TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Betejat në LSM nuk kanë fund

Portalb - 15.01.2017

Vendimi i ri nga ministri aktual për Punë dhe politikë sociale Ibrahim Ibrahimi, sipas së cilit Xhivko Mitrevski është kryetar legjitim i Lidhjes së sindikatave të Maqedonisë, është e paligjshme, ...

Betejat në LSM nuk kanë fund

Almakos - 15.01.2017

Vendimi i ri nga ministri aktual për Punë dhe politikë sociale Ibrahim Ibrahimi, sipas së cilit Xhivko Mitrevski është kryetar legjitim i Lidhjes së sindikatave të Maqedonisë, është e paligjshme, ...

Sindikalistët evropianë shqetësohen për zhvillimet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë

Telegrafi - 13.01.2017

Sindikatat evropiane janë vënë në lëvizje pas zhvillimeve të fundit në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë, ku ka përplasje rreth kreut të kësaj lidhje, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Sindikalistët evropianë shqetësohen për zhvillimet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë

Botasot - 13.01.2017

Sindikatat evropiane janë vënë në lëvizje pas zhvillimeve të fundit në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë, ku ka përplasje rreth kreut të kësaj lidhje.

Vijojnë përplasjet në Lidhjen e Sindikatave

Alb Portali - 13.01.2017

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua ndau vendimet katër degëve të sindikatës sipas të cilave kryetarë i LSM-së mbetet Zhivko Mitrevski. Ushtruesi i Detyrës kryetar i LSM-së Darko Dimovski i ...

Vijojnë përplasjet në Lidhjen e Sindikatave (VIDEO)

Tetova Sot - 13.01.2017

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua ndau vendimet katër degëve të sindikatës sipas të cilave kryetarë i LSM-së mbetet Zhivko Mitrevski. Ushtruesi i Detyrës kryetar i LSM-së Darko Dimovski i ...

Sindikalistët evropianë shqetësohen për zhvillimet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë

Alb Portali - 13.01.2017

Sindikatat evropiane janë vënë në lëvizje pas zhvillimeve të fundit në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë, ku ka përplasje rreth kreut të kësaj lidhje, përcjell Telegrafi Maqedoni. Loading...

LSM-Remenskit: Nuk mund t’i ikni drejtësisë dhe të vërtetës

Lajm - 12.01.2017

Lidhja e Sindikatave ka paditur ish-ministren e ministrisë për punë dhe politikë sociale Frosina Tashevska-Remenski, për siç thonë nga atje, për keqpërdorim të detyrës dhe punë të paligjshme, shkruan ...

LSM-Remenskit: Nuk mund t’i ikni drejtësisë dhe të vërtetës

Telegrafi - 12.01.2017

Lidhja e Sindikatave ka paditur ish-ministren e ministrisë për punë dhe politikë sociale Frosina Tashevska-Remenski, për siç thonë nga atje, për keqpërdorim të detyrës dhe punë të paligjshme, shkruan ...

LSM-Remenskit: Nuk mund t’i ikni drejtësisë dhe të vërtetës

Botasot - 12.01.2017

Lidhja e Sindikatave ka paditur ish-ministren e ministrisë për punë dhe politikë sociale Frosina Tashevska-Remenski, për siç thonë nga atje, për keqpërdorim të detyrës dhe punë të paligjshme.

Edhe ministri Ibrahimi mund të ballafaqohet me padi

Telegrafi - 12.01.2017

Gjykatat do të kenë mjaft punë me rastet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë. Acarimet mes sindikalistëve dhe ministrave po rriten dhe me atë rriten edhe paditë penale.

Edhe ministri Ibrahimi mund të ballafaqohet me padi

Botasot - 12.01.2017

Gjykatat do të kenë mjaft punë me rastet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë. Acarimet mes sindikalistëve dhe ministrave po rriten dhe me atë rriten edhe paditë penale.

LSM-Remenskit: Nuk mund t’i ikni drejtësisë dhe të vërtetës

Alb Portali - 12.01.2017

Lidhja e Sindikatave ka paditur ish-ministren e ministrisë për punë dhe politikë sociale Frosina Tashevska-Remenski, për siç thonë nga atje, për keqpërdorim të detyrës dhe punë të paligjshme, shkruan ...

Përplasjet në LSM, imazh i keq për punëtorët

Alb Portali - 12.01.2017

Tensionet në Lidhjen e sindikatave të Maqedonisë (LSM) përbëjnë sinjal të keq për anëtarësinë dhe punëtorët të cilët mund ta humbin besimin te LSM-ja, thotë ish kryetari i sindikatës Vanço Muratovski.

Përplasjet në LSM, imazh i keq për punëtorët (VIDEO)

Tetova Sot - 12.01.2017

Tensionet në Lidhjen e sindikatave të Maqedonisë (LSM) përbëjnë sinjal të keq për anëtarësinë dhe punëtorët të cilët mund ta humbin besimin te LSM-ja, thotë ish kryetari i sindikatës Vanço Muratovski.

Edhe ministri Ibrahimi mund të ballafaqohet me padi

Alb Portali - 12.01.2017

Gjykatat do të kenë mjaft punë me rastet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë. Acarimet mes sindikalistëve dhe ministrave po rriten dhe me atë rriten edhe paditë penale.

Ministri Ibrahimi: Vendimi i Remenskit është falco

Zhurnal - 11.01.2017

Shkup, 11 janar - Menjëherë pas vendosjes në funksion nga arkiva e ministrisë kërkova dokument të shoh se cfarë ka bërë ish ministrja Remenski dhe isha i cuditur kur e pash se nuk kishte asnjë ...

LSDM: Ku janë paratë nga kuota e anëtarësimit të SIEM, AOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ

Idividi - 11.01.2017

Shkup, 10 janar 2016 (MIA) - Lidhja e sindikatave të Maqedonisë (LSM) përmes një kumtese me shkrim deri te mediat pyet ku kanë shkuar mbi 15 milionë denarë nga kuota e anëtarësisë për dy vitet e ...

Ibrahimi: Janë rënuar marrëdhëniet ndërnjerëzore pas qeverisjes së Remenskit

Telegrafi - 11.01.2017

Ministri i MPPS-së, Ibrahim Ibrahimi, në një deklaratë për Tv Nova thotë se të drejtat e njeriut, janë ndër problemet me të cilat përballet kjo ministri, dhe se tani është e përqendruar në krijimin e ...

Ibrahimi: Janë rënuar marrëdhëniet ndërnjerëzore pas qeverisjes së Remenskit

Botasot - 11.01.2017

Ministri i MPPS-së, Ibrahim Ibrahimi, në një deklaratë për Tv Nova thotë se të drejtat e njeriut, janë ndër problemet me të cilat përballet kjo ministri, dhe se tani është e përqendruar në krijimin e ...

Një pjesë e sindikatave akuzojnë Mitrevskin: ka krijuar shtëpi kriminelësh

Portalb - 10.01.2017

Zhivko Mitrevski vazhdon me gënjeshtrat e trilluara të tija për gjendjen dhe ngjarjet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë duke përhap gënjeshtra të pabaza, të pa strukturuara dhe joligjore se pse ...

‘Argumentet dhe drejtësia janë në anën tonë’

Lajm - 10.01.2017

Katër degët sindikale Sindikata e Industrisë, Energjetikës dhe Minierave (SIEM), DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ përmes një komunikate me shkrim deri te mediat rekomandojnë se janë vendosur që ta ...

Një pjesë e sindikatave akuzojnë Mitrevskin: ka krijuar shtëpi kriminelësh

Almakos - 10.01.2017

Zhivko Mitrevski vazhdon me gënjeshtrat e trilluara të tija për gjendjen dhe ngjarjet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë duke përhap gënjeshtra të pabaza, të pa strukturuara dhe joligjore se pse ...

SIEM, DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ: Argumentet dhe drejtësia janë në anën tonë

Zhurnal - 10.01.2017

Shkup, 10 janar - Katër degët sindikale Sindikata e Industrisë, Energjetikës dhe Minierave (SIEM), DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ përmes një komunikate me shkrim deri te mediat rekomandojnë se janë ...

LSDM: Ku janë paratë nga kuota e anëtarësimit të SIEM, AOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ

Zhurnal - 10.01.2017

Shkup, 10 janar - Lidhja e sindikatave të Maqedonisë (LSM) përmes një kumtese me shkrim deri te mediat pyet ku kanë shkuar mbi 15 milionë denarë nga kuota e anëtarësisë për dy vitet e fundit nga ...

‘Argumentet dhe drejtësia janë në anën tonë’

Telegrafi - 10.01.2017

Katër degët sindikale Sindikata e Industrisë, Energjetikës dhe Minierave (SIEM), DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ përmes një komunikate me shkrim deri te mediat rekomandojnë se janë vendosur që ta ...

‘Argumentet dhe drejtësia janë në anën tonë’

Botasot - 10.01.2017

Katër degët sindikale Sindikata e Industrisë, Energjetikës dhe Minierave (SIEM), DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ përmes një komunikate me shkrim deri te mediat rekomandojnë se janë vendosur që ta ...

Rrahje në LSM, sindikalistët përfundojnë në spital

Telegrafi - 10.01.2017

Kryetari i Agro Sindikatës, Zhivko Danevski, dhe këshilltari Llaze Gjorgjieski sot pasdite janë sulmuar fizikisht në restorantin “Nacional”, njofton 24 Vesti.

Rrahje në LSM, sindikalistët përfundojnë në spital

Botasot - 10.01.2017

Kryetari i Agro Sindikatës, Zhivko Danevski, dhe këshilltari Llaze Gjorgjieski sot pasdite janë sulmuar fizikisht në restorantin “Nacional”, njofton media.

Një pjesë e sindikatave akuzojnë Mitrevskin: ka krijuar shtëpi kriminelësh

Alb Portali - 10.01.2017

Zhivko Mitrevski vazhdon me gënjeshtrat e trilluara të tija për gjendjen dhe ngjarjet në Lidhjen e Sindikatave të Maqedonisë duke përhap gënjeshtra të pabaza, të pa strukturuara dhe joligjore se pse ...

‘Argumentet dhe drejtësia janë në anën tonë’

Alb Portali - 10.01.2017

Katër degët sindikale Sindikata e Industrisë, Energjetikës dhe Minierave (SIEM), DOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ përmes një komunikate me shkrim deri te mediat rekomandojnë se janë vendosur që ta ...

LSDM: Ku janë paratë nga kuota e anëtarësimit të SIEM, AOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ

Tetova Sot - 10.01.2017

Lidhja e sindikatave të Maqedonisë (LSM) përmes një kumtese me shkrim deri te mediat pyet ku kanë shkuar mbi 15 milionë denarë nga kuota e anëtarësisë për dy vitet e fundit nga SIEM, AOJSH, Agro ...

Rrahje në LSM, sindikalistët përfundojnë në spital

Alb Portali - 10.01.2017

Kryetari i Agro Sindikatës, Zhivko Danevski, dhe këshilltari Llaze Gjorgjieski sot pasdite janë sulmuar fizikisht në restorantin “Nacional”, njofton 24 Vesti.

LSDM: Ku janë paratë nga kuota e anëtarësimit të SIEM, AOJSH, Agro Sindikata dhe SUTKOZ

Republika - 10.01.2017

Lidhja e sindikatave të Maqedonisë (LSM) përmes një kumtese me shkrim deri te mediat pyet ku kanë shkuar mbi 15 milionë denarë nga kuota e anëtarësisë për dy vitet e fundit nga SIEM, AOJSH, Agro ...

Protesta te LSM, policia speciale gati (Video)

Lajm - 09.01.2017

Policia speciale do të ruaj objektin e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë pas mosmarrëveshjeve dhe rrahjeve të fundit në mes sindikatave brendave në LSM.

Sindikalistët e përjashtuar protestojnë përpara LSM-së (VIDEO)

Portalb - 09.01.2017

Rreth 100 anëtarë të sindikatave të përjashtuara nga Lidhja e Sindikatave nga ana e Zhivko Mitrevskit, protestojnë pasi që nuk u është lejuar që të hyjnë në hapësirat e Sindikatës, njofton Portalb.

Protesta para LSM-së, Grujovski: Mitrevski të ikë, nuk është legal; Mitrevski: ky grup nuk e ka mbështetjen

Zhurnal - 09.01.2017

Shkup, 9 jana r - Sipas tyre, Mitrevski nuk është kryetar legal, sepse ai është shkarkuar nga LSM-ja. Ata kanë ftuar sindikalistët që të angazhohen për të drejtat e tyre, ndërkohë para objektit janë ...

Protesta te LSM, policia speciale gati (Video)

Telegrafi - 09.01.2017

Policia speciale do të ruaj objektin e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë pas mosmarrëveshjeve dhe rrahjeve të fundit në mes sindikatave brendave në LSM, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Protesta te LSM, policia speciale gati (Video)

Alb Portali - 09.01.2017

Policia speciale do të ruaj objektin e Lidhjes së Sindikatave të Maqedonisë pas mosmarrëveshjeve dhe rrahjeve të fundit në mes sindikatave brendave në LSM, shkruan Telegrafi Maqedoni. Loading...

Sindikalistët e përjashtuar protestojnë përpara LSM-së (VIDEO)

Alb Portali - 09.01.2017

Rreth 100 anëtarë të sindikatave të përjashtuara nga Lidhja e Sindikatave nga ana e Zhivko Mitrevskit, protestojnë pasi që nuk u është lejuar që të hyjnë në hapësirat e Sindikatës, njofton Portalb.

Policia bllokon ndërtesën e sindikatës

Tetova Sot - 09.01.2017

Sindikalistët kanë protestuar para kuvendit, pasi nuk arritën të hyjnë në ndërtesën e LSM-së. policët e vendosur përreth ndërtesës penguin që sindikalistët e katër sindikatave të hyjnë Brenda në ...

Vazhdojnë tensionet në lidhjen e sindikatave (VIDEO)

Tetova Sot - 09.01.2017

Pjesëtarët e njësitit për ndërhyrje të shpejtë ruajnë ndërtesën e Lidhjes së Sindikatave, pasi përfaqësuesit e katër sindikatave- degë të cilat u përjashtuan nga LSM, u tubuan për të protestuar para ...