TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Presidenti Ivanov për vizitë në MPJ

Idividi - 18.01.2013

Shkup, 18 janar 2013 (MIA) - Presidenti Gjorge Ivanov sot do ta vizitojë Ministrinë e Punëve të Jashtme ku do të realizojë takim me ministrin Nikolla Poposkin dhe me drejtorët politikë në ministri.

Presidenti për "kontroll" në MPJ

Albeu.com - 18.01.2013

Presidenti për "kontroll" në MPJ Presidenti Gjorge Ivanov sot do ta vizitojë Ministrinë e Punëve të Jashtme ku do të realizojë takim me ministrin Nikolla Poposkin dhe me drejtorët politikë në ministri.

Ivanov: Nuk ka nevojë për takim të liderëve, problemet të zgjidhen në institucionet

Idividi - 18.01.2013

Shkup, 18 janar 2013 (MIA) - Nuk ka nevojë për takim të liderëve për tejkalimin e krizës në vend. Kjo duhet të zgjidhet në institucionet e sistemit, konsideron presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov.

Presidenti Ivanov e vizitoi MPJ-në

Idividi - 18.01.2013

Shkup, 18 janar 2013 (MIA) - Presidenca me Procesin e Bashkëpunimit në Evropën Juglindore (PBEJL) dhe përgatitjet rreth Forumit për dialog midis civilizimeve, organizator i të cilit sivjet është Maqedonia, ishin tema të vizitës së sotme të ...

Ivanov: Jemi të hapur për dialog me Bullgarinë për të gjitha çështjet

Idividi - 18.01.2013

Shkup, 18 janar 2013 (MIA) - Maqedonia është e gatshme të bisedojë çdoherë dhe për çdo çështje të cilën Bullgaria fqinje e konsideron për të hapur, deklaroi sot presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov.

Gjorge Ivanov, nuk duhet takim liderësh, problemet zgjidhen në mënyrë institucionale

Portalb - 18.01.2013

Nuk ka nevojë për takim të liderëve për tejkalimin e krizës në vend. Kjo duhet të zgjidhet në institucionet e sistemit, konsideron presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov.

Ivanov nuk sheh arsye për ‘takim liderësh’

Alsat - 18.01.2013

Presidenti Ivanov nuk e sheh të arsyeshme që të organizoj takim liderësh në përpjekje për të zgjidhur ngërçit politik në vend. Sipas tij problemet duhet të zgjidhen atje ku ndodhin dhe jo jashtë institucioneve.

Kriza politike, Ivanov: S'ka nevojë për takim liderësh

Albeu.com - 18.01.2013

Kriza politike, Ivanov: S'ka nevojë për takim liderësh Presidenti Ivanov nuk e sheh të arsyeshme që të organizoj takim liderësh në përpjekje për të zgjidhur ngërçit politik në vend.

Ivanov: Nuk ka nevojë për takim liderësh

Lajm - 18.01.2013

Nuk ka nevojë për takim liderësh për tejkalimin e krizës politike, sepse ajo duhet të zgjidhet në institucionet e sistemit, ka vlerësuar presidenti i Maqedonisë, Gjorge Ivanov, duke komentuar zhvillimet e fundit politike.

Ivanov, optimist për zgjedhjet lokale

Top Channel - 18.01.2013

Presidenti maqedonas Gjorgje Ivanov është optimist së nuk do arrihet deri tek bojkotimi i zgjedhjeve lokale të marsit nga ana e opozitës maqedonase.

Ivanov nuk e sheh të nevojshëm takimin e liderëve

Albeu.com - 18.01.2013

Ivanov nuk e sheh të nevojshëm takimin e liderëve Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorgje Ivanov ka deklaruar so se nuk e sheh të nevojshëm një takim të liderëve për tejkalimin e krizës në vend.

Ivanov: Nuk ka nevojë për takim të liderëve, problemet të zgjidhen në institucionet

Yll Press - 18.01.2013

Duke u përgjigjur në pyetjen e gazetarëve, ai theksoi se Maqedonia është e gatshme për organizimin e zgjedhjet lokale korrekte dhe demokratike. - Nuk ka nevojë për takim të liderëve për tejkalimin e krizës në vend.

Ivanov: Nuk ka nevojë për takim të liderëve, problemet të zgjidhen në institucionet

Botasot - 18.01.2013

Nuk ka nevojë për takim të liderëve për tejkalimin e krizës në vend. Kjo duhet të zgjidhet në institucionet e sistemit, konsideron presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov.

Ivanoviq: Nuk ka shkëputje të veriut nga Kosova

Albeu.com - 17.01.2013

Ivanoviq: Nuk ka shkëputje të veriut nga Kosova Nuk ka shkëputje të veriut nga Kosova , por nuk ka as shkëputje të Kosovës nga Serbia . Kështu është shprehur në një deklaratë kandidati për oficer ndërlidhës i Serbisë për Kosovën Oliver ...

Ivanovic: S'ka shkëputje të veriut nga Kosova, por as të Kosovës nga Serbia!

Lajm - 17.01.2013

Oliver Ivanovic, kandidati më serioz për zyrtar ndërlidhës i Serbisë për Kosovë, ka vlerësuar se me veriun e Kosovës askush nuk do të mund të administrojë nga Prishtina dhe se shikuar sistematikisht, veriu i Kosovë gjithmonë do të jetë ...

Ivanoviq: Nuk ka shkëputje të veriut nga Kosova, por as të Kosovës nga Serbia!

Koha.net - 17.01.2013

Mitrovicë, 17 janar – Oliver Ivanoviq, kandidati më serioz për oficer ndërlidhës i Serbisë për Kosovë, ka vlerësuar se me veriun Kosovës askush nuk do të mund të administrojë nga Prishtina dhe se shikuar sistematikisht, veriu i Kosovë ...

Ivanovic: Nuk ka shkëputje të veriut nga Kosova, por as të Kosovës nga Serbia!

Telegrafi - 17.01.2013

Oliver Ivanovic, kandidati më serioz për zyrtar ndërlidhës i Serbisë për Kosovë, ka vlerësuar se me veriun e Kosovës askush nuk do të mund të administrojë nga Prishtina dhe se shikuar sistematikisht, veriu i Kosovë gjithmonë do të jetë ...

Ivanov: Besoj se me angazhim nga të dyja palët këtë vit mund të gjendet zgjidhje për emrin

Idividi - 14.01.2013

Berovë, 11 janar 2013 (MIA) - Maqedoninë këtë vit e presin detyra serioze realizimi i të cilave duhet të sigurojë mirëqenie, respektim të të drejtave të njeriut dhe ardhmëri evropiane dhe euroatlantike për qytetarët e Maqedonisë.

Sfidat të kalohen me mjete demokratike

Lajm - 14.01.2013

Maqedoninë këtë vit e presin detyra serioze realizimi i të cilave duhet të sigurojë mirëqenie, respektim të të drejtave të njeriut dhe ardhmëri evropiane dhe euroatlantike për qytetarët e Maqedonisë.