TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Shkup, familjet shqiptare largohen nga Radishani

Gazeta Start - 17.04.2012

Shkup - Familjet shqiptare prej mbrëmë janë larguar plotësisht nga lagjja Radishan e Shkupit, për shkak të pasigurisë. Banorët janë vendosur tek të afërmit e tyre në lagjet e Shkupit dhe qytetet e tjera, deri në qetësimin e situatës, bën ...

Familjet shqiptare largohen nga Radishani

Ina - 17.04.2012

Familjet shqiptare prej mbrëmë janë larguar plotësisht nga lagja Radishan e Shkupit, për shkak të pasigurisë. Banorët janë vendosur tek të afërmit e tyre në lagjet e Shkupit dhe qytetet e tjera, deri në qetësimin e situatës.

Natë e tensionuar në Shkup

24 orë - 17.04.2012

Një objekt i një pronari shqiptar në lagjen Radishan të Shkupit është djegur mbrëmë nga grupet maqedonase, që mbrëmë sërish kanë bllokuar rrugët.

100 shqiptarë kanë lëshuar Radishanin

Lajm - 17.04.2012

Edhe pse nuk ka gjendje lufte, shqiptarët e Radishanit po përjetojnë fatin e refugjatëve. Rreth njëqind banorë shqiptarë të kësaj lagje, kryesisht fëmijë, gra dhe pleq kanë lëshuar shtëpitë e tyre dhe janë strehuar në pjesë tjera të ...

Shkup: 100 shqiptarë kanë lëshuar Radishanin

Shqipmedia - 17.04.2012

Edhe pse nuk ka gjendje lufte, shqiptarët e Radishanit po përjetojnë fatin e refugjatëve. Rreth njëqind banorë shqiptarë të kësaj lagje, kryesisht fëmijë, gra dhe pleq kanë lëshuar shtëpitë e tyre dhe janë strehuar në pjesë tjera të ...

Pasiguria, familjet shqiptare në Shkup braktisin shtëpitë

Lajmeshqip - 17.04.2012

Shkup- Disa familja shqiptare që jetojnë në dalje të lagjes Radishan të Shkupit, e dominuar nga popullësia maqedonase dhe serbe, janë larguar mbrëmë nga banesat e tyre për shkak të pasigurisë.

Radishan, shqiptarët braktisin shtëpitë

Top Channel - 17.04.2012

Rreth njëqind banorë shqiptarë të fshatit Radishan në afërsi të Shkupit kane braktisur banesat e tyre nga presioni i maqedonasve qe ka ardhur ne rritje pas vrasjes se pesefishte te javes se shkuar.

Maqedoni, familjet shqiptare largohen nga Radishani

Ora news - 17.04.2012

Familjet shqiptare që prej mbrëmjes së djeshme janë larguar plotësisht nga lagja Radishan e Shkupit, për shkak të pasigurisë. Banorët janë vendosur tek të afërmit e tyre në lagjet e Shkupit dhe qytetet e tjera, deri në qetësimin e situatës.

Protestat, shqiptarët largohen nga Radishani

Panorama - 17.04.2012

SHKUP- Familjet shqiptare janë larguar plotësisht nga lagja Radishan e Shkupit për shkak të pasigurisë, pas tensionit qe shoqeroi mbreme protesten antishqiptare.

Situata e tensionuar në Shkup, shqiptarët të pasigurtë, braktisin banesat

BalkanWeb - 17.04.2012

TIRANË- Pas protestes së një dite më parë të dhjetëra të rinjve maqedonas, familjet shqiptare prej mbrëmë janë larguar plotësisht nga lagjia Radishan e Shkupit e dominuar nga popullësia maqedonase dhe serbe, për shkak të pasigurisë.

Shkup, shtohen tensionet, shqiptarët në rrezik

Panorama - 17.04.2012

Edhe pse Ministria e Brendshme maqedonase ka bërë thirrje për të mos paragjykuar rezultatin e hetimit të vrasjes së pesëfishtë në rrethinat e Shkupit, maqedonasit akuzojnë shqiptarët si autorë të ngjarjes dhe po i kërcënojnë ata edhe në ...

Natë e tensionuar në Shkup

Gazeta Start - 16.04.2012

Shkup - Një objekt i një pronari shqiptar në lagjen Radishan të Shkupit është djegur mbrëmë nga grupet maqedonase, të cilët sërish kanë bllokuar rrugët.

Situatë e tensionuar në lagjen Radishan - Digjet një objket i pronarit shqiptar

Alsat - 16.04.2012

Gjatë pasdites dhe në orët e vona ka vazhduar të jetë e tensionuar situata në lagjen e Radishanit . Rreth 20 të rinjë maqedonas vazhdojnë të mbajnë të bllokuar rrugën që conë drejtë fshatit Luboten ndërsa raportohet të i është vën flaka ...

Situate e tensionuar në lagjen Radishan të Shkupit. Digjet një objekt i pronarit shqiptarë

Shqipmedia - 16.04.2012

Gjatë pasditës dhe në orët e vona ka vazhduar të jetë e tensionuar situata në lagjen e Radishanit. Rreth 20 të rinjë maqedonas vazhdojnë të mbajnë të bllokuar rrugën që conë drejtë fshatit të banuar me shqiptarë Luboten, ndërsa raportohet ...

Nata e tensionuar në Shkup

Ina - 16.04.2012

Një objekt i një pronari shqiptar në lagjen Radishan të Shkupit është djegur mbrëmë nga grupet maqedonase, që mbrëmë sërish kanë bllokuar rrugët.

Radishan, hiqen bllokadat nga rrugët

Alsat - 16.04.2012

Në lagjen Radishan të Shkupit situata sot është e qetë dhe qarkullimi i banorëve po zhvillohet pa pengesa, por situatë e këtillë nuk ka mbretëruar edhe gjatë natës së kaluar kur personave të panjohur i vunë flakën një dyqan, pronë e një ...

Natë e tensionuar në Shkup, bllokohen sërish rrugët

Ora news - 16.04.2012

Objekti i një shqiptari në lagjen Radishan të Shkupit është djegur mbrëmë nga grupet maqedonase, të cilët sërish kanë bllokuar rrugët. Dhjetëra të rinj, me kapele në kokë kanë qëndruar në rrugët kryesore të Radishanit, duke kërcënuar dhe ...

Nata e tensionuar në Shkup

Botasot - 16.04.2012

Një objekt i një pronari shqiptar në lagjen Radishan të Shkupit është djegur mbrëmë nga grupet maqedonase, që mbrëmë sërish kanë bllokuar rrugët.

Situate e tensionuar në lagjen Radishan. Digjet në objket i pronarit shqiptar

Botasot - 16.04.2012

Gjatë pasdites dhe në orët e vona ka vazhduar të jetë e tensionuar situata në lagjen e Radishanit . Rreth 20 të rinjë maqedonas vazhdojnë të mbajnë të bllokuar rrugën që conë drejtë fshatit Luboten ndërsa raportohet të i është vën flaka ...

Familjet shqiptare largohen nga Radishani

Koha.net - 16.04.2012

Shkup, 17 prill – (E plotësuar) Familjet shqiptare prej mbrëmë janë larguar plotësisht nga lagja Radishan e Shkupit, për shkak të pasigurisë. Banorët janë vendosur tek të afërmit e tyre në lagjet e Shkupit dhe qytetet e tjera, deri në ...

MPB përgënjeshtron mediat serbe, konfirmon zjarrin në Radishan

Botasot - 16.04.2012

Spekulim i ka quajtur Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) e Maqedonisë informacionet që janë plasuar mëngjesin e sotëm nga disa medie serbe, se një veturë e tipit “Jeep” është gjetur në afërsi të Bllacës dhe se për vrasjen e javës së ...