TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Raporti i DASH, Avokati i Popullit: Analizë e thelluar dhe reale

Albeu.com - 21.04.2013

Artikull i sponsorizuar: Vodafone Red për klientët me kontratë: revolucion në tregun shqiptar të komunikimeve elektronike Avokati i Popullit e vlerëson raportin e DASH si një dokument shumë të rëndësishëm në fushën e mbrojtjes të të ...

Totozani: Raporti i DASH, plan pune për institucionin tonë

LajmiFundit - 21.04.2013

Avokati i Popullit ka komentuar sot raportin e publikuar pak ditë më parë nga Departamenti Amerikan i Shtetit. Në një deklaratë për median, ky institucion konmstaton se raporti është document shumë i rëndësishëm dhe se përbën një analizë ...

Analistët: Raporti i DASH-it, pasqyrë reale për vendin

Alsat - 21.04.2013

Raporti kritik i Departamentit Amerikan të Shtetit është pasqyrë reale për gjendjen e lirive dhe të drejtave të njeriut në Maqedoni. Kështu vlerësojnë analistët duke komentuar fjalorin kritikat direkte të Departamentit të Shtetit drejtuar ...

Raporti i DASH, kritika të ashpra Maqedonisë

Botasot - 21.04.2013

Departamenti i Shtetit Amerikan ka drejtuar kritika të ashpra ndaj Maqedonisë në Raportin për të drejtat e njeriut për vitin 2012. Në pjesën e të drejtave politike, Departamenti ka kritikuar partitë në pushtet për miratimin jodemokratik të ...

Totozani: Raporti i DASH-it pasqyron me realizëm problemet në Shqipëri

Ora news - 21.04.2013

Avokatit i Popullit i ka cilësuar si mjaft të rëndësishme problematikat e ngritura nga raporti i DASH duke theksuar se ato do të jenë prioritet dhe program pune për këtë institucion.

DASH: Të drejtat e njeriut në Shqipëri shkelen, Avokati i Popullit: Analiza e thelluar dhe reale

BalkanWeb - 21.04.2013

TIRANË- Avokati i Popullit e vlerëson raportin e DASH si një dokument shumë të rëndësishëm në fushën e mbrojtjes të të drejtave dhe lirive të njeriut.

Avokatit të Popullit vlerëson raportin e DASH

Panorama - 21.04.2013

TIRANE- Institucioni i Avokatit të Popullit ka vlerësuar raportin e fundit të Departamentit Amerikan të Shtetit mbi situatën e të drejtave të njeriut në Shqipëri, duke e cilësuar atë një vlerësim real të gjendjes së këtyre të drejtave.

Raporti i DASH, kritika të ashpra Maqedonisë

Express - 21.04.2013

Departamenti i Shtetit Amerikan ka drejtuar kritika të ashpra ndaj Maqedonisë në Raportin për të drejtat e njeriut për vitin 2012. Në pjesën e të drejtave politike, Departamenti ka kritikuar partitë në pushtet për miratimin jodemokratik të ...

Raporti i DASH, Totozani: I thelluar dhe real

AlbanianScreen - 21.04.2013

Tiranë - Institucioni i Avokatit të Popullit ka vlerësuar raportin e fundit të Departamentit Amerikan të Shtetit mbi situatën e të drejtave të njeriut në Shqipëri, duke e cilësuar atë një vlerësim real të gjendjes së këtyre të drejtave.

DASH: Korrupsioni në të gjitha qelizat e shoqërisë

Gazeta Start - 20.04.2013

Uashington - Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Gjendjen e të Drejtave të Njeriut nëpër botë gjatë vitit 2012. Për Shqipërinë raporti thekson se korrupsioni në të gjitha degët e qeverisë dhe veçanërisht në sistemin ...

DASH : Korrupsioni ne te gjitha deget e qeverise mbetet problem serioz

24 orë - 20.04.2013

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Gjendjen e të Drejtave të Njeriut nëpër botë gjatë vitit 2012. Për Shqipërinë raporti thekson se korrupsioni në të gjitha degët e qeverisë dhe veçanërisht në sistemin gjyqësor mbetet ...

Raporti i DASH kritika për Maqedoninë

Ina - 20.04.2013

Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH) ka publikuar raportin për të drejtat e njeriut për 2012, ku janë nënvizuar një varg kritikash për Maqedoninë.

Raporti i DASH: Sistemi gjyqësor i korruptuar

Albeu.com - 20.04.2013

Artikull i sponsorizuar: Vodafone Red për klientët me kontratë: revolucion në tregun shqiptar të komunikimeve elektronike Korrupsioni në të gjitha degët e qeverisë dhe veçanërisht në sistemin gjyqësor mbetet një problem serioz për ...

Dash “fshikullon” qeverinë: Institucionet thellësisht partiake, KQZ tërësisht e politizuar

Lajmeshqip - 20.04.2013

Tiranë – “Korrupsioni i përhapur në të gjitha hallkat e qeverisë, dhe veçanërisht në sistemin juridik, mbetet një problem serioz në Shqipëri”. Departamenti amerikan i Shtetit ka publikuar raportin për të drejtat e njeriut, për vitin 2012 ...

Raporti i DASH, lum kritikash për Maqedoninë

Albeu.com - 20.04.2013

Artikull i sponsorizuar: Vodafone Red për klientët me kontratë: revolucion në tregun shqiptar të komunikimeve elektronike Departamenti Amerikan i Shtetit (DASH) ka publikuar raportin për të drejtat e njeriut për 2012, ku janë nënvizuar një ...

Raporti i DASH, kritika të ashpra Maqedonisë

Alsat - 20.04.2013

Departamenti i Shtetit Amerikan ka drejtuar kritika të ashpra ndaj Maqedonisë në Raportin për të drejtat e njeriut për vitin 2012. Në pjesën e të drejtave politike, Departamenti ka kritikuar partitë në pushtet për miratimin jodemokratik të ...

DASH: Problemet më të mëdha - pengesat në rrugë në veri të Kosovës

Evropaelire - 20.04.2013

Në raportin më të ri të Departamentit Amerikan të Shtetit (DASH) për të drejtat e njeriut në vitin 2012, është përfshirë edhe Kosova. Në raportin prej 35 faqesh për Kosovën, theksohet se “problemet më të rëndësishme për të drejtat e ...

Raporti i DASH, kritika të ashpra Maqedonisë

Shqipmedia - 20.04.2013

Departamenti i Shtetit Amerikan ka drejtuar kritika të ashpra ndaj Maqedonisë në Raportin për të drejtat e njeriut për vitin 2012. Në pjesën e të drejtave politike, Departamenti ka kritikuar partitë në pushtet për miratimin jodemokratik të ...

SHBA kritikon Shqipërinë: Qeveria e korruptuar. KQZ partiake

Ora news - 20.04.2013

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kritikojnë Shqipërinë për shkeljen e të drejtave të Njeriut, korrupsion të thellë, si dhe për politizimin e KQZ-së. “Në Shqipëri, korrupsion në të gjitha degët e qeverisjes.

SHBA: KQZ partiake, minoi të drejtat e qytetarëve

Panorama - 20.04.2013

Departamenti Amerikan i Shtetit ka publikuar dje Raportin Vjetor Për të Drejtat e Njeriut në Shqipëri, ku theksohet se Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është një institucion thellësisht partiak që minoi besimin e qytetarëve.

Raporti i DASH, kritika të ashpra Maqedonisë

StrugaSot - 20.04.2013

Departamenti i Shtetit Amerikan ka drejtuar kritika të ashpra ndaj Maqedonisë në Raportin për të drejtat e njeriut për vitin 2012. Në pjesën e të drejtave politike, Departamenti ka kritikuar partitë në pushtet për miratimin jodemokratik të ...

DASH: Problematik bllokimi i rrugëve në veri

AlbanianScreen - 20.04.2013

New York - Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Gjendjen e të Drejtave të Njeriut nëpër botë gjatë vitit 2012. Në seksionin për Kosovën raporti përfshin ndër problement më të rëndësishme të të drejtave të njeriut ngritjen ...

ShBA: Qeveri thellësisht e korruptuar. KQZ e politizuar. Rama: Kjo qeveri është një trup kombëtar

Shekulli - 19.04.2013

SHBA- Shtetet e Bashkuara fshikullojnë fort, Shqipërinë për shkeljen e të drejtave të njeriut, korrupsionin e thellë, vrasjet politike, KQZ-në thellësisht politike etj.

SHBA paralajmëron Berishën si në ’96: Qeveria e korruptuar në çdo qelizë, gjykatat të kapitulluara, institucionet në ...

SOT - 20.04.2013

Ndërsa KQZ është kthyer në mollë sherri mes SHBA dhe Sali Berishës, Departamenti Amerikan i Shtetit përvëlon dhe fundos qeverinë shqiptare. Shteti më i fuqishëm i planetit konstaton se qeveria e Sali Berishës është e korruptuar në çdo ...

Raporti i DASH: Partia Demokratike zgjeroi pushtetin, cënoi pavarësinë e institucioneve

LajmiFundit - 19.04.2013

Departamenti Amerikan i Shtetit publikoi raportin për vitin 2012 ku shprehet shqetësimi më i madh tek sistemi i drejtësisë dhe pavarësia e tij në Shqipëri.

DASH fshikullon qeverinë

Top Channel - 19.04.2013

“Korrupsioni i përhapur në të gjitha hallkat e qeverisë, dhe veçanërisht në sistemin juridik, mbetet një problem serioz në Shqipëri”. Departamenti amerikan i Shtetit ka publikuar raportin për të drejtat e njeriut, për vitin 2012 në të ...

DASH: Qeveria e korruptuar. KQZ partiake minoi besimin e qytetarit për zgjedhje

BalkanWeb - 19.04.2013

TIRANE -Në Shqipëri, korrupsion në të gjitha degët e qeverisjes. Lufta kundër korrupsionit ngeci sepse partitë u fokusuan tek zgjedhjet, ndërsa zyrtarë dhe politikanë i shpëtuan ndjekjes penale sepse mbroheshin me imunitet.

DASH: Gjendja e të drejtave të njeriut në Shqipëri

VOA - 19.04.2013

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Gjendjen e të Drejtave të Njeriut nëpër botë gjatë vitit 2012. Për Shqipërinë raporti thekson se korrupsioni në të gjitha degët e qeverisë dhe veçanërisht në sistemin gjyqësor mbetet ...

DASH: Raporti i të drejtave të njeriut në Kosovë

VOA - 19.04.2013

Departamenti amerikan i Shtetit publikoi Raportin për Gjendjen e të Drejtave të Njeriut nëpër botë gjatë vitit 2012. Për Kosovën, raporti përfshin ndër problement më të rëndësishme të të drejtave të njeriut ngritjen e bllokimeve rrugore në ...

Raporti i DASH, Rama: Flakërimë syve të pushtetit të korruptuar

BalkanWeb - 19.04.2013

TIRANE - Kryetari i Partisë Socialiste, Edi Rama reagoi në rrjetin social “Facebook” pas publikimit të raportit të Departamentit Amerikan të Shtetit mbi të drejtat e njeriut.

Raporti i DASH: KQZ thellësisht partiake, minoi besimin e qytetarëve

AlbanianScreen - 19.04.2013

New York - Departamenti amerikan i Shtetit vlerëson në Raportin e tij për Gjendjen e të Drejtave të Njeriut gjatë vitit 2012 në seksionin për Shqipërinë, se korrupsioni në të gjitha degët e qeverisë dhe veçanërisht në sistemin gjyqësor ...