TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Liria e fjalës në shënjestër të qeverisë

Evropaelire - 16.01.2011

Gazetarët e disa mediave në Maqedoni thonë se fjala e lirë në këtë vend vazhdon të jetë në shënjestër të pushtetit, i cili synon kontrollin e punës së tyre.

Maqedoni: Liria e fjalës në shënjestër të qeverisë

Shqipmedia - 16.01.2011

Gazetarët e disa mediave në Maqedoni thonë se fjala e lirë në këtë vend vazhdon të jetë në shënjestër të pushtetit, i cili synon kontrollin e punës së tyre.

Liria e fjalës në shënjestër të qeverisë

Botasot - 16.01.2011

Gazetaria në Maqedoni thuhet se vazhdon të veprojë nën presionin gjithnjë e më të shtuar të partive politike, varësisht pozicionit të tyre. Por, presionet bëhen në veçanti nga pushteti, i cili edhe përdor të gjithë mekanizmat e mundshëm ...

Burgu në kërkim të “informatorëve” për Ramkovskin

Koha e Re - 14.01.2011

Kuptuam se burgu akoma vlon si dhe merren në pyetje të gjithë rojtarët përderisa ata që janë sjellë mirë më pronarin e televizionit A1 kanë marrë edhe dënime Pronari i Televizionit A1, Velija Ramkovski dhe trembëdhjetë të burgosurit e ...

Ramkovska: Nëse jeni keq, ngritni zërin!

Koha e Re - 13.01.2011

Nëse jeni keq, ngriheni zërin dhe tregojeni atë, t’ju dëgjoj pushteti, u rekomandoi banorëve të Llabunishtës, Mazez Ramkovska, bashkëshortja e pronarit të Televizionit A1, Velija Ramkovski, e cila në mungesën e tij, e vizitoi këtë fshat të ...

Policia kishte incizuar në peshkim Ramkovskin

Zhurnal - 13.01.2011

Shkup, 13 janar – Në tenis, peshkim apo në mjek. Këto janë disa nga vendet, ku policia kishte incizuar pronarin e televizionit “A1”, Velija Ramkovski, dhe 13 të dyshuarit tjerë nga rasti “Rrjeta”, duke tentuar të mbledh argumente për ...

Gazetarë nga Televizioni A1 para gjykatësit hetues për rastin "Pezhishkë"

Idividi - 12.01.2011

Shkup, 11 janar 2011 (MIA) - Gazetarë të Televizionit A1 sot u paraqitën para prokurorit publik dhe para gjykatësit hetues në Gjykatën Themelore Shkup 1, ku u përgjigjën në pyetjet për aksionin policor "Pezhishkë".

Kulminon revolti i duhanprodhuesve

Koha e Re - 12.01.2011

Banorët e Cërnilishtes shprehën revoltë të skajshme ndaj partisë shqiptare në pushtet BDI-së, pasi që asnjë funksionar i BDI-së nuk i kishte vizituar.

Gazetarët para gjykatës

Koha e Re - 12.01.2011

Të punësuarit në këtë medium që janë propozuar si dëshmitarë, marrjen në pyetje e kanë kuptuar si presion psikologjik me qëllim që të heshtet A1 Disa gazetarë dhe të punësuar në Televizionin A1, të martën kanë dëshmuar për rastin “Rrjeti i ...

Vazhdon presioni policor ndaj gazetarëve

Koha e Re - 11.01.2011

Përderisa dhjetëra inspektorë të punës i legjitimuan gazetarët në redaksinë, para godinës numër 60 në rrugën “Pero Nakov”, ku janë të vendosura mediumet, u parkuan disa kombe policore nga të cilët pesëmbëdhjetë prej tyre ishin alfa të ...

Gazetarët e TV A1, dëshmuan në gjykatë për rastin “rrjeti i merimangës”

Alsat - 11.01.2011

Tetë persona, prej të cilëve katër gazetarë dhe redaktorë të TV A1, sot si dëshmitarë u morën në pyetje para gjykatësit hetues dhe prokurorit publik, për rastin “rrjeti i merimangës”.

Gazetarë e TV A1, para gjykatësit hetues për rastin "Pezhishkë"

Zhurnal - 11.01.2011

Shkup, 11 janar 2011 - Gazetarë të Televizionit A1 sot u paraqitën para prokurorit publik dhe para gjykatësit hetues në Gjykatën Themelore Shkup 1, ku u përgjigjën në pyetjet për aksionin policor "Pezhishkë".

Inspektorët "vërshojnë" sërish televizionin "A1"

Zhurnal - 10.01.2011

Shkup, 10 janar - Inspektorë të shumtë të Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP) dhe nga Inspeksioni i Punës, kanë hyrë sot sërish në objektin e stacionuar në rrugën “Pero Nakov”, pa numër, ku janë të vendosur televizioni “A1” dhe disa ...

Inspektoratet sot kontrolle në hapësirat e TV A1

Ina - 10.01.2011

Inspektorët e Punës dhe Drejtorisë së të Ardhurave Publike (DAP) sërish po kryejnë kontrolle sot në kompanitë që gjendjet në hapësirat e TV A1 në Shkup.

Inspektime në ndërmarrjet e pronarit të A1

Shqipmedia - 10.01.2011

Shkup – Inspektorë të Drejtorisë për të Ardhura Publike dhe Inspektorati i punës në objektin në rrugën “Pero Nakov” në të cilën gjendet televizioni A1 dhe disa firma tjera.