TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Sa janë të aplikueshme kërkesat e Platformës shqiptare?

Portalb - 15.01.2017

Mungesa e afateve dhe mosdhënia e detajeve se si do të realizohen kërkesat që dalin nga Platforma e përbashkët e subjekteve politike shqiptare , u jep të drejtën ekspertëve juridik që të njëjtin ta ...

Ali analizira!

Lajm - 15.01.2017

Burg do të bëni! – Ќе си лежитe. GORAN MIHAJLLOVSKI 1 Kështu pra. Të jeni të qetë. Nuk do të ketë federalizmi. Nuk do të ketë kantonizim. Do të ketë vetëm dashuri besnike mes Nikolla Gruevskit dhe ...

Gazetari maqedonas godet Ali Ahmetin

Shqipmedia - 15.01.2017

Shkruan: GORAN MIHAJLLOVSKI 1 Kështu pra. Të jeni të qetë. Nuk do të ketë federalizmi. Nuk do të ketë kantonizim. Do të ketë vetëm dashuri besnike mes Nikolla Gruevskit dhe Ali Ahmetit.

Gazetari maqedonas godet Ali Ahmetin

Almakos - 15.01.2017

Shkruan: GORAN MIHAJLLOVSKI 1 Kështu pra. Të jeni të qetë. Nuk do të ketë federalizmi. Nuk do të ketë kantonizim. Do të ketë vetëm dashuri besnike mes Nikolla Gruevskit dhe Ali Ahmetit.

LSDM-ja akoma pa përgjigje për platformën e partive shqiptare (Video)

Telegrafi - 15.01.2017

LSDM-ja vazhdon të hesht për platformën e partive shqiptare. U bë një javë që nga kjo parti refuzojnë të dalin me qëndrim publik për 7 pikat e cekura në dokumentin e nënshkruar nga BDI-ja, Besa dhe ...

Partia e Zaevit ende pa përgjigje për platformën e partive shqiptare

Gazeta Express - 15.01.2017

LSDM-ja vazhdon të hesht për platformën e partive shqiptare. U bë një javë që nga kjo parti refuzojnë të dalin me qëndrim publik për 7 pikat e cekura në dokumentin e nënshkruar nga BDI-ja, Besa dhe ...

Partia e Zaevit ende pa përgjigje për platformën e partive shqiptare

Botasot - 15.01.2017

LSDM-ja vazhdon të hesht për platformën e partive shqiptare. U bë një javë që nga kjo parti refuzojnë të dalin me qëndrim publik për 7 pikat e cekura në dokumentin e nënshkruar nga BDI-ja, Besa dhe ...

Sa janë të aplikueshme kërkesat e Platformës shqiptare?

Alb Portali - 15.01.2017

Mungesa e afateve dhe mosdhënia e detajeve se si do të realizohen kërkesat që dalin nga Platforma e përbashkët e subjekteve politike shqiptare , u jep të drejtën ekspertëve juridik që të njëjtin ta ...

Një javë heshtje nga LSDM për platformën shqiptare

Tetova Sot - 15.01.2017

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë vazhdon të hesht për Platformën e partive shqiptare. U bë një javë që nga kjo parti refuzojnë të dalin me qëndrim publik për 7 pikat e cekura në dokumentin e ...

Një javë heshtje nga LSDM për platformën shqiptare

Alb Portali - 15.01.2017

Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë vazhdon të hesht për Platformën e partive shqiptare. U bë një javë që nga kjo parti refuzojnë të dalin me qëndrim publik për 7 pikat e cekura në dokumentin e ...

A po reteron BDI në parashtrimin e kushteve për Qeveri?

Portalb - 14.01.2017

Bashkimi Demokratik për Integrim në fushatën zgjedhore propagandoi 5 përbetime , të cilat duhet të ishin kushtet për Qeverinë e ardhshme. Momentumi paszgjedhor solli Platformën e përbashkët mes ...

A po reteron BDI në parashtrimin e kushteve për Qeveri?

Lajm - 14.01.2017

Bashkimi Demokratik për Integrim në fushatën zgjedhore propagandoi 5 përbetime, të cilat duhet të ishin kushtet për Qeverinë e ardhshme. Momentumi paszgjedhor solli Platformën e përbashkët mes ...

Hoda për Zhurnal: Përshëndesim çdo platformë që do të përfitojnë shqiptarët dhe jo partitë politike

Zhurnal - 14.01.2017

Shkup, 14 janar - Tri partitë shqiptare, që fituan mandate në përbërjen e re të parlamentit, BDI 10, Besa 5 dhe Aleanca për shqiptarët 3, kanë miratuar një platformë 7 pikëshe, që paraqet një ...

“Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni, ilaç për shumë plagë të hapura” (Video)

Lajm - 14.01.2017

Pavarësisht se regjistrimi u “zhduk” nga Platforma e përbashkët e partive shqiptare, ekspertët vlerësojnë se shumë pika të platformës, si: zyrtarizmi i plotë i shqipes, rishikimi i simboleve ...

PIR reagon ashpër ndaj platformës së partive shqiptare (Video)

Lajm - 14.01.2017

Partia për Integrimin e Romëve (PIR) në Maqedoni, ka reaguar ashpër ndaj platfromës së përbashkët të partive shqiptere në Maqedoni. Ata thonë se kjo platformë drejtpërdrejtë është ndërhyrje në ...

Partia rome kundër Platformës së partive shqiptare (VIDEO)

Ina - 14.01.2017

Partia per Integrimin e Romeve qe eshte pjese e koalicionit me VMRO-DPMNE kunder Platformes se partive shqiptare ne ...

Zeqiri: Nuk mund të pritej realizim i platformës nga politikan të cilat e kanë sakatuar popullin

Lajm - 14.01.2017

Para disa ditësh partitë politike shqiptare në Maqedoni nënshkruan një platformë të përbashkët, platformë në të cilën i kanë vendosur kërkesat apo kushtet kryesore për formimin e një qeverie.

Regjistrimi do jetë prioritet në agjendën e qeverisë së re

Zhurnal - 14.01.2017

Shkup, 14 jana r - Edhe përkundër asaj që regjistrimi i popullsisë nuk ishte në platformën e partive shqiptare, ekspertët vlerësojnë se shumë pika aty përfshirë edhe debatin për simbolet shtetërore ...

“Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni, ilaç për shumë plagë të hapura”

Botasot - 14.01.2017

Pavarësisht se regjistrimi u “zhduk” nga Platforma e përbashkët e partive shqiptare, ekspertët vlerësojnë se shumë pika të platformës, si: zyrtarizmi i plotë i shqipes, rishikimi i simboleve ...

“Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni, ilaç për shumë plagë të hapura” (Video)

Telegrafi - 14.01.2017

Pavarësisht se regjistrimi u “zhduk” nga Platforma e përbashkët e partive shqiptare, ekspertët vlerësojnë se shumë pika të platformës, si: zyrtarizmi i plotë i shqipes, rishikimi i simboleve ...

Partia për Integrimin e Romëve reagon ashpër ndaj platformës së partive shqiptare (Video)

Telegrafi - 14.01.2017

Partia për Integrimin e Romëve (PIR) në Maqedoni, ka reaguar ashpër ndaj platfromës së përbashkët të partive shqiptere në Maqedoni. Ata thonë se kjo platformë drejtpërdrejtë është ndërhyrje në ...

Partia për Integrimin e Romëve reagon ashpër ndaj platformës së partive shqiptare

Botasot - 14.01.2017

Partia për Integrimin e Romëve (PIR) në Maqedoni, ka reaguar ashpër ndaj platfromës së përbashkët të partive shqiptere në Maqedoni. Ata thonë se kjo platformë drejtpërdrejtë është ndërhyrje në ...

Dy sfidat e opozitës shqiptare në Maqedoni

Telegrafi - 14.01.2017

Latif Mustafa Aq më tepër që insistohet në krijimin e një opinioni publik për “krijimin e Qeverisë” nga ana e LSDM-së, po aq shtohet edhe bindja për panikun brenda kësaj partie për “rrëshqitjen e ...

A po reteron BDI në parashtrimin e kushteve për Qeveri?

Alb Portali - 14.01.2017

Bashkimi Demokratik për Integrim në fushatën zgjedhore propagandoi 5 përbetime , të cilat duhet të ishin kushtet për Qeverinë e ardhshme. Momentumi paszgjedhor solli Platformën e përbashkët mes ...

“Regjistrimi i popullsisë në Maqedoni, ilaç për shumë plagë të hapura” (Video)

Alb Portali - 14.01.2017

Pavarësisht se regjistrimi u “zhduk” nga Platforma e përbashkët e partive shqiptare, ekspertët vlerësojnë se shumë pika të platformës, si: zyrtarizmi i plotë i shqipes, rishikimi i simboleve ...

Partia për Integrimin e Romëve reagon ashpër ndaj platformës së partive shqiptare (Video)

Alb Portali - 14.01.2017

Partia për Integrimin e Romëve (PIR) në Maqedoni, ka reaguar ashpër ndaj platfromës së përbashkët të partive shqiptere në Maqedoni. Ata thonë se kjo platformë drejtpërdrejtë është ndërhyrje në ...

BESA dhe Aleanca për Shqiptarët i kundërpërgjigjen BDI-së

Ina - 13.01.2017

Telegrafi Maqedoni ka biseduar me përfaqësues të Lëvizjes Besa dhe me përfaqësues të LR-PDSH-së për të diskutuar këto pika që u nxorrën nga mbledhja e fundit në BDI.

A e injoroi BDI ”deklaratën e përbashkët”? Përgjigjen nga Besa dhe LR-PDSH

Lajm - 13.01.2017

Bashkimi Demokratik për Integrim dje ka mbajtur mbledhje të Kryesisë Qendrore ku kanë diskutuar për hapat që kjo parti do t’i marr për koalicionimet e mundshme.

Platforma politike e shqiptarëve, rezultat i mosbesimit ndaj shtetit të Maqedonisë

Lajmi.net - 13.01.2017

Hartimi i platformës politike nga paritë shqiptare në Maqedoni është rezultat i një mosbesimi që kanë shqiptarët ndaj shtetit të Maqedonisë dhe shprehje e problemeve reale në këtë shtet.

A e injoroi BDI ”deklaratën e përbashkët”? Përgjigjen nga Besa dhe LR-PDSH

Almakos - 13.01.2017

Telegrafi Maqedoni ka biseduar me përfaqësues të Lëvizjes Besa dhe me përfaqësues të LR-PDSH-së për të diskutuar këto pika që u nxorrën nga mbledhja e fundit në BDI.

Taktizimet e partive për të blerë kohë

Portalb - 13.01.2017

Platforma shqiptare dhe deklaratat e fundit partiake, sidomos të BDI-së dhe VMRO-DPMNE-së janë bërë me qëllim që të blihet kohë. Që të ndërrohet kjo garniturë qeverisëse do të kalojë kohë.

Taktizimet e partive për të blerë kohë

Almakos - 13.01.2017

Platforma shqiptare dhe deklaratat e fundit partiake, sidomos të BDI-së dhe VMRO-DPMNE-së janë bërë me qëllim që të blihet kohë. Që të ndërrohet kjo garniturë qeverisëse do të kalojë kohë.

Rama: Platforma e përbashkët, hap i rëndësishëm por i mungon mekanizmi realizues

Lajm - 13.01.2017

Për opinionistin politik Ariton Rama platforma e përbashkët e partive shqiptare përball atyre maqedonase është një hap shumë i rëndësishëm. Sipas Ramës karakteristika e platformës së përbashkët ka ...

LSDM ende heshtë për Platformën shqiptare

Ina - 13.01.2017

LSDM-ja vazhdon të heshtë lidhur me kushtet e partive shqiptare dhe Platformën e përbashkët. Partia e dytë me numër më të madh të mandateve, sot nuk deshi të komentojë as ndryshimin e qëndrimeve të ...

Vazhdon heshtja e LSDM-së për platformën e partive shqiptare

Lajm - 13.01.2017

LSDM-ja vazhdon të heshtë lidhur me kushtet e partive shqiptare dhe Platformën e përbashkët. Partia e dytë me numër më të madh të mandateve, sot nuk deshi të komentojë as ndryshimin e qëndrimeve të ...

LSDM: Nuk jemi mandatar, nuk komentojmë

Zhurnal - 13.01.2017

Shkup, 13 janar - LSDM-ja vazhdon të heshtë lidhur me kushtet e partive shqiptare dhe Platformën e përbashkët. Partia e dytë me numër më të madh të mandateve, sot nuk deshi të komentojë as ndryshimin ...

BDI harron platformën shqiptare, ja faktet

Shqipmedia - 13.01.2017

Një javë pas nënshkrimit të platformës së përbashkët të partive parlamentare shqiptare, BDI doli me qëndrim se nuk zmbrapset nga zbatimi i gjuhës shqipe, integrimi në NATO dhe BE dhe nga vazhdimi i ...

Shansi i fundit i Shqiptarëve të Maqedonisë

Lajmi.net - 13.01.2017

Roli i Shqipërisë dhe i Ministrisë së Punëve të Jashtme shqiptare në atë që mund të quhet si ‘dosja shqiptare e Maqedonisë’ është konfirmim i faktorizimit gradual por të sigurt të Shqipërisë në ...

A e injoroi BDI ”deklaratën e përbashkët”? Përgjigjen nga Besa dhe LR-PDSH

Telegrafi - 13.01.2017

Bashkimi Demokratik për Integrim dje ka mbajtur mbledhje të Kryesisë Qendrore ku kanë diskutuar për hapat që kjo parti do t’i marr për koalicionimet e mundshme.

A e injoroi BDI ”deklaratën e përbashkët”? Përgjigjen nga Besa dhe LR-PDSH

Botasot - 13.01.2017

Bashkimi Demokratik për Integrim dje ka mbajtur mbledhje të Kryesisë Qendrore ku kanë diskutuar për hapat që kjo parti do t’i marr për koalicionimet e mundshme.

Ende asnjë fjalë nga LSDM-ja për Platformën shqiptare

Telegrafi - 13.01.2017

LSDM-ja vazhdon të heshtë lidhur me kushtet e partive shqiptare dhe Platformën e përbashkët. Partia e dytë me numër më të madh të mandateve, sot nuk deshi të komentojë as ndryshimin e qëndrimeve të ...

Ende asnjë fjalë nga LSDM-ja për Platformën shqiptare

Botasot - 13.01.2017

LSDM-ja vazhdon të heshtë lidhur me kushtet e partive shqiptare dhe Platformën e përbashkët. Partia e dytë me numër më të madh të mandateve, sot nuk deshi të komentojë as ndryshimin e qëndrimeve të ...

A e injoroi BDI ”deklaratën e përbashkët”? Përgjigjen nga Besa dhe LR-PDSH

Alb Portali - 13.01.2017

Bashkimi Demokratik për Integrim dje ka mbajtur mbledhje të Kryesisë Qendrore ku kanë diskutuar për hapat që kjo parti do t’i marr për koalicionimet e mundshme.

Taktizimet e partive për të blerë kohë

Alb Portali - 13.01.2017

Platforma shqiptare dhe deklaratat e fundit partiake, sidomos të BDI-së dhe VMRO-DPMNE-së janë bërë me qëllim që të blihet kohë. Që të ndërrohet kjo garniturë qeverisëse do të kalojë kohë.

Ende asnjë fjalë nga LSDM-ja për Platformën shqiptare

Alb Portali - 13.01.2017

LSDM-ja vazhdon të heshtë lidhur me kushtet e partive shqiptare dhe Platformën e përbashkët. Partia e dytë me numër më të madh të mandateve, sot nuk deshi të komentojë as ndryshimin e qëndrimeve të ...

LSDM-ja tërë javën hesht në lidhje për Platformën e shqiptarëve

Tetova Sot - 13.01.2017

Pothuajse tërë javën nga LSDM nuk japin përgjigje lidhur me platformën e përbashkët të partive politike shqiptare, të cilën e nënshkruan BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët.

Platforma politike shqiptare pa afate! Sa është premtuese?

Portalb - 12.01.2017

Platformës politike të partive dhe koalicioneve shqiptare ; Bashkimi Demokratik për Integrim, “Rilindje me Besë” dhe “Aleanca për Shqiptarët”, i mungon afatizimi për realizimin e kërkesa të ...

Partitë shqiptare e hutojnë opinionin me deklaratat e ndryshme për Platformën

Portalb - 12.01.2017

3 nënshkrime plotë interpretime. Është ky përfundimi për Platformën politike shqiptare pas deklaratave të subjekteve politike për të njëjtën, shkruan Portalb.mk.

Platforma politike shqiptare pa afate! Sa është premtuese?

Shqipmedia - 12.01.2017

Platformës politike të partive dhe koalicioneve shqiptare; Bashkimi Demokratik për Integrim, “Rilindje me Besë” dhe “Aleanca për Shqiptarët”, i mungon afatizimi për realizimin e kërkesa të ...

Ja mendimi i Tiranës zyrtare për Platformën e partive politike shqiptare (VIDEO)

Portalb - 12.01.2017

Platformën e partive politike shqiptare, ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati e sheh e si një mundësi të mirë për të avancuar disa prej detyrime të Marrëveshjes së Ohrit që nuk janë ...

Partitë shqiptare e hutojnë opinionin me deklaratat e ndryshme për Platformën

Lajm - 12.01.2017

3 nënshkrime plotë interpretime. Është ky përfundimi për Platformën politike shqiptare pas deklaratave të subjekteve politike për të njëjtën, shkruan Portalb.mk.

Gjylmsere Kasapi dhe Muhamed Zeqiri- Muki në gjumë dimëror

Ina - 12.01.2017

SHKRUAN: NEHAT JAHIU Ditët po ecin e nuk po ndalen nga koha kur përfunduan zgjedhjet e 11 dhjetorit të vitit 2016. Edhe pse zgjedhjet kanë përfunduar dhe gjithëçka tani është e njohur se cila parti ...

Partitë shqiptare e hutojnë opinionin me deklaratat e ndryshme për Platformën

Gazeta Express - 12.01.2017

Tri nënshkrime dhe plot interpretime. Është ky përfundimi për Platformën politike shqiptare pas deklaratave të subjekteve politike për të njëjtën, shkruan ...

Partitë shqiptare në Maqedoni me deklaratat e ndryshme për Platformën

Botasot - 12.01.2017

Tri nënshkrime dhe plot interpretime. Është ky përfundimi për Platformën politike shqiptare pas deklaratave të subjekteve politike për të njëjtën. “Deklarata është listë e dështimeve të partive të ...

Platforma politike shqiptare pa afate! Sa është premtuese?

Alb Portali - 12.01.2017

Platformës politike të partive dhe koalicioneve shqiptare ; Bashkimi Demokratik për Integrim, “Rilindje me Besë” dhe “Aleanca për Shqiptarët”, i mungon afatizimi për realizimin e kërkesa të ...

Platforma: një sërë kërkesash legjitime, por çfarë përgjigje n’a presin ?, shkruan Lirim Begzati

Flaka - 12.01.2017

Lirim Begzati Emëruesi i përbashkët i platformës së partive politike shqiptare karakterizohet me shprehjen e një sërë kërkesash të akumuluara mbrenda një kohe të gjatë dhe që kanë trasuar rrugën e ...

Gjylmsere Kasapi dhe Muhamed Zeqiri- Muki në gjumë dimëror

Tetova Sot - 12.01.2017

Shkruan: NEHAT JAHIU Ditët po ecin e nuk po ndalen nga koha kur përfunduan zgjedhjet e 11 dhjetorit të vitit 2016. Edhe pse zgjedhjet kanë përfunduar dhe gjithëçka tani është e njohur se cila parti ...

Ali Ahmeti flet edhe për kalim në opozitë, diçka që neutralizon Platformën e përbashkët

Respublica - 12.01.2017

Zhvillimet në Maqedoni mbeten pezull deri në një rezultat të bisedimeve për krijimin e një qeverie të re të cilat aktualisht I udhëheq Nikolla Grueveski I VMRO-DPMNE.

“Platforma shqiptare” në Maqedoni

Vision Plus - 12.01.2017

Platformën e partive politike shqiptare, Ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati, e sheh e si një mundësi të mirë për të avancuar disa prej detyrime të Marrëveshjes së Ohrit që nuk janë ...

Zaevi po heshtë për Platformën e partive shqiptare, 60 mijë votuesit në pritje

Ina - 11.01.2017

LSDM dhe kryetari i saj Zoran Zaev tanimë katër ditë po heshtin dhe nuk kanë komentuar platformën e partive shqiptare, që sipas nënshkruesve të saj gjithçka bazohet në frymën e Marrëveshjes së Ohrit ...

Zaev hesht për Platformën e përbashkët të partive shqiptare, 60 mijë votuesit shqiptar në pritje

Lajm - 11.01.2017

LSDM dhe kryetari i saj Zoran Zaev tanimë katër ditë po heshtin dhe nuk kanë komentuar platformën e partive shqiptare, që sipas nënshkruesve të saj gjithçka bazohet në frymën e Marrëveshjes së Ohrit ...

Koha është me “vëllezërit”   ta ndajmë Shtëpinë

Ina - 11.01.2017

NGA KALOSH ÇELIKU Herët e kam thënë në shkrimet e mia publicistike, që nga koha e PPD -ës dhe PDP -ës, se: Partitë Politike Shqiptare merren me ndarjen e lugëve dhe enëve me “maqedonasit”.

Takimi i aleatëve me Bashën, Ndoka: Bojkot Kuvendit nëse s’plotësohen kushtet tona

LajmiFundit - 11.01.2017

Kreu i PDK-së, Nard Ndoka foli sot për takimin që PD-ja mbajti me aleatët për të përcaktuar platformën e unifikuar politike në vazhdim. Ndoka u shpreh se opozita do të bojkotojë Kuvendin nëse nuk ...

?Platforma e shqiptarëve nuk e rrezikon Maqedoninë?

Albeu.com - 11.01.2017

Platforma e përbashkët e shqiptarëve nuk prek në shtetësinë e Maqedonisë, nuk provokon etnitete tjera. Kështu ka deklaruar ish ministri Mersim Pollozhani në emisionin “Arena”, duke shtuar se ...

BESA thotë se Ahmeti dhe Gruevski kanë skenar të fshehtë; ASH-ja kundër zgjedhjeve të reja

Zhurnal - 11.01.2017

Shkup, 11 janar - Aleanca për Shqiptarët do t`u bëjë thirrje partive tjera që të bojkotojnë zgjedhjet e reja nëse ato shpallen për shkak se partitë maqedonase nuk pranojnë Platformën e përbashkët të ...

Çështja shqiptare në Maqedoni – retrospektiva e një dështimi

Ina - 11.01.2017

Nga Xhelal Zejneli Platforma politike e hartuar nga BDI-ja, nga Rilindja me Besë (Lëvizja Besa) dhe nga Aleanca për Shqiptarët (LR-PDSH-ja) dëshmon se çështja shqiptare në Maqedoni, që nga viti 1991 ...

Ja kushti i “Rilindjes me Besë” për Qeverinë e ardhshme

Portalb - 11.01.2017

Deklarata është listë e dështimeve të partive të mëparshme dhe reflektim i partive të reja. Qëllimi i saj është që shqiptarët të bëhen shtetformues. Kështu është shprehur kreu koalicionit “Rilindje ...

Takimi i Bashës me aleatët, Ndoka: Do të bojkotoj kuvendin nëse nuk plotësohen këto kushte

SOT - 11.01.2017

Deputeti dhe kryetari i PDK-së, Nard Ndoka ka rrëfyer ditën e sotme pas takimit që PD-ja mbajti me aleatët për të përcaktuar platformën e unifikuar politike në vazhdim.

Zaevi po heshtл pлr Platformлn e partive shqiptare, 60 mijл votuesit nл pritje

Botasot - 11.01.2017

LSDM dhe kryetari i saj Zoran Zaev tanimë katër ditë po heshtin dhe nuk kanë komentuar platformën e partive shqiptare, që sipas nënshkruesve të saj gjithçka bazohet në frymën e Marrëveshjes së Ohrit ...

Opozita e bashkuar/ Ndoka: Ja platforma jonë për zgjedhjet e qershorit

Mapo - 11.01.2017

Kreu i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka, pas takimit të përbashkët të lidërve të partive opozitare, tha se qëllimi i këtij takimi është zhvillimi i zgjedhjeve të lira dhe të ndershme.

“Platforma e shqiptarëve nuk e rrezikon Maqedoninë” (Video)

Telegrafi - 11.01.2017

Platforma e përbashkët e shqiptarëve nuk prek në shtetësinë e Maqedonisë, nuk provokon etnitete tjera. Kështu ka deklaruar ish ministri Mersim Pollozhani në emisionin “Arena”, duke shtuar se ...

“Platforma e shqiptarëve nuk e rrezikon Maqedoninë”

Botasot - 11.01.2017

Platforma e përbashkët e shqiptarëve nuk prek në shtetësinë e Maqedonisë, nuk provokon etnitete tjera. Kështu ka deklaruar ish ministri Mersim Pollozhani në emisionin “Arena”, duke shtuar se ...

Ekspertët: Platforma shqiptare nuk rrezikon Maqedoninë (VIDEO)

Tetova Sot - 11.01.2017

Platforma e përbashkët e shqiptarëve nuk prek në shtetësinë e Maqedonisë, nuk provokon etnitete tjera. Kështu ka deklaruar ish ministri Mersim Pollozhani në emisionin “Arena”, duke shtuar se ...

Çështja shqiptare në Maqedoni – retrospektiva e një dështimi

Tetova Sot - 11.01.2017

Nga Xhelal Zejneli Platforma politike e hartuar nga BDI-ja, nga Rilindja me Besë (Lëvizja Besa) dhe nga Aleanca për Shqiptarët (LR-PDSH-ja) dëshmon se çështja shqiptare në Maqedoni, që nga viti 1991 ...

Ja kushti i “Rilindjes me Besë” për Qeverinë e ardhshme

Alb Portali - 11.01.2017

Deklarata është listë e dështimeve të partive të mëparshme dhe reflektim i partive të reja. Qëllimi i saj është që shqiptarët të bëhen shtetformues. Kështu është shprehur kreu koalicionit “Rilindje ...

Platforma: një sërë kërkesash legjitime, por çfarë përgjigje n’a presin?

Tetova Sot - 11.01.2017

nga Lirim Begzati Emëruesi i përbashkët i platformës së partive politike shqiptare karakterizohet me shprehjen e një sërë kërkesash të akumuluara mbrenda një kohe të gjatë dhe që kanë trasuar rrugën ...

Çështja shqiptare në Maqedoni – retrospektiva E një dështimi

Antpress - 11.01.2017

Nga Xhela Zejneli Platforma politike e hartuar nga BDI-ja, nga Rilindja me Besë (Lëvizja Besa) dhe nga Aleanca për Shqiptarët (LR-PDSH-ja) dëshmon se çështja shqiptare në Maqedoni, që nga viti 1991 ...

Sqarohet dilema përse Platforma e partive shqiptare nuk e ka si pikë edhe regjistrimin e popullsisë

Zhurnal - 10.01.2017

Shkup, 9 janar - Platforma e përbashkët e nënshkruar nga gjitha partitë shqiptare dhe e publikuar vetëm pak ditë më parë dridhi opinionin maqedonas ndërkohë që analist dhe personalitete të njohura ...

Spahiu: Pse heshtin Muki dhe Gjylymserja

Ina - 10.01.2017

Platforma e përbashkët e partive shqiptare po “nxjerr” maskat shumë shpejt, kështu komenton opinionisti Artin anëtari i lartë i BDI-së, Artin Spahiu. “Të gjithë analistët dhe përkrahësit e LSDM-së ...

Ata që s’përkrahin platformën e përbashkët politike bëhen përçarës

Lajm - 10.01.2017

SULEJMAN MEHAZI Miq, qytetarë, opinionistë, gazetarë, analistë, e intelektualë të profileve të ndryshme duhet përkrahur së bashku, si një trup, Platformën e Përbashkët Politike të partive politike ...

Ata që s’përkrahin platformën e përbashkët politike bëhen përçarës

Ina - 10.01.2017

Sulejman Mehazi Miq, qytetarë, opinionistë, gazetarë, analistë, e intelektualë të profileve të ndryshme duhet përkrahur së bashku, si një trup, Platformën e Përbashkët Politike të partive politike ...

Artin Spahiu: Të gjithë opinionistët e LSDM kundër platformës shqiptare, pse heshtin Muki dhe Gyli?

Lajm - 10.01.2017

Opinionisti Artin Spahiu ka kërkuar sqarim dhe prononcim nga Muhamed Zeqiri dhe Gjylymsere Kasapi mbi platformën e partive shqiptare te mbështetur nga Tirana dhe Prishtina.

Shqipëria dhe Kosova e përshëndetën Platformën e përbashkët të partive shqiptare në Maqedoni

Idividi - 10.01.2017

Tiran/Prishtinë, 8 janar 2017 (MIA) - Platformën e përbashkët për negociata për Qeveri që e miratuan partitë shqiptare në Maqedoni, e përshëndetën Tirana dhe Prishtina zyrtare.

Aleanca për Shqiptarët bojkoton mandatarin Gruevski

Idividi - 10.01.2017

Shkup, 9 janar 2017 (MIA) - Aleanca për shqiptarët nuk do të marrë pjesë në përbërjen e qeverisë së re nëse mandatar është Nikolla Gruevski, person i dyshuar nga PSP, thotë Zulfi Adili nga Uniteti, ...

NetPres: LSDM porosi BDI-së, e pranueshme është platforma e shqiptarëve

Zhurnal - 10.01.2017

Shkup, 10 janar - LSDM është e vetmja parti politike e cila nuk ka qëndrim zyrtarë lidhur me platformën e arritur nga partitë shqiptare, mirëpo në hije mësohet se Zaev dhe udhëheqësia e LSDM i kanë ...

Ata që s’përkrahin platformën e përbashkët politike bëhen përçarës

Portalb - 10.01.2017

Sulejman Mehazi Miq, qytetarë, opinionistë, gazetarë, analistë, e intelektualë të profileve të ndryshme duhet përkrahur së bashku, si një trup, Platformën e Përbashkët Politike të partive politike ...

LSDM hesht mbi platformën e partive shqiptare

Albeu.com - 10.01.2017

Formimi i qeverisë së re në Maqedoni ka vetëm 20 ditë afat, ndërsa pas publikimit të platformës së përbashkët të partive shqiptare , VMRO ka deklaruar hapur se nuk do të pranoj asnjë kusht të ...

Ku është Zaev: LSDM hesht mbi platformën e partive shqiptare

Zhurnal - 10.01.2017

Shkup, 10 janar- Pas katër ditëve që u bë e njohur platforma e partive shqiptare, në LSDM po mbisundon heshtja. Asnjë funksioner, madje edhe lideri Zaev nuk dëshiron të komentoj mbi kushtet e ...

Ahmeti zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma

Lajm - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Ali Ahmeti: Zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma e përbashkët

Albeu.com - 10.01.2017

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti , ka thënë se nëse partitë maqedonase nuk pranojnë platformën e përbashkët , vendi do të shkojë drejt zgjedhjeve të reja. Gjatë një interviste në "Click Plus", kreu i ...

Ahmeti në Click: Zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma

Almakos - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Ahmeti: Zgjedhje të reja, nëse nuk pranohet platforma (VIDEO)

Portalb - 10.01.2017

Në emisionin “Click Plus” në TV21 , kreu i BDI-së, Ali Ahmeti e thotë qartë, nëse nuk pranohet platforma e përbashkët e partive shqiptare, qeveri nuk do të ketë dhe vendi do të shkojë në zgjedhje të ...

Ahmeti zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma

Ina - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

“Zhdukja” e regjistrimit nga deklarata e partive shqiptare (Video)

Lajm - 10.01.2017

Partitë politike shqiptare nuk sqarojnë pse regjistrimi i popullsisë nuk është në versionin final të deklaratës së përbashkët. Ata thonë se nuk njohin draft versione të tjera të deklaratës por vetëm ...

“Zhdukja” e regjistrimit nga deklarata e partive shqiptare (Video)

Ina - 10.01.2017

Partitë politike shqiptare nuk sqarojnë pse regjistrimi i popullsisë nuk është në versionin final të deklaratës së përbashkët. Ata thonë se nuk njohin draft versione të tjera të deklaratës por vetëm ...

Ali Ahmeti: Nëse nuk pranohet ”platforma e përbashkët”, do të ketë zgjedhje (Video)

Lajmi.net - 10.01.2017

Dita e tretë pasi partitë shqiptare shpalosën platformën e përbashkët, Lidhja Social Demokrate nuk ka qëndrim se a është e pranueshme apo jo kjo platformë.

Ahmeti: Zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma

Zhurnal - 10.01.2017

Shkup, 10 janar - Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti ...

"Nëse nuk pranohet Platforma e shqiptarëve shkojmë në zgjedhje të reja"

Albeu.com - 10.01.2017

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti ka theksuar mremjen e sotme gjatë intervistën në emisionin “Click Plus” se në qoftë se nuk pranohet Platforma e shqiptarëve, vendi do të shkojë në zgjedhje të reja.

Artin Spahiu: Të gjithë opinionistët e LSDM kundër platformës shqiptare, pse heshtin Muki dhe Gyli?

Botasot - 10.01.2017

Opinionisti Artin Spahiu ka kërkuar sqarim dhe prononcim nga Muhamed Zeqiri dhe Gjylymsere Kasapi mbi platformën e partive shqiptare te mbështetur nga Tirana dhe Prishtina.

Spahiu: Shqiptarët e bashkuar nxorën maskat e LSDM-së, pse hesht MUKI?

Botasot - 10.01.2017

Pasi i quajti shqiptarët pleme Fërçkovski i LSDM-së ka reaguar edhe analisti politik Artin Spahiu. Ai thotë se shqiptarët e bashkuar nxorën maskat e LSDM-së.

Ahmeti: Vendi do të shkojë në zgjedhje tjera nëse nuk pranohet ”platforma e përbashkët” (Video)

Telegrafi - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Ahmeti: Vendi do të shkojë në zgjedhje tjera nëse nuk pranohet ”platforma e përbashkët”

Botasot - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që media kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Ahmeti: Vendi do të shkojë në zgjedhje tjera nëse nuk pranohet 'platforma e përbashkët' (Video)

Zeri - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Ahmeti: Maqedonia drejt zgjedhjeve të reja nëse nuk pranohet platforma shqiptare (VIDEO)

Gazeta Express - 10.01.2017

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në emisionin “Click Plus” në TV21 të Shkupit porositi se, nëse nuk pranohet platforma e përbashkët e partive shqiptare, qeveri nuk do të ketë ...

‘Kërcënon’ Ali Ahmeti: Shkojmë në zgjedhje të reja nëse s’pranohen kushtet tona

Mapo - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që “TV21” kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Artin Spahiu: Të gjithë opinionistët e LSDM kundër platformës shqiptare, pse heshtin Muki dhe Gyli?

Tetova Sot - 10.01.2017

Opinionisti Artin Spahiu ka kërkuar sqarim dhe prononcim nga Muhamed Zeqiri dhe Gjylymsere Kasapi mbi platformën e partive shqiptare te mbështetur nga Tirana dhe Prishtina.

Spahiu u drejtohet Zekirit dhe Kasapit: A janë për këtë platformë që mbështeti Tirana dhe Prishtina ?

Flaka - 10.01.2017

Platforma e përbashkët e partive shqiptare po “nxjerr” maskat shumë shpejt, kështu komenton opinionisti Artih Spahiu, transmeton Flaka. “Të gjithë analistët dhe përkrahësit e LSDM-së kundër ...

Spahiu: Shqiptarët e bashkuar nxorën maskat e LSDM-së, pse hesht MUKI?

Tetova Sot - 10.01.2017

Pasi i quajti shqiptarët pleme Fërçkovski i LSDM-së ka reaguar edhe analisti politik Artin Spahiu. Ai thotë se shqiptarët e bashkuar nxorën maskat e LSDM-së.

Ata që s’përkrahin platformën e përbashkët politike bëhen përçarës

Tetova Sot - 10.01.2017

Shkruan: Sulejman Mehazi Miq, qytetarë, opinionistë, gazetarë, analistë, e intelektualë të profileve të ndryshme duhet përkrahur së bashku, si një trup, Platformën e Përbashkët Politike të partive ...

Ahmeti zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma

Flaka - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Ahmeti zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma

Tetova Sot - 10.01.2017

Lidhja Social Demokrate ende po heshtë lidhur platformën e përbashkët shqiptare. Është dita e tretë me radhë që TV21 kërkon përgjigje lidhur me këtë temë, por askush nga kjo parti nuk i përgjigjet ...

Ahmeti: Zgjedhje të reja, nëse nuk pranohet platforma (VIDEO)

Alb Portali - 10.01.2017

Në emisionin “Click Plus” në TV21 , kreu i BDI-së, Ali Ahmeti e thotë qartë, nëse nuk pranohet platforma e përbashkët e partive shqiptare, qeveri nuk do të ketë dhe vendi do të shkojë në zgjedhje të ...

“Zhdukja” e regjistrimit nga deklarata e partive shqiptare

Alb Portali - 10.01.2017

Partitë politike shqiptare nuk sqarojnë pse regjistrimi i popullsisë nuk është në versionin final të deklaratës së përbashkët. Ata thonë se nuk njohin draft versione të tjera të deklaratës por vetëm ...

“Zhdukja” e regjistrimit nga deklarata e partive shqiptare (VIDEO)

Tetova Sot - 10.01.2017

Partitë politike shqiptare nuk sqarojnë pse regjistrimi i popullsisë nuk është në versionin final të deklaratës së përbashkët. Ata thonë se nuk njohin draft versione të tjera të deklaratës por vetëm ...

Ali Ahmeti “kërcënon”: Shkojmë në zgjedhje të reja nëse nuk pranohen kushtet tona

Gazeta Tema - 10.01.2017

Situata paraqitet shumë e vështirë në Maqedoni, disa javë pas zgjedhjeve parlamentare. Duke qënë se vota shqiptare është e domosdoshme për dy grupimet e mëdha maqedonase për të krijuar qeverinë e re, ...

Ahmeti: Zgjedhje të reja, nëse nuk pranohet platforma (VIDEO)

Flaka - 10.01.2017

Në emisionin “Click Plus” në TV21 , kreu i BDI-së, Ali Ahmeti e thotë qartë, nëse nuk pranohet platforma e përbashkët e partive shqiptare, qeveri nuk do të ketë dhe vendi do të shkojë në zgjedhje të ...

Ali Ahmeti i vendosur: Zgjedhje të reja nëse nuk pranohet platforma e shqiptarëve

Java News - 10.01.2017

Dita e tretë pasi partitë shqiptare shpalosën platformën e përbashkët, Lidhja Social Demokrate e drejtuar nga Zaev nuk ka ende një qëndrim se a është e pranueshme apo jo kjo platformë.

Ahmeti: Nëse nuk pranohet Platforma e shqiptarëve, shkojmë në zgjedhje të reja

Tetova Sot - 10.01.2017

Lideri BDI-së Ali Ahmeti sonte në interveristën që po zhvilloi në Click Plus në Tv 21, ka theksuar se në qoftë se nuk pranohet Platforma e shqiptarëve, vendi do të shkojë në zgjedhje të reja, njofton ...

Spahiu: Shqiptarët e bashkuar nxorën maskat e LSDM-së, pse heshtin Muki dhe Gjylymserja?

Republika - 10.01.2017

Pasi i quajti shqiptarët “pleme” Fërçkovski i LSDM-së ka reaguar edhe analisti politik Artin Spahiu. Ai thotë se shqiptarët e bashkuar nxorën maskat e LSDM-së.

Ku mbeti statusi ish-ushtarëve të UÇK-së së vitit 2001?

Ina - 09.01.2017

Nehat Jahiu PSE NUK U PËRFSHI NË PLATFORMËN TUAJ LIGJI PËR STATUSIN E VETERANVE, INVALIDVE DHE FAMILJEVE TË DËSHMORVE TË VITIT 2001 ?!… Unë disa herë në shkrimet e mia e kam potencuar se në ...

Ku mbeti statusi ish-ushtarëve të UÇK-së së vitit 2001?

Lajm - 09.01.2017

Nehat Jahiu PSE NUK U PËRFSHI NË PLATFORMËN TUAJ LIGJI PËR STATUSIN E VETERANVE, INVALIDVE DHE FAMILJEVE TË DËSHMORVE TË VITIT 2001 ?!… Unë disa herë në shkrimet e mia e kam potencuar se në ...

Ku mbeti statusi ish-ushtarëve të UÇK-së së vitit 2001?

Almakos - 09.01.2017

Nehat Jahiu PSE NUK U PËRFSHI NË PLATFORMËN TUAJ LIGJI PËR STATUSIN E VETERANVE, INVALIDVE DHE FAMILJEVE TË DËSHMORVE TË VITIT 2001 ?!… Unë disa herë në shkrimet e mia e kam potencuar se në ...

Adili: APSH do ta bojkotojë Gruevskin si mandatar

Lajm - 09.01.2017

Sekretari i UNITET-it, Zulfi Adili ka thënë për Fokus se Aleanca për Shqiptarët do ta bojkotojë mandatarin për qeverinë e Maqedonisë. Zulfi Adili-Qufa gjithashtu ka thënë se Aleanca për Shqiptarët ...

Aleanca për shqiptarët do ta bojkotoje mandatarin: Gruevski është person i dyshuar

Almakos - 09.01.2017

Aleanca për shqiptarët nuk do të marr pjesë në përbërjen e qeverisë së re nëse mandator është Nikolla Gruevski, i dyshuar i Prokurorisë Speciale Publike, është kategorik Zulfi Adili nga Uniteti, ...

Aleanca për Shqiptarët bojkoton mandatarin: Gruevski është person i dyshuar nga PSP

Zhurnal - 09.01.2017

Aleanca për Shqiptarët Shkup, 9 janar - Aleanca për shqiptarët nuk do të mer pjesë në përbërjen e qeverisë së re nëse mandatar është Nikolla Gruevski, person i dyshuar nga PSP, thotë Zulfi Adili nga ...

Aleanca për shqiptarët do ta bojkotojë mandatarin: Gruevski është person i dyshuar

Ina - 09.01.2017

Aleanca për shqiptarët nuk do të marr pjesë në përbërjen e qeverisë së re nëse mandator është Nikolla Gruevski, i dyshuar i Prokurorisë Speciale Publike, është kategorik Zulfi Adili nga Uniteti, ...

Edhe Bushati e Meta e përkrahën platformën e përbashkët shqiptare: Marrëveshje për Maqedoni më të fuqishme

Portalb - 09.01.2017

Qeveria shqiptare e përkrahu platformën e përbashkët të partive shqiptare në Maqedoni, njofton prej Tirane korrespondentja e Meta.mk , transmeton Portalb.mk .

Aleanca për Shqiptarët bojkoton mandatarin: Gruevski është person i dyshuar nga PSP

Albeu.com - 09.01.2017

Aleanca për shqiptarët ka vendosur që të mos marrë pjesë në formimin e qeverisë së re, pasi lideri i VMRO-DPMNE-së është person i dyshuar nga PSP-ja. Kështu ka bërë me dije në një deklaratë për ...

Platforma e shqiptarëve dhe intervista e Gruevskit më të komentuarat

Zhurnal - 09.01.2017

Shkup, 9 janar - Qëndrimi i ish kryeministrit Nikolla Gruevski dhe platforma e BDI, Besës dhe Aleancës për shqiptarët janë ndër më të komentuarat dhe më të përfolurat gjatë javës që lamë pas, ...

Brukseli nuk e komenton platformën e partive shqiptare

Lajm - 09.01.2017

Komisioni Evropian tani për tani nuk e ka komentuar përmbajtjen e platformës së përbashkët të partive shqiptare në Maqedoni, BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët.

”Platforma e përbashkët e partive shqiptare”, maqedonasit tallen Ahmetin dhe antarët e BDI-së (Foto)

Lajm - 09.01.2017

Partitë shqiptare në Maqedoni (BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët) të shtunën u deklaruan në lidhje me një platformë të përbashkët për më shumë të drejta për shqiptarët e Maqedonisë dhe për ...

Regjistrimi i popullsisë jashtë platformës së përbashkët

Portalb - 09.01.2017

Regjistrimi i popullsisë, edhe pse ishte pjesë e njërit nga draft versionet e platformës së partive shqiptare, është hequr nga versioni final kësaj platforme, raporton Alsat-M.

Regjistrimi i popullsisë jashtë platformës së përbashkët

Lajm - 09.01.2017

Draft versioni i Deklaratës “Regjistrimi i saktë i popullsisë nëpërmjet asistencës dhe monitorimit nga institucionet evropiane dhe ndërkombëtare.” Disa nga partitë shqiptare pjesë e deklaratës nuk ...

Regjistrimi i popullsisë jashtë platformës së përbashkët

Almakos - 09.01.2017

Regjistrimi i popullsisë, edhe pse ishte pjesë e njërit nga draft versionet e platformës së partive shqiptare, është hequr nga versioni final kësaj platforme, raporton Alsat-M.

“Aleanca për Shqiptarët” dhe “Rilindje me Besë”, nuk do të koalicionojnë me mandatarin Gruevski

Portalb - 09.01.2017

Dy koalicionet politike të cilat firmosën platformën e shqiptarëve, koalicioni Rilindje me Besë dhe Aleanca për Shqiptarët menjëherë pas dhënies së mandatit për krijimin e qeverisë së re, deklaruan ...

“Aleanca për Shqiptarët” dhe “Rilindje me Besë”, nuk do të koalicionojnë me mandatarin Gruevski

Almakos - 09.01.2017

Dy koalicionet politike të cilat firmosën platformën e shqiptarëve, koalicioni Rilindje me Besë dhe Aleanca për Shqiptarët menjëherë pas dhënies së mandatit për krijimin e qeverisë së re, deklaruan ...

Marrëveshja e partive shqiptare në Maqedoni, Gruevski: Nuk pranoj kushte

BalkanWeb - 09.01.2017

SHKUP – Pas marrëveshjes së arritur mes partive kryesore shqiptare në Maqedoni, të cilat përmes një deklarate të përbashkët rendit kushtet për të formuar qeverinë e re, ka reaguar kreu i partisë ...

Adili: Aleanca do ta bojkotojë Gruevskin si mandatar

Telegrafi - 09.01.2017

Sekretari i UNITET-it, Zulfi Adili ka thënë për Fokus se Aleanca për Shqiptarët do ta bojkotojë mandatarin për qeverinë e Maqedonisë, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Brukseli nuk e komenton platformлn e partive shqiptare

Botasot - 09.01.2017

Komisioni Evropian tani për tani nuk e ka komentuar përmbajtjen e platformës së përbashkët të partive shqiptare në Maqedoni, BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët.

Brukseli nuk e komenton platformën e partive shqiptare

Telegrafi - 09.01.2017

Komisioni Evropian tani për tani nuk e ka komentuar përmbajtjen e platformës së përbashkët të partive shqiptare në Maqedoni, BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët, përcjell Telegrafi Maqedoni.

”Platforma e përbashkët e partive shqiptare”, maqedonasit tallen me zyrtarët e BDI-së (Foto)

Telegrafi - 09.01.2017

Partitë shqiptare në Maqedoni (BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët) të shtunën u deklaruan në lidhje me një platformë të përbashkët për më shumë të drejta për shqiptarët e Maqedonisë dhe për ...

”Platforma e pлrbashkлt e partive shqiptare”, maqedonasit tallen me zyrtarлt e BDI-sл

Botasot - 09.01.2017

Partitë shqiptare në Maqedoni (BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët) të shtunën u deklaruan në lidhje me një platformë të përbashkët për më shumë të drejta për shqiptarët e Maqedonisë dhe për ...

Regjistrimi i popullsisл jashtл platformлs sл pлrbashkлt

Botasot - 09.01.2017

Regjistrimi i popullsisë, edhe pse ishte pjesë e njërit nga draft versionet e platformës së partive shqiptare, është hequr nga versioni final kësaj platforme.

“Platforma e përbashkët e partive shqiptare”, maqedonasit tallen me zyrtarët e BDI-së

BalkanWeb - 09.01.2017

MAQEDONI- Partitë shqiptare në Maqedoni (BDI, Lëvizja Besa dhe Aleanca për Shqiptarët) të shtunën u deklaruan në lidhje me një platformë të përbashkët për më shumë të drejta për shqiptarët e ...

Gruevski komenton platformën e shqiptarëve: Nuk pranoj kushte

Respublica - 09.01.2017

Teksa pritet që Nikolla Gruevski, kreu i partisë fituese të zgjdhjeve të parakohshme në Maqedoni të mandatohet nga presidenti George Ivanon per krijimin e qeverise se re, ai ka deklaruar se do të ...

Gruevski komenton platformën e shqiptarëve: Nuk pranoj kushte

Gazeta Tema - 09.01.2017

Teksa pritet që Nikolla Gruevski, kreu i partisë fituese të zgjdhjeve të parakohshme në Maqedoni të mandatohet nga presidenti George Ivanon per krijimin e qeverise se re, ai ka deklaruar se do të ...

Adili: Aleanca do ta bojkotojë Gruevskin si mandatar

Alb Portali - 09.01.2017

Sekretari i UNITET-it, Zulfi Adili ka thënë për Fokus se Aleanca për Shqiptarët do ta bojkotojë mandatarin për qeverinë e Maqedonisë, shkruan Telegrafi Maqedoni. Loading...

Aleanca për shqiptarët do ta bojkotojë mandatarin: Gruevski është person i dyshuar

Tetova Sot - 09.01.2017

Aleanca për shqiptarët nuk do të marr pjesë në përbërjen e qeverisë së re nëse mandator është Nikolla Gruevski, i dyshuar i Prokurorisë Speciale Publike, është kategorik Zulfi Adili nga Uniteti, ...

Edhe Bushati e Meta e përkrahën platformën e përbashkët shqiptare: Marrëveshje për Maqedoni më të fuqishme

Alb Portali - 09.01.2017

Qeveria shqiptare e përkrahu platformën e përbashkët të partive shqiptare në Maqedoni, njofton prej Tirane korrespondentja e Meta.mk , transmeton Portalb.mk . Loading...

Regjistrimi i popullsisë jashtë platformës së përbashkët

Alb Portali - 09.01.2017

Regjistrimi i popullsisë, edhe pse ishte pjesë e njërit nga draft versionet e platformës së partive shqiptare, është hequr nga versioni final kësaj platforme, raporton Alsat-M. Loading...

Aleanca për Shqiptarët bojkoton Gruevskin e ngarkuar për formimin e qeverisë

Vision Plus - 09.01.2017

Aleanca për Shqiptarët nuk do të marrë pjesë në përbërjen e qeverisë së re, nëse mandatar është Nikolla Gruevski, deklaroi Zulfi Adili nga Uniteti, pjesë e Aleancës për Shqiptarët, pas lajmit se sot ...

Tirana zyrtare ngatërron Maqedoninë me LSI-në

Respublica - 09.01.2017

Nikolla Gruevski është mandatuar tanimë nga presidenti maqedonas si njeriu që duhet të krijojë qeverinë e re. Nga ky moment, ish-kryeministri maqedonas, njeriu që dominon skenën politike në vend deri ...

Aleanca për Shqiptarët e para që bojkoton Gruevskin

Alb Portali - 09.01.2017

Aleanca për Shqiptarët nuk do të marrë pjesë në përbërjen e qeverisë së re, deklaroi Zulfi Adili nga Uniteti, pjesë e Aleancës për Shqiptarët, pas lajmit se sot presidenti Ivanov i dha mandatin ...