TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Lehtësohen kriteret për përkrahje financiare të investitorëve të huaj dhe vendas

Gazeta Express - 12.07.2019

Më shumë se 4 mijë kompani vendase dhe të huaja të cilat kanë investuar në Maqedoni do të marrin ndihmë financiare shtesë nga qeveria, në vlerë prej rreth 70 milionë eurove.

Bekteshi: Ndihmë shtetërore për më shumë kompani

Flaka - 11.07.2019

Me ndryshimet e reja në Ligjin për përkrahje financiare të kompanive do të rritet numri i kompanive që mund të aplikojnë për ndihmë shtetërore dhe do të lehtësohen kriteret e aplikimit.

Lehtësohen kriteret për mbështetje financiare të kompanive në Maqedoni

Telegrafi - 11.07.2019

“Zgjerohet shtrirja e kompanive që mund të marrin mbështetje financiare nga shteti. Janë paraparë 75 milionë euro mbështetje për ekonominë me ndryshimet më të reja të Ligjit për mbështetje ...

Lehtësohen kriteret për mbështetje financiare të kompanive në Maqedoni

Botasot - 11.07.2019

“Zgjerohet shtrirja e kompanive që mund të marrin mbështetje financiare nga shteti. Janë paraparë 75 milionë euro mbështetje për ekonominë me ndryshimet më të reja të Ligjit për mbështetje ...