TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Historianët e Deçanit padisin gjykatësit e Kushtetueses

Lajmi.net - 19.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, do të përgatitë padi kolektive kundër gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese, lidhur me vendimin për kontekstin pronësor në mes të ...

A qëndron Presidenti Hashim Thaçi, pas vendimit për manastirin e Deçanit?

Lajm - 19.06.2016

Gjykata Kushtetuese e Kosovës, derisa udhëhiqej nga Enver Hasani, është përfolur si “e kapur” nga PDK –ja. Duket se tradita e politizimit të kësaj Gjykate është mbajtur dhe me emrat e rinj që tashmë ...

Historianët e Deçanit : Do të bëjnë padi kolektive kundër gjykatësve Arta Rama-Hajrizi, Selvete Gërxhaliu-Krasniqi e ...

Ina - 19.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, nëpërmjet kësaj komunikate për media, shprehet e pa kënaqur me qëndrimin e Qeverisë se Republikës se Kosovës karshi ngërçit në ...

Për princin Llazari në Mitrovicë, fajtor ndërkombëtarët dhe Qeveria e Kosovës

Botasot - 19.06.2016

shkurt e shqip, sipas asamblistëve-Shtatorja do të zbulohet me rastin e Vidovdanit në korrik të këtij viti, dhe qeveritarët tanë veç animin kanë mundësi ta bëjnë dhe asgjë tjetër ma shumë.

Historianët e Deçanit : Do të bëjnë padi kolektive kundër gjykatësve Arta Rama-Hajrizi, Selvete Gërxhaliu-Krasniqi e ...

Botasot - 19.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, nëpërmjet kësaj komunikate për media, shprehet e pa kënaqur me qëndrimin e Qeverisë se Republikës se Kosovës karshi ngërçit në ...

Historianët e Deçanit padisin gjykatësit e Kushtetueses (Dokument)

Telegrafi - 19.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, ka marrë vendim për të paditur në mënyrë kolektive kolegjin e gjykatësve të Gjykatës Kushtuese të Republikës se Kosovës.

A qëndron Presidenti Hashim Thaçi, pas vendimit për manastirin e Deçanit?

Botasot - 19.06.2016

Gjykata Kushtetuese e Kosovës, derisa udhëhiqej nga Enver Hasani, është përfolur si “e kapur” nga PDK –ja. Duket se tradita e politizimit të kësaj Gjykate është mbajtur dhe me emrat e rinj që tashmë ...

Historianët e Deçanit padisin gjykatësit e Kushtetueses

Zeri - 19.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, do të përgatitë padi kolektive kundër gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese, lidhur me vendimin për kontekstin pronësor në mes të ...

Historianët e Deçanit padisin gjykatësit e Kushtetueses

Java News - 19.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan, ka marrë vendim ne fundjave për të paditur në mënyrë kolektive kolegjin e gjykatësve të Gjykatës Kushtuese të Republikës se ...

Historianët e Deçanit do t’i padisin gjykatësit e Kushtetueses

Kosova Live - 19.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Deçan, do të përgatitë padi kolektive kundër gjykatësve të Gjykatës Kushtetuese, lidhur me vendimin për kontekstin pronësor në mes të ...

Qeveritarët thonë se vendimi i Kushtetueses për tokat te Manastiri duhet të zbatohet

Kosova Live - 19.06.2016

Përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës thonë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese i cili i njeh të drejtën e pronësisë së Manastirit të Deçanit me mbi 24 hektarë tokë, duhet të zbatohet dhe nuk mund të ...

Historianët për gjyqtaret e Kushtetutës: Mbeturina të regjimit të Millosheviçit (Foto)

Botasot - 18.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan kanë kërkuar nga Qeveria e Kosovës që të ndërhy për të bërë zgjidhje për Mansatirin.

Komuna duhet ta zbatojë vendimin e Kushtetueses për pronat e Manastirit

Evropaelire - 17.06.2016

Përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës thonë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese i cili i njeh të drejtën e pronësisë së Manastirit të Deçanit me mbi 24 hektarë tokë, duhet të zbatohet dhe nuk mund të ...

Nuk ia falim tokën Manastirit

Zeri - 17.06.2016

Qindra qytetarë të Deçanit protestuan kundër marrjes së pronës shoqërore dhe private, si dhe kalimit të tyre nën juridiksionin e Manastirit të Deçanit me vendim të Kushtetueses.

Komuna duhet ta zbatojë vendimin e Kushtetueses për pronat e Manastirit

Botasot - 17.06.2016

Përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës thonë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese i cili i njeh të drejtën e pronësisë së Manastirit të Deçanit me mbi 24 hektarë tokë, duhet të zbatohet dhe nuk mund të ...

Vendimi i Kushtetueses për tokat te Manastiri duhet të zbatohet

Telegrafi - 17.06.2016

Përfaqësuesit e Qeverisë së Kosovës thonë se vendimi i Gjykatës Kushtetuese i cili i njeh të drejtën e pronësisë së Manastirit të Deçanit me mbi 24 hektarë tokë, duhet të zbatohet dhe nuk mund të ...

Protestohet në Deçan

Lajmi.net - 16.06.2016

Sot duke filluar nga ora 12:00 do të protestohet në Deçan kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për faljen e pronave. Në një njoftim për media thuhet se Kuvendi Komunal ka kundërshtuar këtë vendim, ...

Selmanaj: Deçani s’ka tokë me i fal Manastirit, s’e pranoj vendimin

Lajmi.net - 16.06.2016

Kryetari i Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, gjatë protestës së sotme që është zhvilluar në Deçan, kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për t’ia dhënë 23 hektarë tokë Manastirit të Deçanit, i ka ...

“Deçani kurrë nuk do ta pranojë vendimin e Kushtetueses”

Almakos - 16.06.2016

Sot u protestua në Deçan Në Deçan u protestua kundër dhënies së tokave të komunës Manastirit. Kryetari i Deçanit Rasim Selmanaj është zotuar se Deçani kurrë nuk do ta pranojë vendimin e Kushtetueses.

Protestë në Deçan: Të kthehen pronat! (Video)

Almakos - 16.06.2016

U mbajtë protesta në Deçan kundër vendimit të Kushtetueses për tokat e Manastirit, me marsh e udhëhequr nga kryetari i Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj.

Sot protestohet në Deçan

Botasot - 16.06.2016

Sot duke filluar nga ora 12:00 do të protestohet në Deçan kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për faljen e pronave. Në një njoftim për media thuhet se Kuvendi Komunal ka kundërshtuar këtë vendim, ...

Sot protestohet në Deçan

Telegrafi - 16.06.2016

Sot, duke filluar nga ora 12:00 do të protestohet në Deçan kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për faljen e pronave. Në një njoftim për media thuhet se Kuvendi Komunal ka kundërshtuar këtë ...

Ndiqeni drejtpërdrejt protestën në Deçan

Zeri - 16.06.2016

Ka filluar protesta në Deçan kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për vendimin e saj për faljen e pronave. Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Deçan, kanë deklaruar ...

Selmanaj: Unë nuk e pranoj vendimin për Manastirin e Deçanit

Gazeta Express - 16.06.2016

Kryetari i Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, gjatë protestës së sotme që është zhvilluar në Deçan, kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për t’ia dhënë 23 hektarë tokë Manastirit të Deçanit, i ka ...

Në Ditën e Çlirimit, Deçani proteston për tokat e dhuruara Manastirit

Koha.net - 16.06.2016

Në 17-vjetorin e Ditës së Çlirimit, Deçani sot, të enjten është duke protestuar kundër vendimit të Kushtetueses për dhënien në pronësi të 23 hektarëve tokë Manastirit të Deçanit, transmeton koha.net.

Selmanaj: Unë nuk e pranoj vendimin për Manastirin e Deçanit

Botasot - 16.06.2016

Kryetari i Komunës së Deçanit, Rasim Selmanaj, gjatë protestës së sotme që është zhvilluar në Deçan, kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për t’ia dhënë 23 hektarë tokë Manastirit të Deçanit, i ka ...

Selmanaj: Deçani kurrë nuk do ta pranojë vendimin e Kushtetueses

Telegrafi - 16.06.2016

Kryetari i Deçanit, Rasim Selmanaj në fjalimin e tij, në protestën e mbajtur kundër dhënies së tokave të komunës Manastirit, është zotuar se Deçani kurrë nuk do ta pranojë vendimin e Kushtetueses.

Në Ditën e Çlirimit, Deçani proteston kundër Vendimit të Gjykatës Kushtetuese

Botasot - 16.06.2016

Aktgjykimi i fundit (20.05.2016) i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, i cili legjitimon Vendimin e Qeverisë së Serbisë të vitit 1997, për faljen e pronave të dy ndërmarrjeve publike, ...

Lidhja e Historianëve të Kosovës në Deçan kërkon dorëheqjen e kryetares Arta Rama-Hajrizi

Zeri - 16.06.2016

Shkodran Imeraj, nënkryetar i Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan ka kërkuar reflektim të Gjykatës Kushtetuese dhe dorëheqjen e kryetares Arta Rama-Hajrizi.

Lidhja e Historianëve në Deçan kërkon dorëheqjen e kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Telegrafi - 16.06.2016

Shkodran Imeraj, nënkryetar i Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan ka kërkuar reflektim të Gjykatës Kushtetuese dhe dorëheqjen e kryetares Arta Rama-Hajrizi.

Lidhja e Historianëve në Deçan kërkon dorëheqjen e kryetares së Gjykatës Kushtetuese

Botasot - 16.06.2016

Shkodran Imeraj, nënkryetar i Lidhjes së Historianëve të Kosovës “Ali Hadri” dega në Deçan ka kërkuar reflektim të Gjykatës Kushtetuese dhe dorëheqjen e kryetares Arta Rama-Hajrizi.

Deçanasit sot serish do të protestojnë kundër një vendimi të Gjykatës Kushtetuese

Kosova Live - 16.06.2016

Deçanasit do të protestojnë edhe sot kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese, e cila ia njeh të drejtën në pronësi Manastirit të Deçanit në pronat e dy ndërmarrjeve publike, “APIKO” dhe “ILIRIA”, gjë ...

Në Ditë e Çlirimit Deçani proteston kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese

Kosova Live - 16.06.2016

Aktgjykimi i fundit (20.05.2016) i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, i cili legjitimon Vendimin e Qeverisë së Serbisë të vitit 1997, për faljen e pronave të dy ndërmarrjeve publike, ...

Deçani proteston nesër

Almakos - 15.06.2016

​Nesër në Deçan do të organizohet demonstratë në kundërshtim më vendimin e Gjykatës Kushtetuese të Republikës se Kosovës për faljen e tokave për Manastirin e Deçanit.

Selmanaj bën thirrje për pjesëmarrje masovike në protestën në Deçan (Video)

Lajmi.net - 15.06.2016

Nesër në Deçan do të mbahet protestë gjithëpopullore, kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për pronat që iu dhanë Manastirit të Deçanit. Në sheshin “Mentor Tolaj” në orën 12:00, do të mblidhen ...

Protestohet në Deçan

Almakos - 15.06.2016

​Sot duke filluar nga ora 12:00 do të protestohet në Deçan kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për faljen e pronave. Në një njoftim për media thuhet se Kuvendi Komunal ka kundërshtuar këtë ...

Protestë në Deçan kundër vendimit të Gjykatës në favor të Manastirit

Telegrafi - 15.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Deçan, përmes një komunikate për media ka njoftuar më 16 qershor 2016, do të organizohet demonstratë e madhe, në kundërshtim më ...

​Nesër në Deçan protestohet për vendimin e Gjykatës në favor të Manastirit

Botasot - 15.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Deçan, përmes një komunikate për media ka njoftuar se nesër, datë 16 qershor 2016, do të organizohet demonstratë e madhe, në ...

Protestë në Deçan kundër vendimit të Gjykatës në favor të Manastirit

Zeri - 15.06.2016

Kryesia e Lidhjes se Historianëve të Kosovës “Ali Hadri”, dega në Deçan, përmes një komunikate për media ka njoftuar më 16 qershor 2016, do të organizohet demonstratë e madhe, në kundërshtim më ...

Paralajmëron Selmanaj: Protesta e nesërme në Deçan do të jetë masovike

Telegrafi - 15.06.2016

Dita e Çlirimit të Deçanit, 16 Qershori, sivjet do të festohet më ndryshe nga vitet e tjera. Nesër, 16 Qershori në Deçan do të shënohet me protestën e radhës, kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese, ...

Selmanaj bën thirrje për pjesëmarrje masovike në protestën në Deçan (Video)

Zeri - 15.06.2016

Nesër në Deçan do të mbahet protestë gjithëpopullore, kundër vendimit të Gjykatës Kushtetuese për pronat që iu dhanë Manastirit të Deçanit. Në sheshin “Mentor Tolaj” në orën 12:00, do të mblidhen ...

Protest në Deçan

Botasot - 15.06.2016

Aktgjykimi i fundit (20.05.2016) i Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, i cili legjitimon Vendimin e Qeverisë së Serbisë të vitit 1997, për faljen e pronave të dy ndërmarrjeve publike, ...

Selmanaj fton qytetarët të marrin pjesë në protestën e 16 qershorit (Video)

Lajmi.net - 14.06.2016

Protesta gjithëpopullore e thirrur për 16 qershor në Deçan, lidhur me vendimin e Gjykatës Kushtetuese për pronat e manastirit të Deçanit, po mbështetet fuqishëm nga kreu i kësaj komune Rasim Selmanaj.

Deçanasit në mbrojtje të pronave (Video)

Telegrafi - 14.06.2016

Pronat e kompleksit hotelier turistik “Iliria“, pas shpalljes së vendimit të Gjykatës Kushtetuese, kanë mbetur si pjesë e Zonës së Veçantë të Manastirit të Deçanit.

Deçanasit në mbrojtje të pronave (Video)

Zeri - 14.06.2016

Pronat e kompleksit hotelier turistik “Iliria“, pas shpalljes së vendimit të Gjykatës Kushtetuese, kanë mbetur si pjesë e Zonës së Veçantë të Manastirit të Deçanit.

Pushimorja e fëmijëve në Deçan mbetet ende peng i interesave të Serbisë (Foto)

Botasot - 13.06.2016

“Pishat e Deçanit” në Deçan është funksionalizuar që në vitin 1932 Për shërimin shpirtërorë dhe shëndetësorë të fëmijëve të Kosovës - pushimorja e fëmijëve në Deçan me pesë ndërtesat moderne me ...