TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

EULEX-i me plan rezervë

Gazeta Start - 17.07.2011

Prishtinë - Misioni i BE-së në Kosovë nuk ka hequr dorë nga kërkesa që Parlamenti të aprovojë një rezolutë, me të cilën do të autorizohej Qeveria për të kërkuar një opinion nga Gjykata Kushtetuese lidhur me imunitetin e deputetëve.

Sparks: EULEX nuk do bërë arrestime pa u sqaruar çështja e imunitetit

LajmiFundit - 17.07.2011

Komunikimi që po zhvillohet së fundi në mes të institucioneve vendore dhe atyre ndërkombëtare në Kosovë, lidhur me çështjen e ngritur rreth imunitetit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës, vazhdon të mbajë pezull çështjen në opinionin ...

Plani B i EULEX-it

Albeu.com - 17.07.2011

Pas refuzimit nga Jakup Krasniqi, Misioni i BEsë do të provojë një rrugë tjetër që të bind Parlamentin të nxjerrë një rezolutë për të pyetur Gjykatën Kushtetuese për imunitetin e deputetëve.

Kosovë, grupet parlamentare në Kushtetuese për imunitetet

LajmiFundit - 17.07.2011

Pas refuzimit nga kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, EULEX-i do të provojë një rrugë tjetër që të bindë Kuvendin për të nxjerrë një rezolutë që të pyes Gjykatën Kushtetuese për imunitetin e deputetëve.

Imuniteti, EULEX kërkon rrugë tjetër

Top Channel - 17.07.2011

Pas refuzimit nga kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, EULEX do të provojë një rrugë tjetër që të bindë Kuvendin për të nxjerrë një rezolutë që të pyesë Gjykatën Kushtetuese për imunitetin e deputetëve.

Kosovë, plani B i EULEX

Ora news - 17.07.2011

Jakup Krasniqi i`u përgjigj negativisht kërkesës së EULEX-it me anë të së cilës Kuvendi do të nxjerrë një rezolutë ku do të angazhohet qeveria kosovare për t`i dhënë shpjegime Gjykatës Kushtetuese.

Çështja e imunitetit në grupet parlamentare?

Botasot - 17.07.2011

Pas refuzimit nga kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, EULEX-i do të provojë një rrugë tjetër që të bindë Kuvendin e Kosovës për të nxjerrë një rezolutë që të pyes Gjykatën Kushtetuese të Kosovës për imunitetin e deputetëve.

EULEX-i me plan rezervë

Telegrafi - 17.07.2011

Misioni i BE-së në Kosovë nuk ka hequr dorë nga kërkesa që Parlamenti të aprovojë një rezolutë, me të cilën do të autorizohej Qeveria për të kërkuar një opinion nga Gjykata Kushtetuese lidhur me imunitetin e deputetëve.

Mikromenaxhimi

Koha.net - 17.07.2011

Përfshirja e diplomatëve të huaj dhe animi, i qëllimshëm ose jo, për njërën nga palët e konfrontuara brenda një partie politike shkon përtej asaj që quhet “korrektësi” Debati në Kuvend për ndaljen apo jo të negociatave, vetëm sa tregoi se ...

Vazhdon “loja” me letra

Yll Press - 17.07.2011

Zyrtarë të misionit të BE-së për forcimin e sundimit të ligjit në Kosovë, kanë bërë të ditur se ata të premten kanë pranuar letrën e Krasniqit dhe ndërkohë janë duke përgatitur përgjigjen.

EULEX, si Haga

Gazeta Start - 16.07.2011

Prishtinë - Misioni i EULEX-it mbetet në kërkim të zgjidhjes për heqjen e imunitetit deputetëve që janë nën hetime. Një rezolutë e Kuvendit të Kosovës për imunitetet e cila do t’i dërgohej Qeverisë për kërkimin e mendimit nga Gjykata ...

Krasniqi nuk tërhiqet përballë EULEX-it

Gazeta Start - 16.07.2011

Prishtinë – Përkundër presioneve të vazhdueshme politike, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi nuk ka lëshuar pe sa i përket çështjes së imunitetit të deputetëve që janë nën hetime.

Krasniqi, përgjigje negative EULEX-it

Albeu.com - 16.07.2011

Përkundër presioneve të vazhdueshme politike, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, nuk ka lëshuar pe sa i përket çështjes së imunitetit të deputetëve që janë nën hetime.

Çpo kurdis EULEX-i?

Albeu.com - 16.07.2011

Misioni i EULEX-it mbetet në kërkim të zgjidhjes për heqjen e imunitetit deputetëve që janë nën hetime. Një rezolutë e Kuvendit të Kosovës për imunitetet e cila do ti dërgohej Qeverisë për kërkimin e mendimit nga Gjykata Kushtetuese, ...

Krasniqi nuk tërhiqet: Heqjen e imunitetit ta kërkojë Thaçi

LajmiFundit - 16.07.2011

Përkundër debatit të vazhdueshëm politik, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi nuk ka lëshuar pe sa i përket çështjes së imunitetit të deputetëve që janë nën hetime.

Krasniqi: Kërkesën e bën Prokuroria

Top Channel - 16.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, ka mbetur në të njëjtin qëndrim të shprehur më parë. Së fundmi ai ia ka dërguar zyrtarisht përgjigjen negative shefit të EULEX-it, Ksavier But De Marnak.

EULEX, si Haga

Telegrafi - 16.07.2011

Misioni i EULEX-it mbetet në kërkim të zgjidhjes për heqjen e imunitetit deputetëve që janë nën hetime. Një rezolutë e Kuvendit të Kosovës për imunitetet e cila do t’i dërgohej Qeverisë për kërkimin e mendimit nga Gjykata Kushtetuese, ...

EULEX-i, vepron si Haga

Ora news - 16.07.2011

Misioni i EULEX-it, mbetet në kërkim të zgjidhjes për heqjen e imunitetit deputetëve që janë nën hetime. Për realizimin e këtij qëllimi, pritet që të aktivizohet edhe diplomacia dhe zyrtarë nga BE-ja, të cilët do t`i shtojnë trysnitë mbi ...

Krasniqi i përgjigjet negativisht EULEX-it

Koha.net - 16.07.2011

Prishtinë, 16 korrik - Përkundër presioneve të vazhdueshme politike, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi nuk ka lëshuar pe sa i përket çështjes së imunitetit të deputetëve që janë nën hetime.

Krasniqi, përgjigje negative EULEX-it (Video)

Botasot - 16.07.2011

Përkundër presioneve të vazhdueshme politike, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi nuk ka lëshuar pe sa i përket çështjes së imunitetit të deputetëve që janë nën hetime.

Kosovë: Vazhdojnë debatet rreth imunitetit të deputetëve

VOA - 16.07.2011

Kryetari i Parlamentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, nëpërmjet një letre ka refuzuar një kërkesë të EULEX-it që Parlamenti i Kosovës me një rezolutë të posaçme të kërkojë që qeveria të marr një mendim nga Gjykata Kushtetuese mbi imunitetin e ...

Sparks: Nuk e arrestojmë askënd pa u sqaruar imuniteti

Botasot - 16.07.2011

Komunikimi që po ndodh së fundi në mes të institucioneve vendore dhe atyre ndërkombëtare, lidhur me çështjen e ngritur rreth imunitetit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës, vazhdon të çojë pluhur në opinionin publik.

EULEX: Presim kufizimin e imunitetit të të hetuarve nga Kuvendi i Kosovës

LajmiFundit - 15.07.2011

EULEX, është duke pritur përgjigje nga ana e Kuvendit në lidhje me çështjen e imunitetit të deputetëve kosovarë. Në një deklaratë për RTK-në, zëvëndës shefi i EULEX-it, Andy Sparks tha se nuk kanë marrë përgjigje përfundimtare nga Kuvendi.

EULEX: Presim përgjigjen e Kuvendit

Top Channel - 15.07.2011

EULEX është në pritje të një përgjigjeje nga Kuvendi i Kosovës lidhur me cështjen e imunitetit të deputetëve kosovarë. Numri dy i misionit, Andy Sparks ka deklaruar se deri tani një përgjigje e tillë ka munguar, por ka refuzuar të dalë me ...

EULEX në pritje të përgjigjes nga Kuvendi

Botasot - 15.07.2011

EULEX, është duke pritur përgjigje nga ana e Kuvendit në lidhje me çështjen e imunitetit të deputetëve. Në një deklaratë për RTK-në, zëvëndës shefi i EULEX-it, Andy Sparks tha se nuk kanë marrë përgjigje përfundimtare nga Kuvendi.

Imuniteti i zyrtarëve si çështje e qytetarëve

Ora news - 15.07.2011

Ndërsa ndiqja në një kronikë televizive një mesazh publik të z. Alexander Arvizu, ambasador i SHBA në Tiranë dje, në të cilin ai deklaroi se “është i nevojshëm ndryshimi i ligjeve mbi imunitetin … Unë iu inkurajoj që të ndryshojnë ligjet ...

Arvizu: Shqipëria, e vetmja që kufizon hetimin e zyrtarëve

Shekulli - 14.07.2011

“Shumë vende europiane kanë rol të kufizuar të imunitetit të zyrtarëve publikë, ndërsa Shqipëria qëndron e vetme në të gjitha veprimtaritë që mund të kryhen ndaj këtyre zyrtarëve”, tha ambasadori amerikan, Alexandër Arvizu, gjatë ...

“Hiqni imunitetin”. Arvizu: Pengon hetimin e zyrtarëve

Alsat.tv - 14.07.2011

Shqiperia eshte i vetmi vend ne Evrope qe kufizon me imunitet hetimin e zyrtareve te larte shtetërore dhe për partnerët ndërkombëtarë nevojitet ndryshim urgjent i ligjit për imunitetet.

Krasniqi: Dell është nxituar

Gazeta Start - 14.07.2011

Uashington – Kryeparlamentari i Kosovës, Jakup Krasniqi, iu kundërpërgjigj akuzave të ambasadorit amerikan Kristofer Dell, duke thënë se është në zbatim të Kushtetutës dhe ligjeve në fuqi, ashtu siç këshillojnë edhe Shtetet e Bashkuara të ...

Kosovë, BE mbështet EULEX-in, për çështjen e imunitetit

Shekulli - 14.07.2011

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Fernando Gentilini, deklaroi se Kosovës i duhet qartësi lidhur me çështjen e imunitetit të deputetëve të Kosovës.

A kanë imunitet deputetët e Kosovës?

Top Channel - 14.07.2011

Konflikti i lindur mes EULEX dhe Kuvendit të Kosovës lidhet me cështjen nëse kanë deputetët e Kosovës imunitet. EULEX kërkon të hetojë por nuk nuk di se në cfarë kufiri i lejon statusit i deputetit ndaj kërkon një përgjigje nga Kuvendi.

Konjufca: Thaçi e Krasniqi po bëjnë lojë politike

24 orë - 14.07.2011

Kryeparlamentari Jakup Krasniqi dhe kryeministri Hashim Thaçi nuk e kanë sqaruar se kush e ka përgjegjësinë, Kuvendi apo Qeveria, për çështjen e imunitetit të deputetëve, të cilët janë nën hetime.

Krasniqi: Mendoj se zoti ambasador është ngutur

24 orë - 14.07.2011

Duke reaguar ndaj komenteve të ambasadorit amerikan në Prishtinë Christopher Dell, kryetari i parlamentit të Kosovës tha se është duke përgatitur një përgjigje ligjore kërkesës së paraqitur nga Eulex-i që me një rezolutë të Kuvendit të ...

Arvizu: Imuniteti pengon hetimin e zyrtarëve

Albeu.com - 14.07.2011

Imuniteti pengon hetimet për zyrtarët e lartë të përfshirë në korrupsion, kështu deklaroi ambasadori amerikan ë vendin tonë Aleksandër Arvizu në në ceremoninë e organizuar me rastin e përfundimit të programit të mijëvjeçarit.

Arvizu: Imuniteti pengon hetimin e zyrtarëve të korruptuar

LajmiFundit - 14.07.2011

TIRANE – Lajmifundit – Ambasadori amerikan në Shqipëri, Aleksandër Arvizu kërkoi sot ndryshimin e legjislacionit në drejtim të kufizimit të imunitetit për zyrtarët e lartë.

Kush vendos për imunitetin

Albeu.com - 14.07.2011

I nxehti i këtyre ditëve duket se ka nxehur edhe atmosferën politike në Kosovë. Konflikti i heshtur mes Hashim Thaçit dhe Jakup Krasniqit është zgjeruar edhe me një tjetër rast delikat.

Arvizu: Shqipëria, e vetmja që kufizon hetimin e zyrtarëve

24 orë - 14.07.2011

“Shumë vende europiane kanë rol të kufizuar të imunitetit të zyrtarëve publikë, ndërsa Shqipëria qëndron e vetme në të gjitha veprimtaritë që mund të kryhen ndaj këtyre zyrtarëve”, tha ambasadori amerikan, Alexandër Arvizu, gjatë ...

Ndërkombëtarët kërkojnë zgjidhjen e imunitetit

Evropaelire - 14.07.2011

Edhe pse debatit medial për këtë çështje, përveç kryetarit të Kuvendit, Jakup Krasniqi, dhe kryeministrit Hashim Thaçi, i janë bashkangjitur në ditët e fundit edhe ambasadori amerikan në Prishtinë, Kristofer Dell dhe Përfaqësuesi Civil ...

Arvizu: Zyrtarët e lartë pa imunitet

Top Channel - 14.07.2011

Ambasadori amerikan Aleksandër Arvizu ka kerkuar ndryshimin e legjislacionit shqiptar per kufizimin e imunitetit për zyrtarët e lartë. (UPDATE) Gjate takimit te njesive te perbashketa hetimore ne kuader te programit amerikan sfidat e ...

Krasniqi thotë se mbron vetëm Kushtetutën

Koha.net - 14.07.2011

Prishtinë, 13 korrik– Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i është përgjigjur ambasadorit amerikanë në Prishtinë, Chris Dell, se asnjëherë në jetën e tij nuk ka punuar në drejtim të acarimeve të raporteve më miqtë ndërkombëtarë ...

Arvizu: Imuniteti, pengesë për hetimin e zyrtarëve

Panorama - 14.07.2011

TIRANE- Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës tha sot se në Shqipëri ka kufizim të hetimit ndaj zyratrëve të lartë. Duke folur në konferencën e organizuar me rastin e përfundimit të programit të përbashkët “Sfidat e Mijëvejçarit” ...

Arvizu: Të rishikohet legjislacioni, imuniteti mos jetë pengesë për hetim ndaj korrupsionit

ABC News - 14.07.2011

Është mbyllur sot programi “Sfida e Mijëvjeçarit”, program, i cili ka si qëllim luftën ndaj korrupsionit, krimit ekonomik financiar e krimit të organizuar. Në kuadër të këtij programi është krijuar edhe Taks Forca.

Arvizu: “Pamundësia për të hequr imunitetin pengon hetimet në Shqipëri”

Botasot - 14.07.2011

Ambasadori i SHBA-ve në Shqipëri, Aleksandër Arvizu i pranishëm në këtë deklaroi se çdo person duhet t’i nënshtrohet hetimit për korrupsion, qofshin këta edhe zyrtarë, duke lëshuar kështu edhe një apel për Shqipërinë, e cila sipas Arvizu ...

Arvizu: Imuniteti, pengesë për hetimin e zyrtarëve

Ora news - 14.07.2011

Ambasadori i SHBA-së Aleksandër Arvizu ka kërkuar sërish ndryshimin e legjislacionit shqiptar për sa i përket kufizimit të imunitetit për zyrtarët e lartë.

Arvizu: Imuniteti, pengon hetimin e zyrtarëve shqiptarë

BalkanWeb - 14.07.2011

TIRANE- Është mbyllur sot programi “Sfida e Mijëvjecarit”, program i cili ka si qëllim luftën ndaj korrupsionit, krimit ekonomik financiar e krimit të organizuar. Në kuadër të këtij programi është krijaur edhe Taks Forca.

Imuniteti, pengon hetimin e zyrtarëve

Koha.net - 14.07.2011

Tirnaë, 14 korrik - Është mbyllur sot programi “Sfida e Mijëvjeçarit”, program i cili ka si qëllim luftën ndaj korrupsionit, krimit ekonomik financiar e krimit të organizuar.

Krasniqi: Respektoj Kushtetutën dhe ligjet në fuqi

Ora news - 14.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i është përgjigjur ambasadorit amerikan në Prishtinë, Chris Dell, se asnjëherë në jetën e tij nuk ka punuar në drejtim të acarimeve të raporteve me miqtë ndërkombëtarë të Kosovës, e aq më pak ...

Kush vendos për imunitetin

Panorama - 14.07.2011

ARMAND SHKULLAKU I nxehti i këtyre ditëve duket se ka nxehur edhe atmosferën politike në Kosovë. Konflikti i heshtur mes Hashim Thaçit dhe Jakup Krasniqit është zgjeruar edhe me një tjetër rast delikat.

Kosovë, ish-shefat e SHIK-ut me imunitet të mbrojtur

Ora news - 14.07.2011

Kërkesa e EULEX-it drejtuar Kuvendit të Kosovës për nxjerrjen e një rezolute me të cilën do të ngarkohej qeveria që të kërkojë interpretim nga Gjykata Kushtetuese lidhur me imunitetin e deputetëve, të cilët janë nën hetime, nuk përmend ...

BE mbështet EULEX-in për çështjen e imunitetit

Telegrafi - 14.07.2011

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Fernando Gentilini tha në një prononcim ekskluziv për Telegrafin se Kosovës i duhet qartësi lidhur me çështjen e imunitetit të deputetëve të Kosovës.

BE mbështet EULEX-in, për çështjen e imunitetit

Ora news - 14.07.2011

Përfaqësuesi Special i Bashkimit Evropian në Kosovë, Fernando Gentilini, deklaroi se Kosovës i duhet qartësi lidhur me çështjen e imunitetit të deputetëve të Kosovës.

Ndërkombëtarët kërkojnë zgjidhjen e imunitetit

Botasot - 14.07.2011

Në misionin e Bashkimit Evropian për sundimin e ligjit në Kosovës thonë se arsyeja se përse i është drejtuar kërkesa për heqjen e imunitetit të deputetëve kryetarit të Kuvendit të Kosovës, e jo ndonjë institucioni tjetër, janë pasojat ...

Çështja e imunitetit, e rregulluar me Kushtetutë dhe ligje

Koha.net - 14.07.2011

Prishtinë, 14 korrik - Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi u kthye sot nga vizita zyrtare në Bruksel. Me të arritur në Aeroportin e Prishtinës, kryekuvendari tha se qëllim i kësaj vizite në Bruksel ka qenë letra që shefi i ...

Hetimet e EULEX, përplasje mes Thaçit dhe Krasniqit

Alsat.tv - 13.07.2011

Kërkesa e EULEX-it për heqje të imunitetit ndaj disa deputetëve të Kosovës, shënon përplasjen e radhës mes kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryeparlamentarit Jakup Krasniqi.

Imuniteti problematik i deputetëve

Evropaelire - 13.07.2011

Liderët e institucioneve të larta të Kosovës nuk e kanë sqaruar se kush e ka përgjegjësinë për çështjen e imunitetit të deputetëve, të cilët janë nën hetime.

Hetimet e EULEX, përplasje Thaçi-Krasniqi për imunitetin

LajmiFundit - 13.07.2011

Kërkesa e EULEX-it për heqje të imunitetit ndaj disa deputetëve të Kosovës, shënon përplasjen e radhës mes kryeministrit Hashim Thaçi dhe kryeparlamentarit Jakup Krasniqi.

Reagon Krasniqi: Ambasadori Dell është ngutur në deklarata

LajmiFundit - 13.07.2011

Duke reaguar ndaj komenteve të ambasadorit amerikan në Prishtinë Christopher Dell, kryetari i parlamentit të Kosovës tha se është duke përgatitur një përgjigje ligjore kërkesës së paraqitur nga Eulex-i që me një rezolutë të Kuvendit të ...

EULEX-i s'ka përgjigje për imunitetin

Lajmetsot - 13.07.2011

Postuar me: 13 July, 2011 04:20:00 EULEX-i s'ka përgjigje për imunitetin Me paqartësi të shumta po përcillet çështja e heqjes së imunitetit të deputetëve që janë nën hetime.

Imuniteti problematik i deputetëve

Botasot - 13.07.2011

Liderët e institucioneve të larta të Kosovës nuk e kanë sqaruar se kush e ka përgjegjësinë për çështjen e imunitetit të deputetëve, të cilët janë nën hetime.

Konjufca: Thaçi e Krasniqi po iu ikin përgjegjësive

Telegrafi - 13.07.2011

Kryeparlamentari Jakup Krasniqi dhe kryeministri Hashim Thaçi nuk e kanë sqaruar se kush e ka përgjegjësinë, Kuvendi apo Qeveria, për çështjen e imunitetit të deputetëve, të cilët janë nën hetime.

Krasniqi: Mendoj se zoti ambasador është ngutur

VOA - 13.07.2011

Duke reaguar ndaj komenteve të ambasadorit amerikan në Prishtinë Christopher Dell, kryetari i parlamentit të Kosovës tha se është duke përgatitur një përgjigje ligjore kërkesës së paraqitur nga Eulex-i që me një rezolutë të Kuvendit të ...

Krasniqi: Mendoj se zoti ambasador është ngutur

Botasot - 13.07.2011

Duke reaguar ndaj komenteve të ambasadorit amerikan në Prishtinë, Christopher Dell, kryetari i parlamentit të Kosovës, Jakup Krasniqi tha se është duke përgatitur një përgjigje ligjore kërkesës së paraqitur nga EULEX-i që me një rezolutë ...

Konjufca: Thaçi e Krasniqi po bëjnë lojë politike

Koha.net - 13.07.2011

Prishtinë, 13 korrik - Kryeparlamentari Jakup Krasniqi dhe kryeministri Hashim Thaçi nuk e kanë sqaruar se kush e ka përgjegjësinë, Kuvendi apo Qeveria, për çështjen e imunitetit të deputetëve, të cilët janë nën hetime.

Imuniteti, Krasniqi kundër EULEX- it, jo rezolutës

Shekulli - 12.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i është drejtuar me anë të një letre Misionit Evropian për sundimin e ligjit, EULEX, ku i është përgjigjur kërkesës së këtij Misioni, në lidhje me fillimin e procedurave për heqjen e ...

Krasniqi i shkruan EULEX-it, Kuvendi s’merret me imunitete

24 orë - 12.07.2011

Si asnjëherë më parë, kryeparlamentari Jakup Krasniqi të martën, pas mbledhjes së Kryesisë, ka injoruar gazetarët që kanë pritur përmbi një orë.

Krasniqi ende nuk i ka dorëzuar letrën EULEX-it

Evropaelire - 13.07.2011

Kuvendi i Kosovës, përmes një njoftimi ka sqaruar mediat dhe opinionin, se kryetari i Kuvendit Jakup Krasniqi dhe Kryesia e Kuvendit të Kosovës nuk i kanë dërguar letër EULEX-it, por kanë prezantuar një letër - draft.

Krasniqi, EULEX-it: Imuniteti nuk hiqet me rezolutë

Albeu.com - 12.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i është drejtuar me anë të një letre Misionit Evropian për sundimin e ligjit, EULEX, ku i është përgjigjur kërkesës së këtij Misioni, në lidhje me fillimin e procedurave për heqjen e ...

Krasniqi letër EULEX-it: Hetimi i ministrave rregullohet në Kushtetutë

LajmiFundit - 12.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi i ka drejtuar një letër misionit Evropian për sundimin e ligjit – EULEX, ku i është përgjigjur kërkesës së këtij misioni në lidhje me fillimin e procedurave për heqjen e imunitetit të disa ...

Heqja e imunitetit të deputetëve

Top Channel - 12.07.2011

Kryeparlametari i Kosovës Jakup Krasniqi ka përgatitur një përgjigje për EULEX-in sa i përket miratimit të një rezolute për heqjen e imunitetit të disa deputetëve nën hetim.

Ndërkombëtarët kërkojnë të zgjidhet çështja e imunitetit

Telegrafi - 12.07.2011

Kryesia e Kuvendit të Kosovës është përballur sot me një kërkesë të EULEX-it që të zgjidhet çështja e imunitetit të deputetëve nën hetime. Sipas burimeve të Klan Kosova, në këtë nismë janë përfshirë edhe disa shtete evropiane dhe ShBA-të, ...

Krasniqi “hedh topin” te Qeveria për çështjen e heqjes së imunitetit

Botasot - 12.07.2011

Si asnjëherë më parë, kryeparlamentari Jakup Krasniqi të martën pas mbledhjes së Kryesisë ka injoruar gazetarët që kanë pritur përmbi një orë. Edhe te kabineti nuk ka dashur të flasë, ndërsa këshilltarët e tij e kanë arsyetuar me faktin se ...

Thaçi nuk komenton kërkesën e EULEX-it për imunitetin

Telegrafi - 12.07.2011

Kryeministri i vendit, Hashim Thaçi nuk ka dashur të komentoj kërkesën e EULEX-it lidhur me shqyrtimin e imunitetit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës, të cilët janë nën hetime.

Thaçi, nuk komenton kërkesën e EULEX-it për imunitetin

Ora news - 12.07.2011

Kryeministri i vendit, Hashim Thaçi nuk ka komentuar kërkesën e EULEX-it lidhur me shqyrtimin e imunitetit të deputetëve të Kuvendit të Kosovës, të cilët janë nën hetime.

Krasniqi letër EULEX-it për imunitetin

Botasot - 12.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi i ka drejtuar një letër misionit Evropian për sundimin e ligjit – EULEX, ku i është përgjigjur kërkesës së këtij misioni në lidhje me fillimin e procedurave për heqjen e imunitetit të disa ...

I përgjigjet EULEX-it, imuniteti s’hiqet me rezolutë

Telegrafi - 12.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i ka drejtuar një letër misionit evropian për sundimin e ligjit, EULEX, ku i është përgjigjur kërkesës së këtij misioni në lidhje me fillimin e procedurave për heqjen e imunitetit të disa ...

Krasniqi: Imuniteti nuk hiqet me rezolutë

Ora news - 12.07.2011

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i është drejtuar me anë të një letre Misionit Evropian për sundimin e ligjit, EULEX, ku i është përgjigjur kërkesës së këtij Misioni, në lidhje me fillimin e procedurave për heqjen e ...

Kryeparlamentari nuk i ka dërguar letër EULEX-it, sqaron Kuvendi i Kosovës

Koha.net - 12.07.2011

Prishtinë, 12 korrik (E plotësuar) - Zyra për media dhe marrëdhënie me publikun e Kuvendit të Kosovës, në orët e pasditës ka sqaruar se nga mbledhja e sotme e Kryesisë së Kuvendit të Kosovës nuk iu ka dërguar letër EULEX-it, në mbledhje ...