TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ndalesë për makina të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër

Telegrafi - 14.01.2017

Në rrugën Mavrovë-Dibëe për shkak të reshjeve të borës, prej orës 19 është sjellur ndalesë në komunikacion për makina të rënda. Ndalesë për kamionë prej orës 17:45 ka edhe në rrugën Kërçovë-Ohër, ...

Ndalesë për makina të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër

Botasot - 14.01.2017

Në rrugën Mavrovë-Dibëe për shkak të reshjeve të borës, prej orës 19 është sjellur ndalesë në komunikacion për makina të rënda. Ndalesë për kamionë prej orës 17:45 ka edhe në rrugën Kërçovë-Ohër, ...

Ndalesë për kamionët në Presekë

Tetova Sot - 14.01.2017

Në rrugën Kërçovë – Ohër në kalimin malor Presekë për shkak të reshjeve të mëdha të borës, nga ora 17:45 është i ndaluar për trafiku për automjetet e rënda të mallrave, thonë nga Makedonijapat.

Ndalesë për makina të rënda në rrugën Mavrovë-Dibër

Alb Portali - 14.01.2017

Në rrugën Mavrovë-Dibëe për shkak të reshjeve të borës, prej orës 19 është sjellur ndalesë në komunikacion për makina të rënda. Ndalesë për kamionë prej orës 17:45 ka edhe në rrugën Kërçovë-Ohër, ...

Ndalesë për kamion në rrugën Kërçovë – Ohër, Mavrovë – Dibër

Tetova Sot - 14.01.2017

LAMM informon se rruga Kërçovë – Ohër në kalimin malor Presekë, për shkak të reshjeve të borës është vendosur ndalesë për automjetet e rënda të mallrave. Ndalesa është vendosur nga ora 17:45.

Në rrugët është e mundur të ketë ngrica, ndalesë për kamionë në Presekë dhe Mavrovë-Dibër

Portalb - 12.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. LAMM paralajmëron se për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur ...

Në rrugët është e mundur të ketë ngrica, ndalesë për kamionë në Presekë dhe Mavrovë-Dibër

Zhurnal - 12.01.2017

Shkup, 12 janar - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. LAMM paralajmëron se për shkak të temperaturave të ulëta në disa ...

Kujdes, në rrugë ka ngrica

Ina - 12.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. LAMM paralajmëron se për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur ...

U hoq ndalesa për lëvizje në Presekë

Portalb - 12.01.2017

Drejtimi rrugor Kërçovë- Ohër në vendkalimin Presekë prej orës 9.40 është normalizuar për çdo lloj komunikacioni, njofton LAMM, transmeton Portalb.mk .

Në rrugët është e mundur të ketë ngrica, ndalesë për kamionë në Presekë dhe Mavrovë-Dibër

Idividi - 12.01.2017

Shkup, 12 janar 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. LAMM paralajmëron se për shkak të temperaturave të ulëta ...

Hiqet ndalesa për kamionë në aksin Mavrovë – Dibër

Portalb - 12.01.2017

Ndalesa për lëvizjen e automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër është hequr, informoi Lidhja Automoto e Maqedonisë. Ndalesa është hequr në orën ...

Hiqet ndalesa për kamionë në aksin Mavrovë - Dibër

Zhurnal - 12.01.2017

Shkup, 12 janar - Ndalesa për lëvizjen e automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë - Dibër është hequr, informoi Lidhja Automoto e Maqedonisë. Ndalesa është hequr në orën 13:30.

Hiqen ndalesat për automjetet e rënda në disa rrugë të Maqedonisë

Lajm - 12.01.2017

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se ka filluar të normalizohet gjendja në komunikacionin e vendit, që ka nxitur organet të heqin ndalesën e lëvizjes së automjeteve të rënda në disa ...

Hiqet ndalesa për kamionë në aksin Mavrovë - Dibër

Idividi - 12.01.2017

Shkup, 12 janar 2017 (MIA) - Ndalesa për lëvizjen e automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë - Dibër është hequr, informoi Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Në rrugët mund të ketë ngrica, ndalesë për kamionë në Presekë dhe Mavrovë-Dibër

Gazeta Express - 12.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. LAMM paralajmëron se për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur ...

Hiqen ndalesat për automjetet e rënda në disa rrugë të Maqedonisë

Telegrafi - 12.01.2017

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se ka filluar të normalizohet gjendja në komunikacionin e vendit, që ka nxitur organet të heqin ndalesën e lëvizjes së automjeteve të rënda në disa ...

Hiqen ndalesat për automjetet e rënda në disa rrugë të Maqedonisë

Botasot - 12.01.2017

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë (LAMM) njofton se ka filluar të normalizohet gjendja në komunikacionin e vendit, që ka nxitur organet të heqin ndalesën e lëvizjes së automjeteve të rënda në disa ...

Në rrugët është e mundur të ketë ngrica, ndalesë për kamionë në Presekë dhe Mavrovë-Dibër

Tetova Sot - 12.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. LAMM paralajmëron se për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur ...

U hoq ndalesa për lëvizje në Presekë

Alb Portali - 12.01.2017

Drejtimi rrugor Kërçovë- Ohër në vendkalimin Presekë prej orës 9.40 është normalizuar për çdo lloj komunikacioni, njofton LAMM, transmeton Portalb.mk . Loading...

Hiqet ndalesa për kamionë në aksin Mavrovë – Dibër

Alb Portali - 12.01.2017

Ndalesa për lëvizjen e automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër është hequr, informoi Lidhja Automoto e Maqedonisë. Loading... Ndalesa është hequr në orën 13:30.

Aksi Mavrovë – Dibër i kalueshëm për kamionë

Tetova Sot - 12.01.2017

Ndalesa për lëvizjen e automjeteve të rënda transportuese në aksin rrugor Mavrovë – Dibër është hequr, informoi Lidhja Automoto e Maqedonisë. Ndalesa është hequr në orën ...

Në rrugët është e mundur të ketë ngrica, ndalesë për kamionë në Presekë dhe Mavrovë-Dibër

Republika - 12.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. LAMM paralajmëron se për shkak të temperaturave të ulëta në disa vende është e mundur ...

Ndalesë për kamionë në aksin rrugor Mavrovë-Dibër

Lajm - 11.01.2017

Ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese ka në akset rrugore: Mavrovë-Dibër, ku për automjetet e tjera është i obligueshëm shfrytëzimi i pajisjes dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e ...

Komunikacioni po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa

Idividi - 11.01.2017

Shkup, 11 janar 2017 (MIA) - Komunikacioni në të gjitha rrugët e vendit po zhvillohet kryesisht në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë, pas intervenimit të ...

Ndalesë për kamionë në drejtimin rrugor Mavrovë-Dibër

Idividi - 11.01.2017

Shkup, 11 janar 2017 (MIA) - Ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese ka në akset rrugore: Mavrovë-Dibër, ku për automjetet e tjera është i obligueshëm shfrytëzimi i pajisjes ...

Sërish ndalesë për kamionë në aksin Mavrovë-Dibër, vështirësi edhe në rrugët tjera

Gazeta Express - 11.01.2017

Ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese ka në akset rrugore: Mavrovë-Dibër, ku për automjetet e tjera është i obligueshëm shfrytëzimi i pajisjes dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e ...

Ndalesë për kamionë në drejtimin rrugor Mavrovë-Dibër

Tetova Sot - 11.01.2017

Ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese ka në akset rrugore: Mavrovë-Dibër, ku për automjetet e tjera është i obligueshëm shfrytëzimi i pajisjes dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e ...

Ndalesë për kamionë në aksin Mavrovë-Dibër

Flaka - 11.01.2017

Ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese ka në akset rrugore: Mavrovë-Dibër, ku për automjetet e tjera është i obligueshëm shfrytëzimi i pajisjes dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e ...

Ndalesë për kamionë në drejtimin rrugor Mavrovë-Dibër

Republika - 11.01.2017

Ndalesë për lëvizje të automjeteve të rënda transportuese ka në akset rrugore: Mavrovë-Dibër, ku për automjetet e tjera është i obligueshëm shfrytëzimi i pajisjes dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e ...

Rrugët me mbetje të borës, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Portalb - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta vende-vende është e mundur dukuria ...

Rrugët me mbetje të borës, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Zhurnal - 10.01.2017

Shkup, 10 janar - Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta vende-vende është ...

LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta, vende-vende është e mundur dukuria e ngricave.

Lajm - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta, vende-vende është e mundur ...

Rrugët me mbetje të borës, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Ina - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugët e lagështa, me mbetje të borës. Sic kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta vende-vende është e mundur dukuria ...

Ndalesë për automjetet e rënda të transportit në aksin Mavrovë-Dibër dhe qafën e Strazhës

Idividi - 10.01.2017

Shkup, 9 janar 2017 (MIA) - Komunikacioni në të gjitha rrugët e vendit po zhvillohet me vështirësi, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë, njoftoi NP "Rrugët ...

Rrugët me mbetje të borës, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Idividi - 10.01.2017

Shkup, 10 janar 2017 (MIA) - Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta ...

Rrugët janë me borë, rekomandohet vozitje e kujdesshme!

Telegrafi - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta, vende-vende është e mundur ...

Rrugët janë me borë, rekomandohet vozitje e kujdesshme!

Botasot - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta, vende-vende është e mundur ...

Rrugët me mbetje të borës, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Alb Portali - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Për shkak të temperaturave të ulëta vende-vende është e mundur dukuria e ngricave.

Ja ku ka ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda !

Flaka - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e Maqedonisë po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta, vende-vende është e mundur ...

Rrugët me mbetje të borës, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Tetova Sot - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta vende-vende është e mundur dukuria ...

Rrugët me mbetje të borës, rekomandohet vozitje e kujdesshme

Republika - 10.01.2017

Komunikacioni në rrugët e vendit po zhvillohet në kushte dimërore nëpër rrugë të lagështa, me mbetje të borës. Siç kumtoi LAMM, për shkak të temperaturave të ulëta vende-vende është e mundur dukuria ...

Komunikacioni në Maqedoni kryesisht zhvillohet në kushte të vështira

Lajm - 09.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në mënyrë të vështirësuar, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë.

Në rrugën Prilep-Vitolishte qarkullim vetëm për automjete të lehta

Idividi - 09.01.2017

Shkup, 9 janar 2017 (MIA) - Në aksin rrugor Prilep-Vitolishte komunikacioni është i lejuar vetëm për automjete të lehta , me përdorim të obligueshëm të pajisjeve dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e ...

Ndalesë për automjetet e rënda të transportit në aksin Mavrovë-Dibër dhe qafën e Strazhës

Portalb - 09.01.2017

Komunikacioni në të gjitha rrugët e vendit po zhvillohet me vështirësi, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë, njoftoi NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Ndalesë për automjetet e rënda të transportit në aksin Mavrovë-Dibër dhe qafën e Strazhës

Almakos - 09.01.2017

Komunikacioni në të gjitha rrugët e vendit po zhvillohet me vështirësi, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë, njoftoi NP “Rrugët e Maqedonisë”.

Komunikacioni në Maqedoni kryesisht zhvillohet në kushte të vështira

Telegrafi - 09.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në mënyrë të vështirësuar, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Komunikacioni në Maqedoni kryesisht zhvillohet në kushte të vështira

Botasot - 09.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në mënyrë të vështirësuar, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë.

Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në kushte dimri

Telegrafi - 09.01.2017

Ndërmarrja publike ”Rrugët e Maqedonisë” bën të ditur se komunikacioni në vend zhvillohet në kushte dimri, nëpër korsi kryesisht të lagështa, ndërsa në disa vende edhe me mbetje bore, përcjell ...

Komunikacioni nл Maqedoni zhvillohet nл kushte dimri

Botasot - 09.01.2017

Ndërmarrja publike ”Rrugët e Maqedonisë” bën të ditur se komunikacioni në vend zhvillohet në kushte dimri, nëpër korsi kryesisht të lagështa, ndërsa në disa vende edhe me mbetje bore.

Në rrugën Prilep-Vitolishte qarkullim vetëm për automjete të lehta

Tetova Sot - 09.01.2017

Në aksin rrugor Prilep-Vitolishte komunikacioni është i lejuar vetëm për automjete të lehta , me përdorim të obligueshëm të pajisjeve dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Dëbora dhe temperaturat e ulëta, ja rrugët e mbyllura për komunikacion

Flaka - 09.01.2017

Në aksin rrugor Prilep-Vitolishte komunikacioni është i lejuar vetëm për automjete të lehta , me përdorim të obligueshëm të pajisjeve dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Komunikacioni në Maqedoni zhvillohet në kushte dimri

Alb Portali - 09.01.2017

Ndërmarrja publike ”Rrugët e Maqedonisë” bën të ditur se komunikacioni në vend zhvillohet në kushte dimri, nëpër korsi kryesisht të lagështa, ndërsa në disa vende edhe me mbetje bore, përcjell ...

Vazhdon ndalesa për kamionë në Strazhë

Tetova Sot - 09.01.2017

Në aksin rrugor Mavrovë-Dibër akoma vlen ndalesa për qarkullim për automjetet transportuese. Ndalesa është vënë nga ora 17. Trafiku nëpër autostradat tjera po zhvillohet në kushte dimërore në korsi ...

Ndalesë për automjetet e rënda të transportit në aksin Mavrovë-Dibër dhe qafën e Strazhës

Alb Portali - 09.01.2017

Komunikacioni në të gjitha rrugët e vendit po zhvillohet me vështirësi, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë, njoftoi NP “Rrugët e Maqedonisë”. Loading...

Në rrugën Prilep-Vitolishte qarkullim vetëm për automjete të lehta

Republika - 09.01.2017

Në aksin rrugor Prilep-Vitolishte komunikacioni është i lejuar vetëm për automjete të lehta , me përdorim të obligueshëm të pajisjeve dimërore, njoftoi Lidhja Automoto e Maqedonisë.

Kujdes, komunikacioni zhvillohet me veshtiresi

Antpress - 09.01.2017

Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet në mënyrë të vështirësuar, në kushte dimërore, nëpër rrugë të lagështa dhe me mbetje të borës nëpër rrugë.