TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zaev: Nuk mund të anëtarësohesh në BE me çështje të hapura bilaterale (video)

Alsat - 06.12.2018

“E kisha të qartë se duhet të sjell vendime të guximshme. Është koha që nuk duhet të bëhen kalkulime politike, dhe shteti të stagnoj. Çështje të mëdha me shumë ndjenja të mëdha, mund të bëhen vetëm ...

Zaev: Nuk mund të ketë integrim në BE me çështje të hapura

Telegrafi - 06.12.2018

Kryeministri Zoran Zaev në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, tha se anëtarësimi i vendit në Bashkimin Evropian dhe NATO nuk mund të bëhet me çështje të hapura me shtetet fqinje.

Zaev: Nuk mund të ketë integrim në BE me çështje të hapura

Botasot - 06.12.2018

Kryeministri Zoran Zaev në debatin e sotëm publik për ndryshimet kushtetuese, tha se anëtarësimi i vendit në Bashkimin Evropian dhe NATO nuk mund të bëhet me çështje të hapura me shtetet fqinje.

Zaev: Nuk mund të anëtarësohesh në BE me çështje të hapura bilaterale (Video)

Tetova Sot - 06.12.2018

“E kisha të qartë se duhet të sjell vendime të guximshme. Është koha që nuk duhet të bëhen kalkulime politike, dhe shteti të stagnoj. Çështje të mëdha me shumë ndjenja të mëdha, mund të bëhen vetëm ...

Zaev: Në BE nuk shkohet me çështjet e hapura

Ina - 06.12.2018

“E kisha të qartë se duhet të sjell vendime të guximshme. Është koha që nuk duhet të bëhen kalkulime politike, dhe shteti të stagnoj. Çështje të mëdha me shumë ndjenja të mëdha, mund të bëhen vetëm ...