TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vlerësimi i KQZ-së përcakton datën e zgjedhjeve

Evropaelire - 10.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, tha se nga konsultimet me partitë politike, është arritur një konsensus që zgjedhjet e parakohshme të mbahen në fillimin e vitit të ardhshëm.

Krasniqi s’ka kompetenca të shpallë datën e zgjedhjeve?

Telegrafi - 10.10.2010

Vetëm një ditë pas Zyra Civile Ndërkombëtare ia bëri me dije ushtruesit të detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi, se ai nuk mund ta shpallë datën e zgjedhjeve, për shkak se e ka pranuar mandatin në mënyrë të heshtur dhe pa mbështetjen e ...

Partia e Drejtësisë i do zgjedhjet në shkurt

Koha.net - 10.10.2010

Prishtinë, 10 tetor - Partia e Drejtësisë ka kërkuar nga ushtruesi i detyrës së presidentit Jakup Krasniqi, që javën e ardhshme t'i përfundojë të gjitha konsultat me të gjitha partitë politike në vend dhe të dalë me datën për zgjedhjet e ...

PD: Zgjedhjet e parakohshme të mbahen në shkurt

Botasot - 10.10.2010

Partia e Drejtësisë ka kërkuar nga ushtruesi i detyrës së presidentit Jakup Krasniqi, që javën e ardhshme t'i përfundojë të gjitha konsultat me të gjitha partitë politike në vend dhe të dalë me datën për zgjedhjet e parakohshme ...

Vlerësimi i KQZ-së përcakton datën e zgjedhjeve

Koha.net - 10.10.2010

Prishtinë, 10 tetor - Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, tha se nga konsultimet me partitë politike, është arritur një konsensus që zgjedhjet e parakohshme të mbahen në fillimin e vitit të ardhshëm.

Vlerësimi i KQZ-së përcakton datën e zgjedhjeve

Botasot - 10.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, tha se nga konsultimet me partitë politike, është arritur një konsensus që zgjedhjet e parakohshme të mbahen në fillimin e vitit të ardhshëm.

Vlerësimi i KQZ-së përcakton datën e zgjedhjeve

Lajmetsot - 10.10.2010

Postuar me: 10 October, 2010 03:54:00 Vlerësimi i KQZ-së përcakton datën e zgjedhjeve Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, tha se nga konsultimet me partitë politike, është arritur një konsensus që zgjedhjet e ...

Zgjedhjet, Krasniqi s'ka kompetenca të shpallë datën

BalkanWeb - 10.10.2010

PRISHTINE- Një ditë pasi Zyra Civile Ndërkombëtare i bëri me dije ushtruesit të detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi, se ai nuk mund ta shpallë datën e zgjedhjeve, për shkak se e ka pranuar mandatin në mënyrë të heshtur dhe pa ...

Data e zgjedhjeve, javën e ardhshme

Telegrafi - 10.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, tha se nga konsultimet me partitë politike, është arritur një konsensus që zgjedhjet e parakohshme të mbahen në fillimin e vitit të ardhshëm.

Krasniqi: Kosova ka një krizë të vogël politike, por jo vakum institucional

Yll Press - 10.10.2010

Në pyetjen a ka kapacitet Republika e Kosovës që t’i realizojë me sukses zgjedhjet e parakohshme , z.Krasniqi thotë se do të ishte shumë më mirë që zgjedhjet të mbaheshin në afatin e paraparë, pasi sipas tij, do të kishte mundësi Komisioni ...

Ende asnjë marrëveshje për datën e zgjedhjeve

BalkanWeb - 09.10.2010

PRISHTINE -Në Kosovë, partitë politike nuk janë pajtuar ende rreth datës së zgjedhjeve të parakohshme të cilat u bënë të pashmangshme për tejkalimin e gjendjes së krijuar pas dorëheqjes së presidentit Fatmir Sejdiu.

Datën e zgjedhjeve e vendos Krasniqi

Telegrafi - 09.10.2010

Kryeminstri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi tha të shtunën se data e mbajtes së zgjedhjeve do të dihet vetëm atëherë kur do ta bëjë publike ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi.

Datën e zgjedhjeve e vendos Krasniqi

Botasot - 09.10.2010

Kryeminstri Thaçi tha sot se data e mbajtes së zgjedhjeve do të dihet vetëm atëherë kur do ta bëjë publike ushtruesi i detyrës së Presidentit, Jakup Krasniqi.

Thaci: Datën e zgjedhjeve e vendos Krasniqi

BalkanWeb - 09.10.2010

PRISHTINE- Kryeminstri i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi deklaron se data e mbajtes së zgjedhjeve do të dihet vetëm atëherë kur do ta bëjë publike ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi.

Bisedime për datën e zgjedhjeve

BBC - 08.10.2010

Periudhës së bisedimeve për kohën e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë besohet se po i vjen fundi me një takim që ushtruesi i detyrës së presidentit po zhvillon me të gjitha partitë politike së bashku, ushtruesi i detyrës së ...

Ende pa datë për zgjedhjet e parakohshme

BBC - 08.10.2010

Partitë politike në Kosovë nuk kanë arritur pajtueshmërinë për kohën e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme në vend pas një takimi të përbashkët me ushtruesin e detyrës së presidentit të vendit, Jakup Krasniqi.

Kosova ende pa datë për zgjedhjet e parakohshme

Shekulli - 09.10.2010

Partitë politike në Kosovë nuk kanë arritur pajtueshmërinë për kohën e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme në vend pas një takimi të përbashkët me ushtruesin e detyrës së presidentit të vendit, Jakup Krasniqi.

Bisedime për datën e zgjedhjeve

24 orë - 08.10.2010

Forcat politike kosovare po bisedojnë me ushtruesin e detyrës së presidentit për zgjedhjet e ...

Pa marrëveshje për datën

Evropaelire - 08.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka zhvilluar të premten një takim të përbashkët me subjektet politike, nga të cilat ka marrë opinione në lidhje me datën e organizimit të zgjedhjeve të parakohshme.

Kosova, ende pa datë për zgjedhjet e reja

Top Channel - 08.10.2010

Takimi i ushtruesit të detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, me përfaqësues të partive politike nuk ka sjellë as sot datën e mbajtjes së zgjedhjeve në Kosovë.

Krasniqi: Zgjedhjet në pjesën e parë të shkurtit

Ina - 08.10.2010

Takimi i presidentit në detyrë, Jakup Krasniqi, me përfaqësues të partive politike parlamentare nuk ka sjellë sot datën e mbajtjes së zgjedhjeve në Kosovë.

Kosovë, ende pa datë për zgjedhjet e parakohshme

Lajm - 08.10.2010

Partitë politike në Kosovë nuk kanë arritur pajtueshmërinë për kohën e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme në vend pas një takimi të përbashkët me ushtruesin e detyrës së presidentit të vendit, Jakup Krasniqi.

Ende pa datë për zgjedhjet e parakohshme

24 orë - 08.10.2010

Partitë politike në Kosovë nuk kanë arritur pajtueshmërinë për datën e mbajtjes së zgjedhjeve të ...

PDK mes dy zjarresh

Telegrafi - 08.10.2010

Kërcënimet e Aleancës për Ardhmërinë Zgjedhor se nëse Komisioni Qendror Zgjedhor do ta certifikojë Partinë Demokratike të Kosovës, në kundërshtim me ligjin për shkak se kjo e fundit ka më shumë se 5 vjet që nuk e ka mbajtur kuvendin ...

Sot diskutohet për datën e zgjedhjeve

Botasot - 08.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i ka ftuar për sot të gjitha partitë politike të përfaqësuara në Parlament që të diskutojnë në një takim të përbashkët lidhur me caktimin e datës së zgjedhjeve të parakohshme ...

Krasniqi: Zgjedhjet në pjesën e parë të shkurtit

Koha.net - 08.10.2010

Prishtinë, 8 tetor -Takimi i presidentit në detyrë, Jakup Krasniqi, me përfaqësues të partive politike parlamentare nuk ka sjellë sot datën e mbajtjes së zgjedhjeve në Kosovë.

Vazhdojnë mospajtimet për datën e zgjedhjeve

Botasot - 08.10.2010

Takimi i ushtruesit të detyrës së presidentit Jakup Krasniqi me përfaqësuesit e partive politike nuk ka nxjerrë ndonjë të re sa i përket datës së zgjedhjeve, përveç pajtueshmërisë që të mos ketë zgjedhje të jashtëzakonshme, por zgjedhje të ...

Krasniqi: Zgjedhjet në pjesën e parë të shkurtit

Lajmetsot - 08.10.2010

Postuar me: 08 October, 2010 03:40:00 Krasniqi: Zgjedhjet në pjesën e parë të shkurtit -Takimi i presidentit në detyrë, Jakup Krasniqi, me përfaqësues të partive politike parlamentare nuk ka sjellë sot datën e mbajtjes së zgjedhjeve në ...

Krasniqi: Ftoj partitë politike të vendosim datën e zgjedhjeve

BalkanWeb - 08.10.2010

PRISHTINË- Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i ka ftuar sot të gjitha partitë politike të përfaqësuara në Parlament që të diskutojnë në një takim të përbashkët lidhur me caktimin e datës së zgjedhjeve të ...

Krasniqi: Ftoj partitë politike të vendosim datën e zgjedhjeve

Botasot - 08.10.2010

PRISHTINË- Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i ka ftuar sot të gjitha partitë politike të përfaqësuara në Parlament që të diskutojnë në një takim të përbashkët lidhur me caktimin e datës së zgjedhjeve të ...

Ende nuk ka marrëveshje për datën e zgjedhjeve në Kosovë

VOA - 08.10.2010

Në Kosovë, partitë politike nuk janë pajtuar rreth datës së zgjedhjeve të parakohshme të cilat u bënë të pashmangshme për tejkalimin e gjendjes së krijuar pas dorëheqjes së presidentit Fatmir Sejdiu.

Në pritje të zgjedhjeve

Evropaelire - 07.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka ftuar për të premten të gjitha partitë politike të përfaqësuara në Parlament që të diskutojnë në një takim të përbashkët lidhur me caktimin e datës së zgjedhjeve të ...

Krasniqi: Koalicioni, vendosin partitë

Top Channel - 07.10.2010

Presidenti i përkohëshëm i Kosovës, Jakup Krasniqi ka deklaruar se vendimin për prishjen apo vazhdimin e koalicionit qeverisës e marrin liderët e partive.

Krasniqi: President? Do ta mendoja seriozisht ofertën

BalkanWeb - 07.10.2010

TIRANE -Jakup Krasniqi, i cili ushtron detyrën e kreut të shtetit sot e gjashtë muaj në vazhdim shprehet se nëse i bëhej një ofertë për të qënë Presidenti I ardhshëm, do e mendonte seriozisht ofertën.

Në pritje të zgjedhjeve

Botasot - 07.10.2010

Partitë politike të përfaqësuara në Parlamentin e Kosovës pritet t’i paraqesin të premten, në një takim të përbashkët me ushtruesin e detyrës së presidentit Jakup Krasniqi, pikëpamjet e tyre në lidhje me organizimin e zgjedhjeve të ...

Krasniqi: Duhet të vazhdojë ky koalicion

Telegrafi - 07.10.2010

Vendimet për prishjen e koalicionit i marrin liderët e partive politike dhe organet e partive politike. Kështu është përgjigjur u.d. i presidentit të Kosovës në pyetjen nëse po i vjen fundi koalicionit PDK-LDK.

Jakup Krasniqi nesër takohet me përfaqësuesit e partive parlamentare

Koha.net - 07.10.2010

Prishtinë, 7 tetor - UD i Presidentit të Kosovës, dr. Jakup Krasniqi takoi z. Sahit Dragaj, kryetar i Partisë së Pensionistëve të Kosovës , njofton Departamenti i informacionit i Presidencës.

Krasniqi takoi kryetarin e PPK-së

Botasot - 07.10.2010

Në takim u diskutua për situatën politike të krijuar në vend. UD i Presidentit të Kosovës, dr. Jakup Krasniqi do të vazhdojë edhe ditëve në vijim takimet me përfaqësuesit e partive politike.

Sfida e Thaçit është PDK’ja

Yll Press - 07.10.2010

Hashim Thaçi nuk duhet t’i konsiderojë prurjet e reja në parti si një mjet të çastit për të mbledhur vota nga flukse të ndryshme të shoqërisë, por si një domosdoshmëri për të pasur një parti moderne dhe gjithnjë në zhvillim.

Nesër, mund të publikohet data e zgjedhjeve

Botasot - 07.10.2010

Data e zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë, mund të dihet, pas mbledhjes në mes partive politike që pritet të mbahet të premten. “Kam nesër një takim të përbashkët me të gjitha subjekte politike të përfaqësuar në Kuvendin e Kosovës.

Data e zgjedhjeve, javën tjetër?

Shekulli - 06.10.2010

Data e zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë mund të deklarohet qysh javën tjetër, paralajmëroi ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi.

Bisedimet me Serbinë, pas zgjedhjeve

Top Channel - 06.10.2010

Udhëheqësit e Kosovës deklaruan se Prishtina është politikisht e përgatitur që të hyjë në bisedime me Serbinë për çështje teknike të interesit të ndërsjellë, si dy vende të barabarta, por koha e fillimit të tyre duhet të presë përfundimin ...

Krasniqi: Në Kosovë këtë vit nuk do të ketë zgjedhje

Idividi - 06.10.2010

Prishtinë, 4 tetor 2010 (MIA) - Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Kosovës dhe kryetari i Kuvendit, Jakup Krasniqi ka bërë të ditur se të gjitha subjektet politike në vend kanë arritur marrëveshje, që zgjedhjet e përgjithshme të mos ...

Zgjedhjet mund të mbahen më 30 janar

Ina - 06.10.2010

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të mbahen më 30 janar të vitit të ardhshëm, pohon sot e përditshmja “Zëri”, duke u mbështetur në burime të afërta me dy partitë më të mëdha politike në vend, Partinë Demokratike të Kosovës dhe ...

Vazhdon debati për zgjedhjet

Evropaelire - 06.10.2010

Debati për zgjedhjet e parakohshme në Kosovë tashmë është bërë tema qendrore e diskutimeve te të gjitha partitë politike. Përderisa Lidhja Demokratike e Kosovës ka kërkuar që të bëhen disa ndryshime në ligjin për zgjedhjet, Aleanca për ...

Zgjedhjet në janar

Telegrafi - 06.10.2010

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare me gjasë do të mbahen më 30 janar të vitit të ardhshëm. Kështu kanë bërë të ditur burime të gazetës Zëri të afërta me dy partitë më të mëdha politike në vend, Partinë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjen ...

Kosova së shpejti anëtare e OKB-së

Yll Press - 06.10.2010

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi, i cili ushtron edhe detyrën e presidentit të vendit, të hënën ka shfaqur optimizmin e tij se Kosova brenda një kohë të shkurtër do të jetë anëtare e OKB-së dhe e organizmave tjerë ...

Zgjedhjet më 30 janar?

Koha.net - 06.10.2010

Prishtinë, 6 tetor - Zgjedhjet e parakohshme parlamentare me gjasë do të mbahen më 30 janar të vitit të ardhshëm, pohon sot e përditshmja “Zëri”, duke u mbështetur në burime “të afërta me dy partitë më të mëdha politike në vend, Partinë ...

Shtypi: Zgjedhjet e parakohshme më 30 Janar

BalkanWeb - 06.10.2010

PRISHTINE- Zgjedhjet e parakohshme parlamentare ka mundësi të mbahen më 30 janar të vitit të ardhshëm, pohon sot e përditshmja “Zëri”, duke u mbështetur në burime “të afërta me dy partitë më të mëdha politike në vend, Partinë Demokratike ...

Zgjedhjet e parakohshme në Kosovë më 30 janar?

Yll Press - 06.10.2010

Madje, shkruan kjo gazetë, sipas këtyre burimeve përpos dy partive më të mëdha në vend, edhe shumë parti tjera politike janë pajtuar që zgjedhjet të mbahen pikërisht në këtë ditë.

Mediat: Zgjedhjet e parakohshme më 30 janar

Botasot - 06.10.2010

Zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë pritet të zhvillohen më 30 janar të vitit të ardhshëm. Kështu pohojnë një pjesë e mediave të shkruara dhe elektronike (Zëri, Ekspres, Klan Kosova), duke u mbështetur në burimet e tyre.

Zgjedhjet më 30 janar?

Lajmetsot - 06.10.2010

Postuar me: 06 October, 2010 09:29:00 Zgjedhjet më 30 janar? Zgjedhjet e parakohshme parlamentare me gjasë do të mbahen më 30 janar të vitit të ardhshëm, pohon sot e përditshmja “Zëri”, duke u mbështetur në burime “të afërta me dy partitë ...

Zgjedhjet e reja me reforma të vogla

BBC - 05.10.2010

Grupi punues për rishikimin e ligjit për zgjedhjet thotë se nuk do të ketë kohë të mjaftueshme për të bërë ndryshime thelbësore në këtë ligj, po qe se Kosova shkon në zgjedhje të parakohshme.

Bisedimet me Serbine mund të mbahen pas zgjedhjeve

Shekulli - 05.10.2010

Udhëheqësit e Kosovës, thonë se Prishtina është politikisht e përgatitur që të hyjë në bisedime me Serbinë për çështje teknike të interesit të ndërsjellë si dy vende të barabarta, por koha e fillimit të tyre duhet të presë përfundimin e ...

Krasniqi: Bisedime pas zgjedhjeve

Evropaelire - 05.10.2010

Udhëheqësit e institucioneve kosovare theksojnë nevojën që Kosova të mos hyjë në asnjë proces të bisedimeve me shtetin serb para përfundimit të zgjedhjeve të ardhshme në vend.

Data e zgjedhjeve, javën tjetër?

Evropaelire - 05.10.2010

Data e zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë mund të kumtohet qysh javën tjetër, paralajmëroi ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi. Ai tha se do t’i vazhdojë konsultimet me partitë politike edhe gjatë kësaj jave, deri në ...

Kosovë, Javën e ardhshme shpallet data e zgjedhjeve

Alsat - 05.10.2010

Data e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, do të dihet gjatë javës së ardhshme, bëri të ditur Ushtruesi i setyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Krasniqi: Data e zgjedhjeve, javën tjetër?

Ina - 05.10.2010

Kryeparlamentari dhe ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi paralajmëroi se data e zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë mund të kumtohet qysh javën tjetër .

Krasniqi: Zgjedhjet e parakohshme, vitin tjetër

Top Channel - 05.10.2010

Kosova do t’i zhvillojë zgjedhjet e parakohshme por ato nuk do te mbahen brenda këtij viti. Kryetari i Kuvendit të Kosovës që ushtron edhe detyrën e presidentit, Jakup Krasniqi deklaroi se javen tjetër do të flitet për një datë konkrete ...

Krasniqi: jo zgjedhje të parakohshme në Kosovë këtë vit

SETimes - 05.10.2010

05/10/2010 PRISHTINE, Kosovë -- Presidenti i përkohshëm Jakup Krasniqi tha të hënën (4 tetor) se nuk do të ketë zgjedhje të parakohëshme këtë vit.

Gjatë këtij viti s’do të ketë zgjedhje të parakohshme

Botasot - 05.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi deklaroi se data e mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme në Kosovë do të shpallet së shpejti.

Reforma sipërfaqësore për zgjedhjet

Telegrafi - 05.10.2010

Në zgjedhjet e parakohshme do të shkohet me reforma sipërfaqësore. Rregullat do të jenë pothuajse të njëjta me ato të vitit 2007. Kosova do të jetë një zonë zgjedhore dhe pragu mbetet 5 për qind.

Krasniqi: Data e zgjedhjeve këtë javë

Botasot - 05.10.2010

Kryetari i Kuvendit të Republikës, Jakup Krasniqi tha se data e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare do të caktohet këtë javë, ose më së largu javën që vjen, pas zhvillimit të raundit të dytë të konsultimit me partitë parlamentare dhe ...

Bisedimet me Serbinë, pas zgjedhjeve

Koha.net - 05.10.2010

Prishtinë, 5 tetor - Udhëheqësit e institucioneve kosovare theksojnë nevojën që Kosova të mos hyjë në asnjë proces të bisedimeve me shtetin serb para përfundimit të zgjedhjeve të ardhshme në vend.

Krasniqi: Javën tjetër dihet dita e zgjedhjeve

Koha.net - 05.10.2010

Prishtinë, 5 tetor - Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, ka deklaruar se data e zgjedhjeve mund të dihet javën e ardhshme.

Kosova javën e ardhshme do të shpallë datën e zgjedhjeve

Yll Press - 05.10.2010

“Unë kam kërkuar një informim nga KQZ-ja, që të m’i japë afatet që duhen pas ditës zgjedhore, për të qenë në afatin kohor të zgjedhjes së institucioneve që dalin nga zgjedhjet e lira.

Krasniqi takoi kryetarin e Lëvizjes për Bashkim

Koha.net - 05.10.2010

Prishtinë, 5 tetor - Ushtruesi i detyrës së Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Jakup Krasniqi, në kuadër të konsultimeve me subjektet parlamentare dhe joparlamentare të vendit, takoi sot kryetarin e Lëvizjes për Bashkim, z.

UD i Presidentit të Kosovës takoi kryetarin e Lëvizjes për Bashkim

Botasot - 05.10.2010

Ushtruesi i detyrës së Presidentit të Republikës së Kosovës, dr. Jakup Krasniqi, në kuadër të konsultimeve me subjektet parlamentare dhe joparlamentare të vendit, takoi sot kryetarin e Lëvizjes për Bashkim, Avni Klinaku.

Krasniqi: Bisedimet me Serbinë pas zgjedhjeve në Kosovë

VOA - 05.10.2010

Udhëheqësit e Kosovës, thonë se Prishtina është politikisht e përgatitur që të hyjë në bisedime me Serbinë për çështje teknike të interesit të ndërsjellë si dy vende të barabarta, por koha e fillimit të tyre duhet të presë përfundimin e ...

Krasniqi: Dialogu pas zgjedhjeve në Kosovë

Yll Press - 05.10.2010

Kryetari i Parlamentit të Kosovës, njëherësh edhe ushtrues i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, tha se “do të ishte në interes edhe të politikës edhe të atyre që duhet t’i mbikëqyrin bisedimet, që ato të zhvillohen kur ...

Krasniqi: Bisedimet me Serbinë pas zgjedhjeve në Kosovë

Botasot - 05.10.2010

Udhëheqësit e Kosovës, thonë se Prishtina është politikisht e përgatitur që të hyjë në bisedime me Serbinë për çështje teknike të interesit të ndërsjellë si dy vende të barabarta, por koha e fillimit të tyre duhet të presë përfundimin e ...

Bisedime LDK-PDK për zgjedhjet

BBC - 04.10.2010

Të dy udhëheqësit partiakë do të duhej, që në takimin e dytë të përbashkët, të arrinin një pajtueshmëri rreth kohës së mbajtjes së zgjedhjeve, për t’i dhënë fund krizës politike që ka shkaktuar dorëheqja e presidentit pas vendimit të ...

Bisedime LDK-PDK për zgjedhjet

24 orë - 04.10.2010

Takimi Sejdiu-Thaçi pritet të zhvillohet këtë fillimjavë për një zgjidhje për zgjedhjet e parakohshme në ...

Krasniqi: Zgjedhjet, jo brenda 2010

Top Channel - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi deklaron se partitë politike në Kosovë kanë rënë dakord që zgjedhjet e parakohshme të mos mbahen brenda vitit.

Krasniqi takon Thaçin: Zgjedhjet nuk mbahen brenda këtij viti

LajmiFundit - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi është takuar të hënën me kryeministrin Hashim Thaçi, ndërkaq temë diskutimi kanë qenë zhvillimet e fundit në vend.

Jakup Krasniqi: Partitë kundër zgjedhjeve këtë vit

Lajm - 04.10.2010

Të gjitha partitë politike janë kundër mbajtjes së zgjedhjeve të parakohshme brenda këtij viti. Këtë e ka konfirmuar ushtruesi i detyrës së presidentit të vendit, Jakup Krasniqi, i cili ka bërë të ditur se do të vazhdojnë edhe më tej ...

Krasniqi: Askush nuk përkrah zgjedhjet gjatë këtij viti

Evropaelire - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, deklaroi sot se data e zgjedhjeve të parakohshme do të shpallet së shpejti. Ai tha se ka një akordim të plotë që zgjedhjet të mos mbahen këtë vit, por brenda një afati kohor që ...

Krasniqi: S`ka zgjedhje gjatë këtij viti në Kosovë

Ina - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit në Kosovë, Jakup Krasniqi deklaroi sot se nuk do të mbahen zgjedhjet e parakohshme gjatë këtij viti. Ai këtë vendim e ka kumtuar pas konsultimeve që ka zhvilluar me partitë politike në Kosovë.

Krasniqi, së shpejti data e mbajtjes së zgjedhjeve

Alsat - 04.10.2010

Ushtruesi i Detyrës së Presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi, tha se shumë shpejtë do të caktohet data e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në vend.

Partia e Drejtësisë kërkon zgjedhje të parakohshme

Paragrafi - 04.10.2010

Partia e Drejtësisë paralajmëron kthimin e statusit të saj parlamentar dhe në këtë drejtim kërkon përcaktimin sa më të shpejtë të datës së zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në funksion të organizimit sa më të mirë të tyre.

U.D i Presidentit të Kosovës takoi kryeministrin Thaçi

Paragrafi - 04.10.2010

U.D i Presidentit të Republikës së Kosovës Dr. Jakup Krasniqi, priti sot në takim të rregullt Kryeministrin e Qeverisë së Republikës së Kosovës z. Hashim Thaçi.

Krasniqi: Pres Gjykatën Kushtetuese

Top Channel - 04.10.2010

"Nëse unë jam sulmuar se kam mbajtur të dy postet, e njëjta gjë është edhe për zotin Krasniqi për të cilin unë kam shumë respekt, por ai sot është ushtrues i detyres se presidentit te vendit dhe sekretari i përgjithshem i PDK-së".

Opozita: Përgatitjet, pastaj zgjedhjet

Koha.net - 04.10.2010

Prishtinë, 4 tetor - Ndonëse Komisioni Qendror i Zgjedhjeve por edhe PDK-ja, janë deklaruar se janë të përgatitura mirë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme, partitë opozitare, sipas RTK-së, thonë se megjithatë ka edhe një varg ...

Opozita kërkon plotësimin e kushteve për zgjedhje

Botasot - 04.10.2010

Ndonëse Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) por edhe PDK-ja, janë deklaruar se janë të përgatitura mirë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme, partitë opozitare thonë se megjithatë ka edhe një varg çështjesh që duhet kryer para ...

Opozita kërkon plotësimin e kushteve për zgjedhje

Yll Press - 04.10.2010

Ndonëse Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) por edhe PDK-ja, janë deklaruar se janë të përgatitura mirë për mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme, partitë opozitare thonë se megjithatë ka edhe një varg çështjesh që duhet kryer para ...

Krasniqi: Nuk do të ketë zgjedhje këtë vit

Koha.net - 04.10.2010

Prishtinë, 4 tetor - Nuk do të ketë zgjedhje këtë vit. Presidenti në detyrë, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha partitë politike janë pajtuar që të mos mbahen zgjedhjet këtë vit, por brenda një afati optimal të paraparë edhe me ...

Bisedime për zgjedhjet

Telegrafi - 04.10.2010

Bisedimet mes udhëheqësve të Partisë Demokratike të Kosovës dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës priten edhe në fillim javë. Të dy udhëheqësit partiakë do të duhej, që në takimin e dytë të përbashkët, të arrinin një pajtueshmëri rreth kohës ...

Nuk do të ketë zgjedhje këtë vit

Telegrafi - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi ka bërë të ditur se të gjitha subjektet politike në vend kanë rënë në ujdi që të mos mbahen zgjedhjet nacionale këtë vit, por brenda një afati optimal të paraparë edhe me Kushtetutë.

Takohen Krasniqi e Thaçi

Telegrafi - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi u takua të hënën me kryeministrin Hashim Thaçi, ndërkaq temë diskutimi kanë qenë zhvillimet e fundit në vend.

Krasniqi takon Thacin: Zgjedhjet jo në 2010

BalkanWeb - 04.10.2010

PRISHTINE- Presidenti në detyrë Jakup Krasniqi deklaron se se të gjitha subjektet politike në vend kanë rënë dakord që zgjedhjet parlamentare të mos mbahen këtë vit, por brenda një afati optimal të paraparë edhe me Kushtetutë.

Krasniqi e Thaçi biseduan për koordinimin e punës së institucioneve

Koha.net - 04.10.2010

Prishtinë, 4 tetor - U.D i Presidentit të Republikës së Kosovës Dr. Jakup Krasniqi, priti sot në takim të rregullt kryeministrin e Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi.

Krasniqi: Zgjedhjet, jo brenda 2010

Botasot - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit, Jakup Krasniqi deklaron se partitë politike në Kosovë kanë rënë dakord që zgjedhjet e parakohshme të mos mbahen brenda vitit.

Bisedime LDK-PDK për zgjedhjet

Botasot - 04.10.2010

Takimi, që shënon vazhdimin e këshillimeve ndërmjet partnerëve në koalicionin qeverisës, pritet që të përafrojë qëndrimet e udhëheqësve politikë, marrëdhëniet e të cilëve janë ftohur në javën e fundit.

Takohen Krasniqi dhe Thaçi: Zgjedhjet, jo brenda 2010

Yll Press - 04.10.2010

Edhe kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka folur për institucione te qendrueshme. Ai ka pranuar se pas dorëheqjes së Sejdiut është krijuar një situatë e re.

Krasniqi e Thaçi biseduan për koordinimin e punës së institucioneve

Botasot - 04.10.2010

Sipas një njoftimi të presidencës krerët e shtetit biseduan për funksionalizimin sa më të mirë të institucioneve të Republikës së Kosovës, për proceset e ardhshme politike dhe koordinimin institucional ndërmjet presidencës, Kuvendit dhe ...

Krasniqi priti një grup studentësh amerikanë

Botasot - 04.10.2010

Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Jakup Krasniqi, i cili ushtron edhe detyrën e presidentit të vendit, ka pritur sot një grup studentësh nga universitete të ndryshme amerikane që aktualisht vazhdojnë studimet në Kopenhagë të ...

Krasniqi: Nuk do të ketë zgjedhje këtë vit

Yll Press - 04.10.2010

Nuk do të ketë zgjedhje këtë vit. Presidenti në detyrë, Jakup Krasniqi, ka thënë se të gjitha partitë politike janë pajtuar që të mos mbahen zgjedhjet këtë vit, por brenda një afati optimal të paraparë edhe me kushtetutë, raporton KTV.

Zgjedhjet në Kosovë në fillim të vitit 2011 – vazhdojnë debatet për datën

VOA - 04.10.2010

Ushtruesi i detyrës së presidentit të Kosovës, Jakup Krasniqi tha se partitë politike nuk janë pajtuar që zgjedhjet e parakohshme të mbahen brenda këtij viti dhe tani janë në vijim i sipër këshillimet për kohën se kur do të mbahen ato.