TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OKB: Në Ditën e Tokës, botës i duhet më tepër ushqim

Evropaelire - 22.04.2012

14:36 OKB: Në Ditën e Tokës, botës i duhet më tepër ushqim 14:06 Indi: Çaji shpallet pije kombëtare 13:36 Irak: Eksporti i nafëts shënoi rritje të theksuar 13:19 Moskë: Besimtarët e “mbrojnë” fenë ortodokse 11:39 Kosovë: Shënohet Dita e ...

Kosovë: Shënohet Dita e Tokës

Evropaelire - 22.04.2012

11:39 Kosovë: Shënohet Dita e Tokës 11:36 Amsterdam: Nga ndeshja e trenave – 60 të lënduar 11:03 Rusia dhe Kina i filluan ushtrimet e përbashkëta ushtarake 10:32 Siri: Vëzhguesit e OKB-së e vizituan qytetin Homs 09:58 Francë: Mbahen ...

Kosovë, mbillen fidanë në Ditën e Tokës

Lajmeshqip - 22.04.2012

Prishtinë -Në mëngjesin e 22 Prillit, Ditës së Tokës, malet e larta me dëborën ende të pashkrirë në jug e në perëndim të Kosovës, në rajonin e Brezovicës, Prizrenit e Pejës, shiheshin nga Prishtina në një mot të çiltër me pak re nën ...

Dita e Tokës, Basha: Angazhim, ndërgjegjësim

Panorama - 22.04.2012

TIRANË- Ndërgjegjësim të qytetarëve për mbrojtjen e mjedisit dhe angazhim të plotë të bashkisë për zhbërjen e dëmeve në dy dekadat e shkuara e zbatim projektesh konkrete për përmirësimin e cilësisë së jetës në Tiranë.

Kosovë: Shënohet Dita e Tokës

Botasot - 22.04.2012

Me aktivitete të ndryshme në Kosovë po shënohet Dita Ndërkombëtare e Tokës. Ministria e mjedisit dhe planifikimit hapësinor e Kosovës, po e shënon ketë ditë me moton "Redukto, Ripërdor dhe Riciklo.

OKB: Në Ditën e Tokës, botës i duhet më tepër ushqim

Botasot - 22.04.2012

Derisa vendet në gjithë botën sot e shënojnë Ditën e Tokës, sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-mun, tha se këtë ditë duhet të nderohet “palneti ynë i vetëm dhe vendi i njerëzve në të”.

Në Ditën e Tokës, botës i duhet më tepër ushqim

Telegrafi - 22.04.2012

Derisa vendet në gjithë botën sot e shënojnë Ditën e Tokës, sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-moon, tha se këtë ditë duhet të nderohet “planeti ynë i vetëm dhe vendi i njerëzve në të”.

OKB: Në Ditën e Tokës, botës i duhet më tepër ushqim

Ora news - 22.04.2012

Ndërsa vendet në gjithë botën sot shënojnë Ditën e Tokës, sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-Mun, tha se këtë ditë duhet të nderohet “planeti ynë i vetëm dhe vendi i njerëzve në të”.

Dita e Tokës, qytetarët e Tiranës pastrojnë liqenin artificial

Ora news - 22.04.2012

Në ditën ndërkombëtare të Tokës qytetarët e Tiranës i bashkohen nismës për pastrimin e Liqenit Artificial. Pjesë e tyre kanë qenë edhe një sërë personalitetesh të artit, medias dhe politikës të cilët kanë lënë pas punën e përditshme dhe ...

Në Ditën e Tokës, botës i duhet më tepër ushqim

Koha.net - 22.04.2012

New –York, 22 prill - Derisa vendet në gjithë botën sot e shënojnë Ditën e Tokës, sekretari i përgjithshëm i Kombeve të Bashkuara, Ban Ki-Moon, tha se këtë ditë duhet të nderohet “planeti ynë i vetëm dhe vendi i njerëzve në të”.

22 prilli, Dita e Tokës

VOA - 22.04.2012

Mesazhin se e ardhmja e planetit varet nga vetë njerëzit po e ngrenë sot me të madhe aktivistë për mjedisin në skaje të ndryshme të globit. Organizatorët e Ditës së Tokës sivjet kanë bërë thirrje për një miliard akte të gjelbra.

Dita e Tokës, vullnetarët në aksione në shumë zona

Top Channel - 21.04.2012

22 prilli është një ditë, kur të gjithë ndalojnë për të parë se si janë sjellë me tokën e tyre. Eshtë një ditë që shërben për të dhënë alarmin për dëmet që njerezimi i shkakton pyjeve, lumenjve, tokës dhe pasurive të tjera të natyrës.

AAK: Qeveria po bënë masakër me tokën bujqësore

Botasot - 21.04.2012

Dita Ndërkombëtare e Tokës, 22 Prilli, konsiderohet dita e apelit ndaj problemeve që lidhen me degradimin e tokës, braktisjen dhe keqpërdorimin e saj, ndotjen nga industritë kimike, erozionin e shkaktuar nga shpyllëzimet masive, deklarojnë ...

AAK: Qeveria po bënë masakër me tokën bujqësore

Koha.net - 21.04.2012

Prishtinë, 21 prill - Dita Ndërkombëtare e Tokës, 22 Prilli, konsiderohet dita e apelit ndaj problemeve që lidhen me degradimin e tokës, braktisjen dhe keqpërdorimin e saj, ndotjen nga industritë kimike, erozionin e shkaktuar nga ...

Deri në prill 2013: Pronat, shtyhet afati për kompensimin fizik

Panorama - 16.04.2012

Qeveria ndryshon nenin 13 të ligjit të pronave. Vlerën e përcakton çmimi i tregut, lloji i pasurisë dhe qëllimi i përdorimit. Qeveria, kohë deri në prill 2013 për miratimin e fondit fizik.