar është shumicë mbarëvajtja e regjistrimit paraqitet si e mirë dhe pa ndonjë parregullsi ...

Serbët në Mitrovicë bojkotojnë regjistrimin

Alsat - 14.04.2011

Sot është dita e katërmbëdhjetë e regjistrimit të popullsisë në Kosovë, ndërkohë që regjistruesit ndërkombëtarë ende nuk kanë filluar regjistrimin në pjesën veriore.

Prishtina i ka 200 mijë banorë

Shqipmedia - 14.04.2011

Një ditë para përfundimit të regjistrimit të popullsisë, zyrtarë të Komisionit komunal për regjistrimin e popullsisë në komunën e Prishtinës kanë bërë të ditur se deri tani janë regjistruar mbi 95 për qind të qytetarëve të kryeqytetit të ...

Regjistrimi, rrudhet Prishtina

Top Channel - 14.04.2011

Nga rezultatet paraprake të regjistrimit të popullsisë rezulton se në kryeqytetin e Kosovës jetojnë rreth 200 mijë banorë, ose gati 2.5 herë më pak nga sa pretendohej.

Mali i Zi vlerëson si të suksesshëm regjistrimin e popullsisë

VOA - 14.04.2011

Enti Statistikor i Malit të Zi e vlerësoi si të suksesshëm procesin e regjistrimit të popullsisë në këtë republikë. Edhe në zonat ku komuniteti shqiptar është shumicë mbarëvajtja e regjistrimit paraqitet si e mirë dhe pa ndonjë parregullsi ...

Mali i Zi vlerëson si të suksesshëm regjistrimin e popullsisë

Botasot - 14.04.2011

Enti Statistikor i Malit të Zi e vlerësoi si të suksesshëm procesin e regjistrimit të popullsisë në këtë republikë. Edhe në zonat ku komuniteti shqiptar është shumicë mbarëvajtja e regjistrimit paraqitet si e mirë dhe pa ndonjë parregullsi ...

Mali i Zi vlerëson si të suksesshëm regjistrimin e popullsisë

Yll Press - 14.04.2011

Ndërkohë, Këshilli Nacional i Shqiptarëve ka hetuar paqartësi në lidhje me regjistrimin e qytetarëve që jetojnë jashtë vendit dhe pasurisë së tyre që kanë në vendlindje.

Nesër përfundon regjistrimi i popullsisë

Botasot - 14.04.2011

Nesër përfundon afati i rregullt i regjistrimit të popullsisë i cili ka filluar me 1 prill. Deri më tani vetëm serbët e komunave veriore të vendit kanë refuzuar regjistrimin.

Edhe qytetarët e huaj në Kosovë duhet të regjistrohen

Telegrafi - 14.04.2011

Zyra e Statistikës së Kosovës një ditë para përfundimit të regjistrimit të popullsisë rikujtojë të gjithë qytetarët e huaj, të cilët janë rezident në Kosovë për biznes apo arsye të tjera dhe qiradhënësve të tyre, që të huajt janë të ...

Edhe të huajt duhet të regjistrohen

Koha.net - 14.04.2011

Edhe të huajt duhet të regjistrohen Prishtinë, 14 prill - Zyra e Statistikës së Kosovës ua rikujtoi sot të gjithë qytetarëve të huaj, të cilët janë rezidentë në Kosovë për biznes apo arsye të tjera, dhe qiradhënësve të tyre, se të huajt ...

Mali i Zi vlerëson si të suksesshëm regjistrimin e popullsisë

Koha.net - 14.04.2011

Podgoricë, 14 prill - Enti Statistikor i Malit të Zi e vlerësoi si të suksesshëm procesin e regjistrimit të popullsisë në këtë republikë, njofton KosovaLive.

Prishtina me vetëm 200 mijë banorë

Koha.net - 14.04.2011

Prishtinë, 14 prill - Një ditë para përfundimit të regjistrimit të popullsisë, zyrtarë të Komisionit komunal për regjistrimin e popullsisë në komunën e Prishtinës kanë bërë të ditur se deri tani janë regjistruar mbi 95 për qind të ...

Prishtina ka veç 200 mijë banorë?

Telegrafi - 14.04.2011

Edhe pse është pritur që numri i banorëve rezidentë të kryeqytetit të Prishtinës të jetë mbi gjysmë milioni, një e gjë e tillë duket se nuk do të ndodhë.

Serbët e veriut bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

ikub - 13.04.2011

Edhe tri ditë kanë mbetur deri në fund të procesit të planifikuar të regjistrimit të popullsisë në Kosovë, por, planet duket se do të ndryshojnë, të paktën për pjesën veriore të vendit të banuar me shumicë serbe.

Veriu i Kosovës mbetet jashtë regjistrimit

Koha.net - 13.04.2011

Prishtinë, 13 prill - Dymbëdhjetë ditë pas fillimit të regjistrimit të popullsisë, të banesave dhe të ekonomive familjare, veriu i Kosovës nuk është përfshirë në këtë proces, gjatë të cilit për dhjetë ditë janë regjistruar përafërsisht 1.5 ...

ESK u bënë thirrje qytetarëve të marrin pjesë në procesin e regjistrimit

Botasot - 13.04.2011

Enti i Statistikave të Kosovës u ka bërë thirrje qytetarëve të vendit edhe njëherë që të marrin pjesë në procesin e regjistrimit të popullsisë, në kohën kur kanë mbetur vetëm edhe 2 ditë deri në përfundimin e këtij procesi.

Serbët në veri të Kosovës bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

VOA - 13.04.2011

Edhe tri ditë kanë mbetur deri në fund të procesit të planifikuar të regjistrimit të popullsisë në Kosovë, por, planet duket se do të ndryshojnë, të paktën për pjesën veriore të vendit të banuar me shumicë serbe.

Serbët në veri të Kosovës bojkotojnë regjistrimin e popullsisë

Botasot - 13.04.2011

Edhe tri ditë kanë mbetur deri në fund të procesit të planifikuar të regjistrimit të popullsisë në Kosovë, por, planet duket se do të ndryshojnë, të paktën për pjesën veriore të vendit të banuar me shumicë serbe.

Kosovë: Veriu nuk është përfshirë në regjistrim

Evropaelire - 12.04.2011

Veriu i Kosovës nuk është përfshirë, as në ditën e 12-të prej nisjes së procesit, në regjistrimin e popullsisë dhe ekonomive familjare, pohuan përfaqësues të qeverisë së Kosovës dhe ata të Entit të Statistikave.

Kosovë, në dhjetë ditë, regjistrohen 1.5 milionë qytetarë

LajmiFundit - 12.04.2011

Enti i Statistikave të Kosovës (ESK), ka njoftuar të martën se gjatë dhjetë ditëve janë regjistruar 1 milion e 500 mijë qytetarë. Kryeshefi ekzekutiv i këtij Enti, Ibrahim Shabani tha se më 15 prill do të përmbyllet procesi i regjistrimit ...

Kosovë, veriu bojkoton regjistrimin

Top Channel - 12.04.2011

Veriu i Kosovës nuk është përfshirë në procesin e regjistrimit të popullsisë dhe ekonomisë familjare, që ka nisur prej 12 ...

Kosovë, rritet numri i serbëve që kërkojnë të regjistrohen

LajmiFundit - 12.04.2011

Katër ditë para përfundimit të regjistrimit në Kosovë është rritur numri i serbëve në jug të Mitrovicës, të cilët po i përgjigjen këtij procesi. Ndërkohë, në komunën e sapoformuar të Graçanicës janë regjistruar më shumë se 7 mijë serbë.

Veriut, afat shtesë për regjistrim

Evropaelire - 12.04.2011

Përfaqësues të Qeverisë së Kosovës kanë shfaqur shpresën se do të mund ta përfshijnë pjesën veriore të Kosovës në regjistrimin e popullsisë dhe të ekonomive familjare.

Rritet interesimi i serbëve për t’u regjistruar

Botasot - 12.04.2011

Katër ditë para përfundimit të regjistrimit në Kosovë është rritur numri i serbëve në jug të Mitrovicës, të cilët po i përgjigjen këtij procesi. Ndërkohë, në komunën e sapoformuar të Graçanicës janë regjistruar më shumë se 7 mijë serbë.

Rritet numri i serbëve të regjistruar

Koha.net - 12.04.2011

Prishtinë, 12 prill – Katër ditë para përfundimit të regjistrimit të popullsisë në Kosovë, numri i serbëve që kanë pranuar të regjistrohen në mjediset në jug të Mitrovicës është gjithnjë e më i madh, njofton B92.

Për 10 ditë janë regjistruar 1 milion e 500 mijë qytetarë

Botasot - 12.04.2011

Enti i Statistikave të Kosovës (ESK), ka njoftuar të martën se gjatë dhjetë ditëve janë regjistruar 1 milion e 500 mijë qytetarë. Kryeshefi ekzekutiv i këtij Enti, Ibrahim Shabani tha se më 15 prill do të përmbyllet procesi i regjistrimit ...

Veriu i Kosovës nuk është përfshirë në regjistrim

Botasot - 12.04.2011

Veriu i Kosovës nuk është përfshirë, as në ditën e 12-të prej nisjes së procesit, në regjistrimin e popullsisë dhe ekonomive familjare, pohuan përfaqësues të qeverisë së Kosovës dhe ata të Entit të Statistikave.

Për 10 ditë janë regjistruar 1 milion e 500 mijë qytetarë

Telegrafi - 12.04.2011

Enti i Statistikave të Kosovës (ESK), ka njoftuar të martën se gjatë dhjetë ditëve janë regjistruar 1 milion e 500 mijë qytetarë. Kryeshefi ekzekutiv i këtij Enti, Ibrahim Shabani tha se më 15 prill do të përmbyllet procesi i regjistrimit ...

Deri tash në Kosovë janë regjistruar 1,5 milionë banorë

Koha.net - 12.04.2011

Prishtinë, 12 prill - Dymbëdhjetë ditë pas fillimit të regjistrimit të popullsisë, ekonomive familjare dhe banesave, ministri i Administrimit Publik i Republikës së Kosovës, Mahir Jagxhillar, së bashku me shefin e Entit të Statistikave të ...

Veriu nuk është përfshirë në regjistrim

BalkanWeb - 12.04.2011

PRISHTINE -Veriu i Kosovës nuk është përfshirë, as në ditën e 12-të prej nisjes së procesit, në regjistrimin e popullsisë dhe ekonomive familjare, pohuan përfaqësues të qeverisë së Kosovës dhe ata të Entit të Statistikave.

Veriut, afat shtesë për regjistrim

Botasot - 12.04.2011

Brenda dhjetë ditëve të para që prej nisjes së regjistrimit të popullsisë dhe ekonomive familjare në Kosovë e deri më tani janë regjistruar përafërsisht 1.5 milion banorë të vendit, bënë të ditur përfaqësues të Entit të Statistikave të ...

Deri më 10 prill në Kosovë u regjistruan 1.5 milionë banorë

Botasot - 12.04.2011

Në ditën e dymbëdhjetë të regjistrimit të popullsisë, të ekonomive familjare dhe të banesave, ministri i Ministrisë së Administratës Publike, Mahir Yagcilar dhe u.d.

Regjistrimi me plot shkelje ligjore e kushtetuese

Koha.net - 12.04.2011

E nderuara znj. Presidente Do të doja që kjo letër e imja të ishte në funksion të urimit dhe përgëzimit për detyrën tuaj të lartë, një privilegj i madh, por njëkohësisht edhe me përgjegjësi të mëdha.

Kosovë, Regjistrimi në veri- pas një marrëveshjeje të re

Lajm - 11.04.2011

Kanë kaluar dhjetë ditë që nga fillimi i procesit të regjistrimit civil, por regjistruesit ndërkombëtarë të UNOPS-it ende nuk e kanë filluar këtë proces në pjesën veriore të Kosovës.

Regjistrimi në veri- pas një marrëveshjeje të re

Telegrafi - 11.04.2011

Kanë kaluar dhjetë ditë që nga fillimi i procesit të regjistrimit civil, por regjistruesit ndërkombëtarë të UNOPS-it ende nuk e kanë filluar këtë proces në pjesën veriore të Kosovës.

Regjistrimi në veri pret një marrëveshje të re

Koha.net - 11.04.2011

Prishtinë, 11 prill – Kanë kaluar dhjetë ditë që nga fillimi i procesit të regjistrimit civil, por regjistruesit ndërkombëtarë të UNOPS-it ende nuk e kanë filluar ketë proces në pjesën veriore të Kosovës.