TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Dhuna ndaj Selës, Pavllevski dënohet me 3 vite burg, Georgievski 14 muaj

Alsat - 13.06.2018

Sot shpallet vendimi për sulmuesit e Selës Në Gjykatën penale sot do të shpallet vendimi për dy të akuzuarit për dhunë dhe sulm ndaj deputetit Zijadin Sela në Kuvendin e Maqedonisë me 27 prill të ...

Sot shpallet vendimi për dënimin e sulmuesve të Selës

Ina - 13.06.2018

Në Gjykatën penale në Shkup sot do të publikohet vendimi për dënimi për dy të akuzuarit për dhunë dhe sulm ndaj deputetit Zijadin Sela në Kuvendin e Maqedonisë me 27 prill të vitit të kaluar, ...

Dënohen dy sulmuesit e Selës, por ja sa burg do mbajnë, duke ia llogaritur paraburgimin/FOTO

Ina - 13.06.2018

Në Gjykatën Penale sapo është shpallur vendimi për dy të akuzuarit ndaj dhunës së ushtruar kundrejt deputetit Sela, masë ku në seancën e fundit lënda e tyre u rikualifikua nga ‘tentim vrasje’ në ...

Sulmi ndaj Selës, shqiptohen dënimet e para

Lajmi.net - 13.06.2018

Tre vjet burgim për Stojan Pavllevskin dhe 1 vjet e dy muaj për Cejo Georgievskin, të akuzuar për veprën dhunë, të ushtruar ndaj kreut të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela natën e 27 prillit të ...

Sot shpallet vendimi për dënimin e sulmuesve të Selës

Portalb - 13.06.2018

Në Gjykatën penale në Shkup sot do të publikohet vendimi për dënimi për dy të akuzuarit për dhunë dhe sulm ndaj deputetit Zijadin Sela në Kuvendin e Maqedonisë me 27 prill të vitit të kaluar, ...

Gjykata në Maqedoni dënoi me burg dy dhunuesit e Ziadin Selës

Portalb - 13.06.2018

Sot në Gjykatën Penale në seancën gjyqësore për rastin e sulmit ndaj Ziadin Sela, dy të akuzuarit që e pranuan fajin për veprën e bërë “dhunë” janë dënuar me burg, ku Cejo Georgievski është dënuar me ...

Sulmi ndaj Selës, shqiptohen dënimet e para

Alsat - 13.06.2018

Tre vjet burg për Stojan Pavllevskin dhe 1 vjet e dy muaj për Cejo Georgievskin, të akuzuar për veprën dhunë, të ushtruar ndaj kreut të Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela natën e përgjakshme të 27 ...

Për dhunë ndaj Zijadin Selës, Pavllevskit 3 vjet e Georgievskit 14 muaj burgim

Koha.net - 13.06.2018

Në Gjykatën Penale sot është shpallur vendimi për dy të akuzuarit ndaj dhunës së ushtruar kundrejt deputetit Zijadin Sela, masë ku në seancën e fundit lënda e tyre u rikualifikua nga ‘tentim vrasje’ ...

Burg për dy persona të cilët morën pjesë në rrahjen e Ziadin Selës, në Kuvendin e Maqedonisë

Telegrafi - 13.06.2018

Një vit e dy muaj burg për Ceo Gjorgjievskin dhe tre vite burg për Stojan Pavlevskin ka caktuar gjykata, në lidhje me akuzën për dhunë dhe tentimvrasje të deputetit Ziadin Sela, natën e përgjakshme ...

Sot shpallet vendimi për sulmuesit e Selës

Tetova Sot - 13.06.2018

Në Gjykatën penale sot do të shpallet vendimi për dy të akuzuarit për dhunë dhe sulm ndaj deputetit Zijadin Sela në Kuvendin e Maqedonisë me 27 prill të vitit të kaluar.

Katër vjet burg për dy prej sulmuesve të Selës

Tetova Sot - 13.06.2018

Gjykata u shqiptoi 4 vjet burg, dy të akuzuarve për dhunë ndaj Zijadin Selës që e pranuan fajin. Stojan Pavlevski u dënua me 3 vjet burg, ndërsa Cejo Georgievski u dënua me 1 vit e dy muaj.

Gjykata Penale sot merr vendim për sulmuesit e Selës

Antpress - 13.06.2018

Ndërkohë , të akuzuarit Cejo Gjorgjievski dhe Stojan Pavllovski tani më e pranuan fajin për dhunën në Kuvend me 27 prill të vitit të kaluar. “E pranoj fajin, sipas videos nuk mund të them se jam i ...

Dënohen dy sulmuesit e Selës, por ja sa burg do mbajnë, duke ia llogaritur paraburgimin/FOTO

Antpress - 13.06.2018

Në Gjykatën Penale sapo është shpallur vendimi për dy të akuzuarit ndaj dhunës së ushtruar kundrejt deputetit Sela, masë ku në seancën e fundit lënda e tyre u rikualifikua nga ‘tentim vrasje’ në ...

Sulmuesit e Selës dënohen me vetëm 4 vjet burg

Antpress - 13.06.2018

Gjykatësja kujtoi se të akuzuarve nuk mund tu arsyetohen sjelljet aspak pasi kanë hyrë me dhunë në institucionin më të larte ligjvënës dhe kanë ndjellë frikë dhe pasiguri tek qytetarët.

Seanca gjyqësore për rastin Sela, sot ja ç’pritet të ndodhë?

Ina - 11.06.2018

Prokuroria për krim të organizuar dhe korrupsion si dhe mbrojtja e të akuzuarëve sot do të kenë fjalën e fundit për rastin e sulmit dhe tentim vrasjen e deputetit dhe liderit të ASH-së, Ziadin Sela ...

Në Gjykatën Penale do të thuhet fjalët përfundimtare për sulmin ndaj Ziadin Selës

Portalb - 11.06.2018

Prokuroria dhe mbrojtja sot duhet t’i japin fjalët përfundimtare për rastin me sulmin ndaj deputetit Ziadin Sela që ndodhi me 27 prill të vitit të kaluar, transmeton Portalb.mk.

Dy të akuzuar e pranuan fajin për dhunën ndaj Selës

Portalb - 11.06.2018

Të akuzuarit Cejo Gjorgjievski dhe Stojan Pavllovski e pranuan fajin për dhunën në Kuvend me 27 prill të vitit të kaluar, transmeton Portalb.mk. “E pranoj fajin, sipas videos nuk mund të them se jam ...

Dy të akuzuar pranojnë fajësinë për tentimvrasjen ndaj Selës

Zhurnal - 11.06.2018

UPDATE: 11.06.2018 11:36:00 ### 11.06.2018 09:49:00 Tentim-vrasja e Selës sot përsëri para Gjykatës Penale Shkup, 11 qershor - Në Gjykatën Penale sot do të vazhdojë gjykimi për tentim-vrasjen e ...

Dhuna ndaj Selës, Georgievski dhe Pavllevski e pranuan fajin

Alsat - 11.06.2018

Ceo Georgievski dhe Stojan Pavllevski për të cilët Prokuroria pas shqyrtimit të provave të reja e ndryshoi aktpadinë, nga tentim për vrasjen e deputetit Zijadin Sela në dhunë për ngjarjet e 27 ...

Dy të akuzuar pranojnë fajin, për tentim vrasjen e deputetit Ziadin Sela

Ina - 11.06.2018

Ceo Gjorgjievski dhe Stojan Pavleski, gjatë seancës së sotëme për tentim vrasjen e deputetit Ziadin Sela, më 27 prill në Kuvend, kanë pranuar fajin. Të dy të akuzuarit fajin për veprën e kryer e kanë ...

Dy huliganët maqedonas flasin para gjykatës: Po, e rrahëm Zijadin Selën!

Lajm - 11.06.2018

Ceo Gjorgjievski dhe Stojan Pavleski, gjatë seancës së sotëme për tentim vrasjen e deputetit Ziadin Sela, më 27 prill në Kuvend, kanë pranuar fajin. Të dy të akuzuarit fajin për veprën e kryer e kanë ...

Rasti “Sela”, dy të akuzuarit pranojnë fajin

Alsat - 11.06.2018

Dy të akuzuarit për dhunë ndaj Ziadin Selës, Ceo Georgievski dhe Stojan Pavllevski pranuan fajin për veprën e kryer. Në fjalën përfundimtare prokurori tha se duke pasur parasysh se të akuzuarit ...

E pranoi dhunën ndaj Selës por i bie pishman: Edhe po të digjet Kuvendi, më nuk do të hyjë/VIDEO

Ina - 11.06.2018

Stojan Pavlevski, i akuzuar për rastin e dhunës në Kuvendin e Maqedonisë më 27 prill të vitit të kaluar pranoi fajësinë duke theksuar se më nuk do ta përsëris.

Dy të akuzuar pranojnë fajësinë për dhunë ndaj Ziadin Selës

Telegrafi - 11.06.2018

Dy të akuzuar për tentimvrasjen e deputetit Ziadin Sela, njiherit kryetar i Aleancës për Shqiptarët, e kanë pranuar akuzën për dhunë në ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit të kaluar në Kuvendin e ...

Pendohen sulmuesit e Selës, presin dënim me kusht

Koha.net - 11.06.2018

Cejo Gjorgjievski dhe Stojan Pavleski dhe dy të akuzuarit për sulmin ndaj liderit të Aleancës për Shqiptarët, Zijadin Sela, e pranuan fajin. Vendimi i tyre erdhi pasi që prokuroria paraprakisht e ...

Dy sulmues të Selës pranojnë fajin

Tetova Sot - 11.06.2018

Dy sulmues të Zijadin Selës, të cilët më 27 prill të vitit të kaluar sumuan deputetin në Kuvnedin e Maqedonisë kanëpranuar fajin. Cejo Gjorgievski, një nga të akuzuarit për sulmin ndaj Zijadin Selës ...

Tentim-vrasja e Selës sot përsëri para Gjykatës Penale

Antpress - 11.06.2018

Prokurori Darko Jakimovski gjatë seancës së fundit propozoi ndryshimin e aktakuzës, sipas së cilës dy prej të pandehurve, Çedo Georgievski dhe Stojan Pavlevski akuzohen vetëm për dhunë, kurse të ...

Seanca gjyqësore për rastin Sela, sot ja ç’pritet të ndodhë?

Antpress - 11.06.2018

Prokuroria për krim të organizuar dhe korrupsion si dhe mbrojtja e të akuzuarëve sot do të kenë fjalën e fundit për rastin e sulmit dhe tentim vrasjen e deputetit dhe liderit të ASH-së, Ziadin Sela ...

Dy të akuzuar pranojnë fajin, për tentim vrasjen e deputetit Ziadin Sela

Antpress - 11.06.2018

Ceo Gjorgjievski dhe Stojan Pavleski, gjatë seancës së sotëme për tentim vrasjen e deputetit Ziadin Sela, më 27 prill në Kuvend, kanë pranuar fajin. Të dy të akuzuarit fajin për veprën e kryer e kanë ...

Sulmi ndaj Selës, dy nga të akuzuarit pranojnë fajin

Antpress - 11.06.2018

Avokati Donço Nakov kërkoi procedurë të veçantë për klientin e tij Cejo Georievski dhe gjykatësja Sllavica Andreevska solli vendim për ndarjen e procedurës gjyqësore për këta dy të akuzuar, të cilët ...

E pranoi dhunën ndaj Selës por i bie pishman: Edhe po të digjet Kuvendi, më nuk do të hyjë/VIDEO

Antpress - 11.06.2018

Stojan Pavlevski, i akuzuar për rastin e dhunës në Kuvendin e Maqedonisë më 27 prill të vitit të kaluar pranoi fajësinë duke theksuar se më nuk do ta përsëris.

Dy të akuzuar për rrahjen e Selës e pranojnë fajin: Tregojnë pse e bënë

Antpress - 11.06.2018

Akuzën e kanë pranuar Cejo Gjorgjievski dhe Stojan Pavleski. “E pranoj fajin, pas video materialit nuk mund të them se jam i pafajshëm. Ajo ndodhi në nervozizëm, agresivitet…”, tha Pavleski.