TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Butaris i kritikuar për deklaratën e tij për riemërimin e aeroportit dhe stacionit të autobusëve në Selanik

Zhurnal - 13.02.2018

Butaris i kritikuar për deklaratën e tij për riemërimin e aeroportit dhe stacionit të autobusëve në Selanik Shkup, 13 shkurt - Valë reagimesh në Greqi shkaktoi deklarata e kryebashkiakut të Selanikut ...

Butaris: Asnjëherë nuk propozova të ndryshojë emri i aeroportit

Zhurnal - 13.02.2018

Butaris: Asnjëherë nuk propozova të ndryshojë emri i aeroportit Selanik, 13 shkurt - Gabimisht u interpretuan deklaratat e mia, asnjëherë nuk propozova ndryshim të emrit të aeroportit, thotë ...

Butaris kritikohet në Greqi për shkak të propozimit për ndryshimin e emrit të Aeroportit të Selanikut

Portalb - 13.02.2018

Kryetari i Selanikut, Janis Butaris, po përballet me sulme të ashpra në Greqi pasi që tha se qyteti i tij duhet të mendojë për ndryshimin e emrit të Aeroportit të Selanikut , i cili për momentin ...

Boutaris mohon të ketë thënë të ndryshohet emri i aeroportit të Selanikut

Telegrafi - 13.02.2018

Kryetari i Selanikut, Yiannis Boutaris ka reaguar ndaj interpretimit të deklaratave të tij për gjoja propozim për ndryshimin e emrit të aeroporti të Selanikut, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Butaris: Duhet të mendohet për ndërrimin e emrit të aeroportit të Selanikut sepse turistët mendojnë se shkojnë në Shkup

Portalb - 13.02.2018

Kryetari i Selanikut, Janis Butaris deklaroi se duhet të mendohet për ndryshimin e emrit të aeroportit të Selanikut që është “Maqedonia” sepse turistët kur aterojnë në Selanik mendojnë se shkojnë në ...

Butaris: Aeroporti "Maqedonia" mund të riemërtohet në "Nikos Galis"

Zhurnal - 13.02.2018

Butaris: Aeroporti "Maqedonia" mund të riemërtohet në "Nikos Galis" Selanik, 13 shkurt - Prefekti i Selanikut Janis Butaris deklaroi se duhet të mendojë për ndryshimin e emrit të aeroportit ...

Boutaris propozon ndryshimin e emrit të aeroportit të Selanikut

Telegrafi - 13.02.2018

Kryetari i Selaniku Yannis Boutaris dekalaroi se duhet të mendohet për ndryshimin e emrit të aeroportit të Selanikut “Makedonija” “Nuk po themi se duhet ta ndryshojmë, vetëm pyes publikisht, të ...

Butaris: Aeroporti “Maqedonia” mund të riemërtohet në “Nikos Galis”

Ina - 13.02.2018

Prefekti i Selanikut Janis Butaris deklaroi se duhet të mendojë për ndryshimin e emrit të aeroportit “Maqedonia” të Selanikut. “Nuk them se duhet të ndryshohet, por vetëm publikisht pyes, të mendojmë ...

Boutaris propozon ndryshimin e emrit të aeroportit të Selanikut

Antpress - 13.02.2018

Kryetari i Selaniku Yannis Boutaris dekalaroi se duhet të mendohet për ndryshimin e emrit të aeroportit të Selanikut “Makedonija” “Nuk po themi se duhet ta ndryshojmë, vetëm pyes publikisht, të ...

Butaris: Aeroporti "Maqedonia" mund të riemërtohet në "Nikos Galis"

Idividi - 13.02.2018

Selanik, 13 shkurt 2018 (MIA) - Prefekti i Selanikut Janis Butaris deklaroi se duhet të mendojë për ndryshimin e emrit të aeroportit "Maqedonia" të Selanikut.

Butaris: Aeroporti “Maqedonia” mund të riemërtohet në “Nikos Galis”

Alsat - 13.02.2018

Prefekti i Selanikut Janis Butaris deklaroi se duhet të mendojë për ndryshimin e emrit të aeroportit “Maqedonia” të Selanikut. “Nuk them se duhet të ndryshohet, por vetëm publikisht pyes, të mendojmë ...

Butaris: Aeroporti ?Maqedonia? mund të zëvendësohet me ?Nikos Galis?

Albeu.com - 13.02.2018

Prefekti i Selanikut Janis Butaris deklaroi se duhet të mendojë për ndryshimin e emrit të aeroportit “ Maqedonia ” të Selanikut . “Nuk them se duhet të ndryshohet, por vetëm publikisht pyes, të ...

Butaris: Aeroporti Maqedonia mund të riemërohet në “NIKOS GALIS”

Almakos - 13.02.2018

Prefekti i Selanikut, Janis Butaris deklaroi se duhet të mendojë për ndryshimin e emrit të aeroportit “Maqedonia” të Selanikut. “Nuk them se duhet të ndryshohet, por vetëm publikisht pyes, të ...